Kyllä nyt on riemumieli kun voi kelin puolesta pukea aamuisin ylle kepeitä mekkoja ja vetää jalkaan avokkaat! Arjen pieniä iloja ovat kuivaa katua vasten kopisevat korot. Nämä tummanharmaat käyttämättömät Sixtysevenin nahkakorkkarit löysin vitosella UFFilta. Hervottoman värikäs silkkimekkoni on H&M:n Studio-mallistosta.

Nilkkaremmit ovat ehdottomasti minun juttuni, rakastan niitä leveinä ja paksuina. Nilkkaremmin kerrotaan usein olevan epäimarteleva säärille, mutta olen tässä asiassa eri mieltä. Poikkilinjat katkaisevat säären linjan, kyllä, mutta onko tuolla väliä? Jos pyrkisin mahdollisimman pitkiin ja siroihin sääriin, käyttäisin joka päivä ihonvärisiä (nude) yksinkertaisia korkokenkiä. Mutta mitäs hauskaa siinä olisi, kun maailma on täynnä upeita värikkäitä, nilkkaremmillisiä, matalia, superkorkeita ja ties millaisia kenkiä :)

Kommentit (1)

Raijis
1/1 | 

Sulla kyllä riittää säärtä nilkkaremmillä "lyhennettäväksi" - toista me persjalkaiset ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010