No nyt on rillit! Johan kirkastui maailma.
Saattoi olla virhe, että en tajunnut ottaa niitä heijastamattomalla pinnalla. Myyjä totesi liikkeessä että pinnoitteella silmät näkyy vähän paremmin, ja näytti testilaseilla eron. En huomannut juuri mitään eroa joten totesin että ei tarvitse pinnoittaa, en kuitenkaan tarvitse rillejä koko ajan. Lisäksi siitä olisi veloitettu erikseen, tietenkin, ja tuntui vähän typerältä maksaa tuollaisen pikkujutun takia reilusti yli tuplahinta. Tuossa valokuvaa ottaessa tajusin miksi se pinnoite olis aika kätevä heh... Ehkä ens kerralla sitten. On muuten vähän halpalentoyhtiöiden fiilistä noissa edullisempien silmälasiliikkeiden hinnoitteluissa, "Osta hyvä peruspaketti x euroa, mutta jos haluat niihin mitään peruspinnoitteita niin laitetaan kaupan päälle 130% hintaan lisää!"

Toiset rillit nakkaan autoon, tarkoittaen näitä keveitä ruskeita. Voi vide että näytän oudolta :D
Ja sitten nämä Wayfarer -wannabet saavat jäädä muuhun käyttöön. Kehykset ovat todella tummansiniset, ei ihan niin julma sävy kuin pikimusta olisi ollut. Tällänen blondi nääs kun olen, niin pehmeämmät värit toimivat paremmin kuin musta.
Au mun nenä! Kuinkahan monta viikkoa kestää että arka nenäparkani tottuu käyttöön. Aurinkolasien kanssa on ihan tasan sama tuska joka kevät, tekee mieli laittaa vaahtokarkki nenän ja lasien väliin.

Että sellaista, nyt voikin sitten lopettaa meikkaamisen kun ei silmät näy lasien takaa ;)

Kommentit (61)

2/61 | 

Voihan hitsi! On muuten aika hyvännäköiset kakkulat, omalla nenälläni keikkuu muuten täsmälleen samanlaiset kuin nuo sinun tummansiniset prillisi. :D Sopivat kyllä vaaleaan tukkaasi todella kauniisti, mutta istuvat myös minun punaruskeaan pehkooni. Ihan pikimustia minäkään en oikein uskaltanut ajatella.

tiude
7/61 | 

Specsaversilla tuli iloisena yllätyksenä, että kun otin vain yhdet lasit, kuului ohennus ja pinnoitus hintaan. Eli käytännössä sieltä sai yhdet hyvät tai kahdet vähän huonommat niillä 25€/75€/jne. hinnoilla.. Silmälasit tosin tulivat kotikäyttöön alle puoleksi vuodeksi, joten ilman pinnoituksia yms. olisi kyllä pärjännyt hyvin.

cts

Oliks tää joku erikositarjous? Itse ostin Specsaversilta omat lasini muutama vuosi sitten, ja vaikka itse kehykset olikin vaan joku 30 e, niin koska oon niin sokea, piti niitä toki ohentaa, ja lopullinen hinta olikin sitten lähemmäks 200 e... ettei silloin ainakaan ollut ohennukset kaupan päälle, mutta toki tilanne on voinut muuttua ja jos onkin, niin taidanpa lähtee lasien vaihtoon!

Nööre
9/61 | 

Ens kerralla suosittelen lasien hankkimista Specsaversilta. Kivoja kehyksiä edullisesti, heijastuksenesto +20e lisää, JA sen saa jälkikäteenkin, jos kaduttaa!

elena
10/61 | 

Höpöhöpö! Meikata saa ja pitääkin nyt into piukeena, jotta ne simmut säihkyy sieltä lasien takaa! :) Itse oon pitkän piilaritauon aikana todennut näyttäväni jo oudolta ilman laseja, ne kivasti kehystävät silmät ja ilman tuntuu sähkysilmät hukkuvan muuhun naamatauluun.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
14/61 | 

kun on näin valtavat posket, on paljon tilaa isoille pokille :D sellaiset sirot tyttörillit näytti ihan älyttömän typerältä, sopii ehkä kaitakasvoisille mutta ei minulle. Toi heijastuksenesto jäi nyt ehkä vähän harmittamaan, mutta ei auta kuin elää sen kanssa. Silti, mun mielestä yli puolet hintaan lisää tuosta jutusta oli vähän hurjaa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
18/61 | 

