Tänään käveltiin Flatironille ja nautittiin auringonpaisteesta, tulppaaneista ja puistoista.  Voisin kävellä täällä vaikka 10 kilometrin matkat ihan vain siitä ilosta, että näkee upeaa kaupunkia. Sellaista vinkkiä teille reissaajille, että ottakaa todella hyvät ja pehmeät kävelyyn tarkoitetut kengät mukaan, muuten viikatemies korjaa jalkaparkanne päivässä. En ole ehkä koskaan ollut niin iloinen pehmoReebokeistani kuin nyt. Ei ehkä sovi 100 prosenttisesti tyyliin, mutta voi unohtaa jalkasäryn. Muistan ikuisesti sen kantapääkivun minkä sain aikaan Tokion reissulla, käveltiin ainakin 10 tuntia päivässä ja epäilen että sain jonkun sortin marssimurtuman. Ei todellakaan tee mieli kokea vastaavaa uudestaan.


j5

j5


j1

j1


j6

j6


j2

j2

Jännä juttu muuten, paikallisilla on lähes ainoastaan kaikenmaailman sneakereita ja kirkkaita lenkkareita jalassa. Minunkin "candy-like" Reebokini kalastivat kehuja, samoin Sakun harmaat nahkaconssit. Missä korkokengät? Vai säästetäänköhän niitä vasta iltamenoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

IrmaG
1/15 | 

Olet tavallaan oikeassa, korot ei jenkeissä tosiaan tunnu olevan samalla tavalla matkantaittojalkineet kuin euroopassa. Täällä korot on ehkä töissä odottamassa, tai jemmassa kassissa, ja ne vaihdetaan jalkaan vasta, kun ollaan perillä.

Heli
2/15 | 

Omien kokemusten mukaan korkokengat on tosiaan kassissa mukana tai sitten niita kaytetaan vain erikoistilanteissa. Taalla Michiganissa niita nakyy viela vahemman kuin Nykissa, "melko" maalla kun ollaan... Harmittaa kun meidan matka Isoon Omenaan osui talvikuukaudelle, mikaan ei ollut kukassa ja kaikki naytti tylsalta. Jotenkin kuva koko kaupungista jai aika masentavaksi. No, ehka siella tulee kaytya tana vuonna uudelleen :-)

3/15 | 

eilen tuli uusi cosmo jossa kovasti väitettiin että lenkkarit on uudet korkkarit ja niitä yhdistellään nyt myös juhlavaatteisiin etenkin karkki väreissä...

Anneli
4/15 | 

Mikä New York-kuume tulee näistä postauksista, viime kerrasta on liian pitkä aika...

Olin eka kerran NYC:ssä kymmenisen vuotta sitten, muistan ihmetelleeni kovasti noita tennareita, reissu oli vielä bussilakon aikaan, eli jalkapatikkaan pakotettuja oli ehkä normaalia enemmän. Jakkupuku ja juoksukengät oli hyvin tavallinen näky, korkkarit kulkevat kassissa.

5/15 | 

Mä luulin varustautuneeni oikein, mutta helpot ja pehmeät dieselini olivat liian lituskapohjaiset viikon talsimiseen. Mulla oli maaliskuussa pitkälti toista viikkoa kamalat säryt kotiutumisen jälkeen. Uutta New Yorkin matkaa suunnitellessa aion panostaa myös iskunvaimennukseen.

Jos sua muuten kiinnostaa reissun aikana hieman eksklummat hajuvedet niin tsekkaa tuolta mun Oopiumiluolasta mun maaliskuinen Nykki-postaus vielä kun siellä olet.. :)

-
6/15 | 

Hyvät kengät kävellä ne matkan tekee :) Vinkkejä hyvistä tennareista vähän kuumemman ilmanalan olosuhteisiin otetaan vastaan :) Kevyet, ei varrelliset, rinnattoman jalan malli, mieluusti ei nauhoja hakusessa.. High hopes?

SuskiV
9/15 | 

VOIHHH, kirkkaat lenkkarit ja sneakerit. Pääsispä sinne lenkkarikauppoihin. <3 Aivan ihania kuvia ja tunnelmia, tässähän tuntee olevansa itsekin New Yorkissa. :) Kiitokset päivien piristämisestä! Nautiskelkaahan!

Lauraliini
10/15 | 

New York on yksi niistä kohteista, johon joskus vielä haaveilen pääseväni. Osaatko yhtään sanoa, millainen olisi realistinen budjetti, jolla reissuun voisi lähteä? Kuinka kallis/edullinen/sama kuin suomessa se hinta-taso siellä on?

sarr
11/15 | 

On muiltakin kuullu et porukka liikkuu nyt ulkomailla lenkkareissa tai vastaavsissa, tulossa kai taas jälkijuanssa suomeen. Katotaan vaan niin puolen vuoden päästä täälläkin mennään kaupungille niinkuin oltais lenkkipolulla :D

12/15 | 

Minunkin oli pakko tulla kiittämään päivien piristämisestä! Tosi kiva kun jaksat postailla päivittäin, tulee jotenkin mukavasti pienissä erissä ja ehkä siten enemmän asiaa kuin että kotona tekisit pari pidempää postausta. Keep up the good work! Ja hauskaa loppulomaa :)

Maria
13/15 | 

Marssimurtuma on kyllä niin ikävä juttu! :D Lontoossa käydessä tulee aina käveltyä vähintään semmoset 15 km päivässä eikä se ole mikään mukava juttu millään ei-niin-mukavilla kengillä :D On siitä varmaan 3 vuotta, kun se marssimurtuma tuli ja tänään viimeksi muistutti olemassa olostaan, kun tuli käveltyä vähän pidempi matka kuin normaalisti :)

Laura
14/15 | 

Itse en ole koskaan Nykissä käynyt, mutta vanhempani kävivät siellä häämatkalla... reilu 25 vuotta sitten! Joskus jos reissuilla yritän käppäillä muilla kuin lenkkareilla pitkiä matkoja monta päivää, äiti muistuttaa, että niin ne siellä Nykissäkin hienot naiset kulki lenkkareissa ja vaihtoivat korkokengät vasta astuessaan ravintoloihin tms. sisään. Ehkä näin tehdään edelleen, kuten pari muutakin on jo kommentoinut :)

15/15 | 

Voih, nää kuvat eivät helpottaneet yhtään mun halua päästä New Yorkkiin! Jenkkilään ollaan kyllä taas lähdössä syksyllä (mikä sekin on ihan JEEJEE!) mutta toi Nyki vaan pitäisi kokea. Näyttää niin mahtavan ihanalta, kun siellä on jo noin keväistä, täällä vielä aika harmaata, vaikka jo vähän alkaa nurmi vihertää...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012