- Kaupallinen yhteistyö: Simple - 

Syksyn kääntyessä kohti talvea atooppinen ihoni alkaa taas muistuttelemaan olemassaolostaan. Mitä kylmemmäksi ilmat muuttuvat, sen kuivemmaksi ja ryppyisemmäksi ihoni pinta käy. Alan muistuttamaan yllä näkyviä kuihtuneita neilikankukkia. Atopia on meidän perheen naisilla sukurasite.

Onneksi herkän ja kuivan ihon kanssa tulee toimeen, kunhan on muutama hyvä niksi takataskussa. Laajempi ymmärrys herkän ihon kanssa elämisestä on kuitenkin tarpeen. Omalla kohdallani tärkeimmät asiat ovat huolellinen ihonhoito ja stressin minimointi. Ihoni reagoi stressiin välittömästi olemalla entistä herkempi. Tällöin saa olla tarkkana sen kanssa, mitä tuotteita kasvoille käyttää. Lisäksi täällä pohjolassa talvikauden lämpötilan vaihteluilta ei voi välttyä, ja tällöin kuvioihin astuu ihon huolellinen suojaus. Ihonhoidolla on väliä. 

Iso-Britannian suosituin ihonhoitobrändi Simple on nyt saatavilla myös Suomessa. Simpleissä ei käytetä hajusteita tai väriaineita, sillä tuotteet ovat suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Herkkyys yhdistetään usein kuivaan ihoon, mutta mikä tahansa ihotyyppi voi olla herkkä.

Tuotteiden hinnat pyörivät 5 euron molemmin puolin, joten Simple on varsin edullinen ihonhoitosarja.

Olen käyttänyt misellivettä ihonhoidossa jo kaksi vuotta eli siitä asti kun sen löysin. Misellivesi on ollut pelastus erityisesti talviaikaan, sillä aamuisin korvaan kasvojen vesipesun misellivedellä. Atooppinen ihoni on tavallisen vesipesun jälkeen niin kiristävä, että sitä tunnetta välttelee mielellään viimeiseen asti. 

Jos misellit eivät ole tuttuja, idea on seuraava: misellipallot vetävät likaa ja meikkiä puoleensa kuin magneetti, joten kasvojen puhdistus on nopeaa ja helppoa. Misellivedestä ei jää ihon pintaan kiristävää tunnetta, muttei tahmaistakaan. Puhdistukseen ei tarvitse välttämättä mitään muita tuotteita.

Simplen valikoimasta löytyy perinteisen miselliveden, Micellar Cleasinsing Waterin, lisäksi toinen ihan erityisen kiinnostava misellituote, Micellar Cleansing Wipes. Herkän ihon puhdistuspyyhkeet poistavat meikin viimeistä piirtoa myöten. Puhdistuspyyhkeissä on hyödynnetty misellejä, joka takaa sen, että yksi pyyhe riittää koko kasvoihin. 

Minulla kasvopyyhkeet kulkevat aina mukana reissuilla ja treenikassissa, ne ovat todellinen kuivaihoisen pelastus. Lentokoneiden ja hotellien koneellinen ilmanvaihto on yhtä kärsimystä atoopikolle, jolloin kasvojen vesipesun korvaaminen kerran päivässä helpottaa jo paljon. Kunnon pakkaskeleillä turvaudun näihin ihan kotioloissakin, kun ajatuskin vesipesusta saa kasvot kihelmöimään.

Wipeseista löytyy myös erillinen tuote silmämeikin poistoon (Eye Make-Up Remover Pads), jos käyttää esimerkiksi vedenkestävää ripsiväriä, jota on vaikeampi puhdistaa. Sangen kätevä tuote, jos reissaa tai menee suoraan töistä treeneihin. Tai jos käyttää Kikon kaiken kestävää eyelineria, kuten minä. 

Jos taas on perinteisen pullotetun silmämeikinpoistoaineen ystävä, sellainenkin tuotevalikoimasta löytyy.  

Misellituotteiden lisäksi nostan esiin toisen tuotteen, joka oli testailujeni perusteella iloinen yllätys. Moisturising Facial Wash on saippuaton puhdistustuote, joka sopii erityisesti meille herkkiksille. Pesun jälkeen kasvojen iho on puhdas, mutta ei niin kiristävä kuin voisi puhdistustuotteelta odottaa. Toisin sanoen, kosteuttavan tuotteen kyllä tarvitsee, mutta purkille ei ole kiire. Jokainen kuivaihoinen tietää täsmälleen mistä puhun. 

Tämän testijakson jälkeen totean kuinka hienoa on, että meille herkkiksille löytyy edullinen ihonhoitosarja, jonka voi napata ostoskoriin kauppareissun lomassa. Simple-tuotteet ovat saatavilla hyvinvarustelluista K-kaupoista.

Ps. Instagramini @nelliinan puolelle on tulossa myöhemmin tällä viikolla Simple-arvonta, jossa kolme onnekasta voittaa muhkean 100€ tuotepaketin!

Kommentit (3)

lusene
1/3 | 

Oi onpa kiva, että näitä saa nyt Suomestakin. Joskus Skotlannissa ostin tuollaisen naamanpesuaineen matkaversion hätävaraksi ja se osoittautuikin niin hyväksi, että harmitti jälkikäteen kun ostin vain pienen :)

IinaP
2/3 | 

Hei, onko tuo silmämeikinpoistoaine vesimäinen, öljymäinen vai emulsiomainen? Poistivat pahus Nivealta sen maitomaisen silmämeikinpoistoaineen (waterproof) ja nyt on hakusessa jotain vastaavaa.

Vierailija
3/3 | 

Näitä löytyy myös Tokmannilta ja ne mitä katsoin tai joiden hinnnat muistan olivat siellä mielestäni vielä edullisempia kuin Cittarissa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011