Olisin myös toivonut että optikko olisi painostanut enemmän siihen pinnoitteeseen, etenkin kun kerroin että minulla ei ole koskaan ollut rillejä enkä tajua tästä koko hommasta mitään. (Ei tainnut olla muutenkaan ihan paras päivä sillä naisella, murahti minulle ehkä noin kaksi sanaa ja nekin piti nyhtää suunnilleen hohtimilla). Mutta olkoon.

Mä en niinkään hinkunut superhalpoja laseja, vaan totesin että en todellakaan tarvi mitään Armanin tai Pradan pleksejä eli en maksa merkkilisää, merkitön riittää minulle oikein hyvin. Enkä olis tajunnut edes kyseenalaistaa edullisten pokien valmistusolosuhteita :o jotenkin silmälasibisnestä pitää automaattisesti "hyvänä ja kunniallisena". Ja kävelin sisään ekaan liikkeeseen mikä oli auki, en tiedä onko Nissen halpis vai ei :D

Kiitos mielenkiintoisesta kommentista, tää jäi mietityttämään :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

myohmy
20/61 | 

Awww, noi on ihanat! Miten kukaan onnistuu näyttämään noin söpöltä rillipäänä. Sitäpaitsi noi näyttää fiksusti imagolaseilta, eli oikeasti et edes tarivisi, mutta kun ne vaan näyttää niin hyviltä. ;)

Kedonkukka
21/61 | 

Moikka!

Harvoin kommentoin blogiisi, mutta nyt tunsin pakottavaa tarvetta optikkona :D. Pakko kyllä myöntää, että olin aika järkyttynyt, kun huomasin, ettei laseissasi ole heijastuksenestopintaa. Itse olen kyllä sitä mieltä, että ammattitaitoinen myyjä osaa ilmaista sen tärkeyden. Ja jos haluat, on noissa sinunkin laseissasi vaihtotakuu, eli saat pinnat linsseihin.

Aiempaan Nöören kommenttiin haluaisin huomauttaa, että heijastuksenesto pintaa ei koskaan saa lisättyä linsseihin, vaan linssit uusitaan kokonaan (eli vaihtotakuu kyseessä specsaversillakin).

Olen itsekin sitä mieltä, että on mukava, kun lasien hinnat ovat tippuneet alaspäin. Näin ollen useammat ihmiset raaskivat uusia linssissä silloin kun näkö vaihtuu, eikä vasta kun lasit ovat tuusan nuuskana. Minua on kuitenkin aina hämmästyttänyt ihmisten hinku aina vain halvempiin laseihin. Luulisin, että jokainen ymmärtää, että laatu ja hinta kulkee käsikädessä. Halvat lasit siis menevät helposti rikki, eikä niitä korjata enää niinkuin ennen tehtiin, sillä on halvempaa ostaa uusi osa ja heittää vanha roskiin. Mielestäni tämä vain korostaa kertakäyttökulttuuriamme. Myöskin halpojen lasien alkuperä ja työntekijöiden työskentelyolot kaipaisivat lisätutkimuksia, sillä tällä hetkellä niitä ei ole pahemmin ole (tutkimuksia siis). Suurin osa edullisista laseista nimittäin tulevat köyhissä maissa sijaitsevista tehtaista.

Tarkoitukseni ei ollut moittia sinua, olen itsekin ollut töissä halpoja laseja myyvässä liikkeessä :). Ajattelin vain heittää muutamia seikkoja pohdittavaksi, sillä silmälasien osalta tätä keskustelua ei mielestäni käydä tarpeeksi.

Agatha

Siinäpä se onkin silmälasien kohdalla, että tavan kuluttaja ei voi oikein olla varma että laatu ja hinta kulkee käsi kädessä. Se nyt on ihan selvää, että merkkikehyksissä maksaa osittain myös merkistä, mutta linsseistä en tiedä, paljonko laaduissa on eroa?

