Meillä on täällä landella hauska puinen kuriositeetti: silta joka ei johda mihinkään. Ei ainakaan erityisen vilkkaaseen paikkaan. Sillan toisessa päässä mutkittelee luontopolku ja toiselta puolen alkavat peltomaisemat, ja polku jatkuu Terisjärven rantaan.

Alusta loppuun luonnonmaisemaa siispä, paitsi täsmälleen sillan kohdalla. Se kun kulkee meluisan moottoritien yli. Sillalla surina kuitenkin katoaa hetkeksi, kun ihastelee kaarevia rakenteita. Hieno rakennelma kerrassaan. 

Kirkkaankeltainen Icepeakin tuulitakki on melkoinen huutomerkki luonnossa. Mikä voi tietty meikäläisen eräjormataidoilla ja tapaturmaherkkyydellä olla ihan hyväkin juttu :D

Ja tietääkseni hirvikärpäset eivät lähesty ensimmäisenä näitä värejä? Jouduin nimittäin kuluneella viikolla ensimmäistä kertaa vastakkain kyseisen otuksen kanssa. Kohtaaminen ei ollut lämminhenkinen.

Pilkkupohjaiset tennarit ovat Reebokin. En ole perimmiltäni tennarityyppi, mutta pilkuilla varustettuna... se on asia erikseen. 

Hirvikärpäsen jäljiltä koen jatkuvasti epämääräisiä tuntemuksia, että joku ryömii hiuksissani! Hrrr. 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Sitä mukaa kun punkkien elinalue on laajentunut olen päässyt eroon hirvikärpäskammostani. Tänä syksynä olen rennosti chillaillut marjametsässä miljoona hirvikärpästä tukassa mönkien. Eihän ne sentään mitään punkkeja ole :D

Mari H
2/6 | 

Me käytiin lenkillä yhdessä metikössä toissapäivänä ja jouduttiin kans hirvikärpäshyökkäyksen uhriksi. Poistuimme metsästä nopeasti ja nyt yritetään miettiä mihin mehtään seuraavaksi lenkille, jos noita pirulaisia ei olisi niin paljon, mutta ilmeisesti sellaista on tänä vuonna turha toivoa.

Vierailija
3/6 | 

Hiukset piiloon lakin/pipon/huivin sisään ja huppu päähän. :) Jos on liian lämmin, niin istuva pipo ja ohuempi takki jossa napakka kaulus. Metsäretken jälkeen suihkussa hiusten pesu pää alaspäin niin mönkijät valuvat heti viemäriin. Punkit ovat vaikuttaneet mulla kans niin, että hirvikärpäset eivät enää haittaa.

S
4/6 | 

Siihen hiuksissa ja iholla mönkimisen tunteeseen tottuu. Voivat myös purra, ja pureskeluun liittyen voi kehittyä allergia, mutta allergisenkin henkilön paukamat parantuvat lopulta itsestään kun ei raavi jatkuvasti (olen itse niille allerginen). Hirvikärpästen takia ei kannata jättää menemästä metsään! Jälkeenpäin voi pitää hirvikärpässyynin, ja kannattaa ottaa vaatteet pois vetämällä ne päältä niin että menevät nurin päin; myös vaatteet kannattaa tarkistaa. Hirvikärpänen ei voi munia ihmisen ihoon. Se luulee laskeutuneensa hirveen, heittää siipensä, ja alkaa etsiä parasta munimispaikkaa..jota se ei tule löytämään. Se on siis henkilökohtainen tragedia hirvikärpäselle, jos se heittää siipensä ihmisellä kiipeillessään, koska sen jälkeen se ei enää voi saavuttaa hirveä..

S
5/6 | 

P.s. Ai niin, unohtui sanoa äsken: ihana silta! Puu on niin hieno ja tunnelmallinen materiaali. Monesti tulee ihasteltua rakenteilla olevien betonisiltojen valussa käytettäviä puurakenteita. Ne ovat kauniita, kun taas valmis betonisilta on..noh, betonisilta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010