Nonih, johan alkaa likka näyttää siltä kuin olisi istunut koivussa kolme viikkoa putkeen, allergiset oireet iskivät päälle oikein kunnolla. Asiaahan toki auttoi se että pyöriskelin pihassa puiden ja kukkaraisten keskellä... Kestäisin kaiken muun, paitsi tämän silmien vuotamisen, se on todella ahdistavaa. Näytän krapulakeijulta vaikka en ole viinilasiin koskenutkaan! Tosin ehkä olisi syytä, kun miettii miten itku silmässä ja tunnekuohujen vallassa olen siivonnut vaatekaappiani muotikirppistä varten, viini voisi tehdä minusta välinpitämättömämmän mekkojeni suhteen? Tai sitten ei, voi olla että alkaisin laulamaan karaokea ja tanssittamaan mekkoparkojani aamuun asti. Luopumisen tuska on kohdallani aina suuri, mutta onneksi järki ottaa pääsääntöisesti vallan pahimmastakin hamsterista. Jos jotain kenkiä ei ole käyttänyt kolmeen vuoteen, etiäpäin sano N(ell)iina vaatehuoneessa.

Nämä kengät eivät kuitenkaan lähde sunnuntaina eteenpäin, vannon niille ikuista rakkautta.


Sininen briteistä tuotu mekkonikin jää vielä minun käyttööni, joskin tämän kaunokainen oli hetken aikaa jäähyllä, aiheutettuaan minulle noloja tilanteita keskellä Kalliota. Kevythelmainen kellomekko nimittäin päätti nousta kahden metrin välein pystysuoraan ylöspäin tuulenpuuskien mukana, mikä oli toki kauheen ihanaa. Not. Luojan kiitos minulla oli alla alushame, olisin kuollut häpeään muuten. Joskin se alushame oli todella alushamemainen, mutta silti parempi kuin ei alushametta. En tajua miten te kellohelmanaiset pärjäätte Helsingissä, siellä tuntuu tuulevan aina ihan kamalasti ja helmat sitten tosiaankin pullistelevat :D
Tämä kesän tuleminen on aivan ihmeellistä, olen niin fiiliksissä kaikista korkkareistani että ansaitsen kohta jonkun true sekopään maineen puputtaessani jatkuvasti silmät kirkkaina kuinka korkkarit sitä korkkarit tätä :D ai niin, se juna meni jo. Mutta ne pienet ilot, niiden avulla voitetaan turvonneet silmät angsti!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

Tymy
7/16 | 

Kellohelmalla pärjää hyvin kun laittaa kauniit alushousut/alusshortsit ja alushameen. Helmojen hulmuaminen kuuluu kesään ;)
Itse vähän toivoisin hitaampaa lämpenemistä, jotta ehtisi niissä korkkareissakin kulkea sepelin puhdistuksen jälkeen hitusen pidemmän aikaa ennen kuin ne täytyy vaihtaa kesäsandaaleihin... tai jo vaihtoonhan ne jo meni. Ei tuolla yli 17 asteen lämmössä umpikengissä viiti kipittää ja hikoilla ;)

Aurinkoisia päiviä ja korkojen kopinaa!

Nilkki
Liittynyt4.4.2013
9/16 | 

Voi ku siellä on kesäsen näköstä, kävinkin viime viikonloppuna Tampereella, maa vihreenä ja koivuissa kunnon silmut, asteita varmaan jotain 20. Sitten tulin takasin Lappiin... Lumikasoja ja lammet jäässä, nyyh! Kyllä se kesä tännekkin kohta tulee >:) (ja ikävä kyllä ne allergiat)

Viole
10/16 | 

Kellohelman kanssa käytän niitä vihaamiasi pyöräilyshortseja. Yleensä käytän mustia sellaisia, joista on lyhennetty lahkeet, jotta eivät sieltä helmain alta koko ajan vilka. Viime kesänä ehdin jo innostua GT:n valimoimissa olleista pitsilahjeversioista, mutta oikeeta kokoa ei osunut kohdalle. Alushame on toki ykkönen, mutta kaikkien kellohelmojen alle ei voi laittaa tyllialushametta, jos matsku on esim. ohkasta trikoota, vaan joutuu käyttämään sellaista suorahelmaista kiiltävää versiota. Mua taas ahistaa juuri se malli, tulee äiti ja mummo mieleen, joten menen sitten sporttisesti shortseilla. :D

Hailie
12/16 | 

Helsingissä kellohelmojen kanssa pärjää alushameella ja sillä, että on oppinut tunnistamaan tuulenpuuskat, jotka ovat potentiaalisia helmannostajia :D Sitä oppii nopiaksi käsiliikkeiden kanssa. Olen myös todennut, ettei tarvitse edes olla perinteinen kellohelma, Helsingin tuuli nostaa helman kuin helman: miltei nilkkapituinen kolmella röyhelöreunuksella koristettu painava hame nousi korviin Iso-Roballa. Ohi ajavat tytöt kehuivat hametta, itse punastelin.

Mimmi
13/16 | 

Hei, miten Minna Parikan kengissä menee koot? Eli kannattaisiko ottaa täysin oma koko vai yhden numeron suurempi/pienempi koko? Mietin tässä uskallanko lähteä tilaamaan netistä kokeilematta (:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012