Kyynisenä ihmisenä minua epäilyttää (koska tietoa ei juurikaan ole saatavilla), kuinka monessa paikassa noita linssejä esimerkiksi nykyään tehdään. Ainakin vaatepuolella nykyinen suuntaus näyttää olevan, että kaikki tehdään halvalla Kiinassa, päivävuoro vääntää ne merkkikamat ja yövuoro tekee halvat kopiot.

Itse joudun uusimaan lasit parin vuoden välein ja tässä rahatilanteessa sillä on kuitenkin väliä, maksaako lasit 300e vai 600e. En silti välttämättä haluaisi ostaa niitä ihan kaikkein halvimpia, koska kaikissa hankinnoissa markalla saa markan vehkeen.

Ja itsekäkin vähän ärsyttää tuo, että mainostetaan halpoja laseja ja sitten kaikki "pakolliset" käsittelyt nostaa hinnan moninkertaiseksi.

Mun lasit maksoi 80e, alelaarikehykset Nisseniltä.

Koira söi, ei kestänyt, mutta eivätpä olisi 300 euronkaan lasit kestäneet.

Ostin uudet samanlaiset 60 eurolla, koira ei ole syönyt, parhaat lasit ikinä.

23/61 | 

"voi lopettaa meikkaamisen" eiku päinvastoin! saa laittaa paljon enemmän meikkiä kun on lasit! :) mullakin on rillit ilman sitä heijastuspinnoitehässäkkää.. ja ei se tosiaan muuten haittaa muutakun siinä ku ottaa kuvia :D niin ja autoa paljon ajaville suosittelevat niitä heijastuksen estoja. :)

24/61 | 

Tosi hyvin sopii sulle! Mulla on kanssa lasit tummanvihreät, näyttää mustilta kaukaa katottuna, mutta sopii just vaalealle vähän paremmin.

minora
26/61 | 

Hyvältä näyttää. Tollaset kunnonkokoiset prillit on hyvät, kun kurkistelupinta-alaa on kunnolla. Taitaa myös maailma näyttää hyvältä - kummasti erilaistuu katsanto, kun äkkiä kaikki näkyy kirkkaasti. Maaginen hetki, kun saa uudet silmät.

Lobbaisin pinnoiteiden puolesta, vähintäänkin jos lasit on koko ajan nokalla kuten itselläni. Kovapinnoite, ohennus ja heijastuksenesto eivät ole ollenkaan turhia. Lisäävät käyttömukavuutta ja myös käyttöikää (suom. huom. naarmuuntuminen). Lasit ja näkökyky on kuitenkin välttämättömyystarvikkeita (kuten kengät ja jalat), joten kannattaa satsata. Ollenkaan ei kaduta, että hyllystä löytyy useammat oikein hyvät kakkulat. Eikä niiden edes tarvitse maksaa mansikoita, kuten tiudekin totesi.

karkkinen
28/61 | 

Voi että! Näen sinut yhdistelmässä pikku myy -nuttura ➕ lasit ja ehkä se Marimekon musta mekko.. Olisi aika veikeä yhdistelmä!

A
31/61 | 

päätin tässä juuri alkaa lukeen sun blogia! tähän postaukseen on pakko kommentoida yks vinkki, nimittäin favoptic.com. laseja saa melko halvalla puhumattakaan siitä, että ne voi tilata ilmaseen sovitukseen kotiin (muistaakseni max 6kpl/kerta) ja voin suositella niitä! tottakai hintaa tulee enemmän myös niilläkin, jos haluaa pinnoitteita ym juttuja, mutta lasien laatuun nähden en pidä hintoja pahana. nimimerkillä omistan-kymmenet-lasit-heh

Chenille
32/61 | 

Itse käytän laseja koko ajan ja mulla on laseissa heijastava pinta. EKan totuttelun jälkeen ei edes huomaa, ainoa missä se häiritsee on valokuvat.

33/61 | 

Nuo paksut ja isot rillit näyttävät kivalta (sopii muun sinulle!), mutta itse haluan mahd kevyet lasit. Inhoan nimittäin laseja, jotka painavat nenää, eikä siihen totu. :/

lindalinda
34/61 | 

Hyvältä näyttää, itellä on lasit päässä koko ajan, eikä koskaan ole ollut heijastamatonta pintaa, joten enpä osaa sanoa miten tuo vaikuttaa. Mutta se mun piti lisätä että jos se nenä oikeesti kipeytyy laseista, niin moniin laseihin pystyy kai asentamaan nenätyynyt (mun tiirailun mukaan noissa ei kummissakaan oo nenätyynyjä) ja sitten niitä sekä sankoja säätämällä saa lasit silleen, etteivät liikoja paina. Itse olen juurikin Nissenin laseihin saanut nenätyynyt hankittua ja kyllä passaa nyt muovikehyksetkin mun outoon konkkanokkaan...

Vilma
35/61 | 

Nyt tuli sellanen aihe että itsekkin uskaltaudun tänne ekaa kertaa kommentoimaan :) Eli itse työskentelen Nissenin liikkeessä myyjänä, Turussa tosin ja ennen olin Instrumentariumilla, samaa firmaa molemmat siis, kaksi eri ketjua vain ja hinnoissa iso ero. Silti molempien ketjujen linssit, myös ne huonot linssit tulevat Rodenstockin linssitehtaalta Saksasta, joka on huippulinssitehdas kuten esim. Hoya. Eli ei onneksi ainekaan millään lapsityövoimalla tms tehtyjä :)
Ja meillä on muuten tosiaan kuukauden verran vaihtotakuuaikaa laseilla, eli takas vaan liikkeeseen vaihdattamaan linssit pinnoitettuihin, suosittelen ehdottomasti, varsinkin niihin ajolaseihin, vielä kun ehdit, ihan erilaista näkemistä varsinkin pimeällä pinnotteilla ja ilman! :) Ja ne pinnoitteet ei kuitenkaan oo ihan ulkonäön vuoksi keksittyjä "ylimääräisiä" juttuja, vaan ne nimenomaan parantavat linssien optista laatua, eli sitä miten hyvin linsseistä näkee läpi. Tietty myös sitä kuinka hyvin näyt lasien takaa.
Näkeminen kuitenkin ihmiselle todella tärkeä asia, jos kerran omilla silmillä katsot maailmaa ilman heijastuksia, häritseviä kiilteleviä valoja ym. sumeutta ja huonoa näkemistä aiheuttavia tekijöitä, niin miksi sitten tekisit niin lasien kanssa, joiden on kuitenkin tarkoitus parantaa näkemistä, ei tehdä siihen häiritseviä hejastuksia/sumeutta silmien eteen? Ja tosiaan pakko sanoa kun päivittän näen töissä ihmisiä, joilla ei ole laseissa pintoja ja joilla on, niin kyllä ne pinnoittamattomat linssit on vaan kasvoilla todella paljon rumemman näköset, varsinkin naisilla, ja sitä ei välttämättä itse peilistä katsottuna huomaa niin hyvin tai ainekaan ajattele eron olevan niin suuri kun se todellisuudessa on silloin kun joku muu sinua katsoo ja kun silmiä ei näy ollenkaan linssien läpi...
Ja tosiaan se Nissenin 55e niistä pinnotetuista linsseistä on ihan älyttömän halpa hinta(vertaa esim. Instrun vastaavat 139e), eli älä anna sen hämätä kun kehykset on siinä 75/95e luokkaa, niin tietty se summa tuntuu niihin verrattuna isolta, mutta kun vertaa ns. normaaleihin linssien hintoihin niin on kyllä halvimasta päästä ja kuitenkin suht laadukkaat linssit. Ja jos haluut että ne lasit tai oikeastaan linssit kestää sen muutaman vuoden hyvänä niin kyllä ne pinnoitteet on ihan ehdottomat. Siinäkin huomaa jo eron ku ne asiakkaat jolla on ne meiltä ostetut halvimmat mahdolliset lasit, niin vuoden jälkeen on jo kehykset tosi huonossa kunnossa ja linssit ihan hirveet, kun taas ne joilla on meiltä ne vähän kalliimmat lasit ja paremmat linssit niin niiden kuntokin on vuoden jälkeen ihan eri.
Mutta tosiaan sulla kun lasit ei oo jatkuvassa käytössä niin kyllä noilla meidän halvoillakin pärjää mutta harkitse silti vakavasti niitä pinnotteita, ainekin niihin ajolaseihin, ei se 55e oo paljon mitään kun varmaan noita laseja tulee pidettyä seuraavat pari vuotta :)

Anis
36/61 | 

Minun täytyy nyt olla vastarannankiiski, en lämpene tuommoisille puoli naamaa peittäville rilleille ollenkaan :f Mutta toisaalta, en tykkää laseista muutenkaan, kun itse olen niiden kanssa taistellut viimeiset 15 vuotta. Viimeiset pari vuotta tosin olen luottanut tiukasti yötäpäivää-piilareihin, ja laserleikkaukseen menen heti kun rahat siihen jostain repäisen.
Mutta pääasiahan on että itse tykkäät :)

38/61 | 

Lisäyksenä vielä tuohon hintalaatu -keskusteluun.. Loppujen lopuksi kehysten hinta on aika samaa tasoa, joka paikassa. Tottakai nämä "merkittömät" ovat halpoja. Linssi on se mikä tekee hinnan. Halpaliikkeet käyttävät melko kehnoja linssimateriaaleja, jotka naarmuuntuvat helposti ja eivät kestä lähes lainkaan kuumuutta.

Olen itse aiemmin asunnut Tampereella ja suosittelen lämpimästi, että seuraavalla kerralla poikkeat Rautatiekadulla sijaitsevalla optikolla (Tampereen asema-optiikka). Erittäin hyvä valikoima, ammattitaitoista palvelua ja käyttävät laadukkaita Hoyan linssejä. Lisäksi paikallisia ja pieniä yrityksiä on mukava tukea. Näille maksaa mielellään vaikka vähän ekstraa :)

Exrilli
39/61 | 

Joo, heijastuksenestopinta on ihan must niillä naisilla, jotka meikkaavat ja haluavat meikin myös näkyvän lasien takaa. Tietty myös silmät näkyvät sieltä takaa paremmin ja kirkkaammin.

minkku
40/61 | 

Rohkeasti vaan vaihtamaan pinnat linsseihin! Edes toisiin, eron kyllä huomaa. Moni lasien ensiostaja on niin häkeltynyt tilanteesta, että vaikka kuinka yrittäisi demota niin moni ymmärtää asian vasta jälkikäteen. Halvempien lasikauppojen pinnoitetut linssit ovat yhtä laadukkaita kuin kalliimpienkien ja kalliimpien liikkeiden perusjutut ovat samaa kauraa esim. specsin tuotteiden kanssa. Ikinä ei olle tyytyväisiä, pah.... Kauniit lasit kuitenkin :)

atomi
41/61 | 

Kedonkukka kiinnitti tärkeään asiaan huomiota. Eettinen kuluttaminen on vaikeaa kun kaikkea tavaraa tuotetaan ja myydään niin mielettömiä määriä. Nelliinan taitavat ompelukset ja kekseliäät tuunaukset ja kirppisostot ovat kestävää kehitystä tässä kertakäyttöyhteiskunnassa. Rillien ostamisessa ei ensimmäiseksi tule ajatelleeksi tuotteen alkuperää koska niihin liittyy niin paljon muuta mietittävää. Onneksi silmälaseissa on nykyään valinnanvaraa. Kedonkukan kommentti pani kuitenkin ajattelemaaan tuotantopuoltakin eikä pelkkää hintaa tai ulkonäköä. joka tapauksessa pukevat riilit Nelliinalla!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
42/61 | 

mua hajottaa tällä hetkellä jotenkin ihan uskomattoman paljon tää koko homma, mutta siis ihan oma moka kun en selvittänyt etukäteen asioita vaan kävelin ekaan auki olevaan liikkeeseen sisään. Mulla vaan jotenkin on sitkeässä sellainen mielikuva että silmälasikaupat ovat ns. vakavasti otettava asia, ettei siellä puljata laadun / asiakaspalvelun suhteen. Mutta tästä oppineena, seuraavan kerran tiedän paremmin. Ja tosiaan raha ei ollut minulla edes kynnyskysymyksenä (herranen aika laitan kenkäpariin triplasti sen verran mitä rilleistä maksoin), vaan ajattelin muka "fiksusti" että en sitten maksa turhasta kun jätän merkkikehykset välistä. Huokaus. Mutta kuten sanottu, oma vika kun lähdin soitellen sotaan.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

osynlig
43/61 | 

Kun nyt tämä hinta-laatu-keskustelu aloitettiin, niin kai minäkin sitten... Eikä tässä ole nyt tarkoitus kritisoida kenenkään valintoja, vaan kuten tässäkin keskustelussa on todettu, tavallisen kuluttajan on vaikea saada tästä aiheesti tietoa helposti joten yritän tarjota tässä jälleen yhden näkökannan asiaan! Jokaisella on tietenkin sen jälkeen edelleen täysi oikeus tehdä niinkuin parhaaksi näkee ja mikä omaan tilanteeseensa parhaiten sopii :)

Ensin linkkivinkkinä kuningaskuluttajan viime viikkoinen ohjelma http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/3252, siinä jopa Instrun (joka siis omistaa Nissenin) tj myöntää, että halvimmat lasinsa ovat laadullisesti verrattavissa muutaman euron huoltamolaseihin, eli miettikääpä siitä sitten oliko maksamanne hinta sittenkään ihan halpa... Siinä todetaan myös, että Nissenin parhaat ratkaisut ovat laadullisesti huonompia kuin Instrun huonoimpina myytävät. Puhumattakaan sitten siitä pardon my french mutta paskasta mitä Specsit myy... Tietenkin laseilla on eri käyttötarkoituksia ja joillekin riittää huonommat eikä siinä mitään, mutta yleinen väittämä, että nämä halpislasitkin olisivat laadullisesti ihan yhtä hyviä kuin tuplasti tai triplasti kalliimmat, ei kyllä pidä paikkaansa. Ja tietenkin myös kehysten kohdalla pätee sama sääntö kuin yleisesti kaikkeen muuhunkin, hyvää ei saa halvalla! Halpaa saa toki ostaa, mutta ei pidä luulla, että se on saman laatuista kuin kalliimpi.

Tuotteiden laadun lisäksi tietenkin maksat myös palvelusta. Halpisketjujen linssit hiotaan ja asennetaan kaikki pokiin jossain ihan muualla kun Suomessa (edes Instrulla ei juuri omia pajoja enää ole), pahimmassa tapauksessa Aasiassa saakka, joka tietenkin vuorostaan vaikuttaa toimitusaikaan mutta myös esim. reklamaatioaikoihin; jos joku menee pieleen niin odotat toiset neljä viikkoa uutta paria. Jos taas menet optikkoliikkeeseen jossa on oma paja, saat parhaimmillaan yksitehot asennettuna nenällesi päivässä. Ja musta on aika jännä, ettei kaltaisellesi ensimmäisiä laseja hankkivalle paremmin selitetty esim. just noiden pinnoitteiden hyötyjä, jotka kyllä kuten muutkin täällä kommentoineet usein on ihan rahanarvoisia. Mutta tässäkin on toki se ongelma, että mainostetaan halpaa hintaa, ja sitten lyödään tiskiin lisähinta paikanpäällä. Tosiasiassa halpisketjut myy samalla keskihinnalla tavaraa ulos kuin muutkin alalla toimivat, eli se siitä markkinoinnista.

Voisin jatkaa tästä aiheesta vielä pitkään, mutta ehkä tää riittää tässä kohtaa. Voisin myös suositella muutamaa kunnollisempaa optikkoliikettä lähipiiristä Tampereelta, mutta ehkäpä jätetään sekin nyt välistä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
Joulukuu