- Kaupallinen yhteistyö: Sinituote

Kun mietitään tarttuvimpia mainosjinglejä kautta Suomen historian, Sinillä siivous sujuu! on takuulla yksi niistä. Tästä syystä en voinut nimetä postausta mitenkään muuten, sillä klassikkoon ei kajota.

Sini ei ole enää mikään nuori daami, sillä sen ensiaskeleet on otettu jo 1940-luvulla. Myöhemmin uuden omistajan myötä Sini-Tuotteesta tuli Sinituote ja tuotekehitys lähti lentoon. Sinivalkoiset siivousvälineet ovat olleet osa arkeani lapsesta asti, kuten varmasti monen muunkin suomalaisen. SINI-tuotteita koristaa kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus ja suurin osa valmistuksesta on edelleen Suomessa, Kokemäen tehtaalla. 

Yllä kuvassa näkyvä monitoimimoppi erilaisine vaihto-osineen on jatkumo 50-luvulla kehitetylle Sinipiika-lattiapesimelle, joka sekin on myynnissä edelleen! Meiltä löytyy kotoa vuosia vanha Sinipiika, mutta oli hauska päästä testaamaan nykyajan härveleitäkin eli monitoimimoppia ja sen hifistelysettiä.

Lattiapinta-alaa meillä on nykyään omakotitalon verran, ja valkoisia lautalattioita rikastuttaa niin 3-vuotias tahmatassutyttö, 15-vuotias karvapalloja syytävä kissa kuin kaksi aikuista, jotka juoksevat sisällä kengät jalassa etsimässä unohtuneita avaimia. Lattianpesu on näin ollen pakollista melko tiiviiseen tahtiin, jos haluaa säilyttää edes jonkinlaisen perussiisteyden. Myönnän, että alakerran lattioiden maalaus valkoiseksi saattoi olla pieni virhearvio, vaaleanharmaa olisi paljon armollisempi. Valkoinen lattia nimittäin ruokkii meikäläisen lattioiden siivousintoilua entisestään.

Hyvillä työvälineillä siivous sujuu (heh) huomattavasti näppärämmin, kuin yrittämällä patentoida esimerkiksi käsipyyhettä rikkaharjaan lattianpesua varten. Terveisiä vuosien takaisesta opiskelijaelämästä. Ei ihan kissalla tarvinnut pöytää pyyhkiä, mutta konstit oli tosiaankin monet.

Vaikka käytössä on nykyaikaiset työvälineet, tosiMarttana uskon perinteisiin tahranpoistokeinoihin. Vanha kunnon Rajamäen Etikka, tuo monitoimituotteista parhain, toimii niin vintagevaatteisiin kuin tahroihin lattiassa. Muutimme hetki sitten makuuhuoneen alakerrasta yläkertaan, ja jynssäsin sängynjalkojen jättämät jäljet lattiasta veks etikka-vesiseoksen ja SINI mikrokuitulattialiinan avulla. Puhdasta tuli. 

Perään vielä kokonaisvaltainen lattianpesu nihkeällä mikrokuitumopilla. Nivelvarsinen monitoimimoppi on todella näppärä myös seinien ja katon pyyhkimiseen, siinä ei kauaa nokka tuhise tai kädet rasitu kun yksi huone on jo mopattu lattiasta kattoon.  Lapsena pyörittelin silmiäni äitini tavalle mopata myös katto, mutta nyt huomaan tekeväni ihan samaa! Etenkin kattolamppujen ympäristö voi olla yllättävä pölypesä ja tällaisessa vanhassa talossa myös satunnaiset hämähäkkiystävämme hakeutuvat mielellään sinne suunnalle. (Ne, jotka eivät jää kissan haaviin).

Vanhan makuuhuoneen sisustus on vielä vaiheessa ja osa huonekaluistakin puuttuu, mutta olen ihan erityisen iloinen, että suvussamme kulkenut vanha rukki pääsi nyt vihdoin arvoiselleen paikalle. Se oli tähän asti väliaikaissäilytyksessä vintillä, ja kaipasi sen jäljiltä kunnon puhdistusta. En arvaa pestä 100-vuotiasta rukkivanhusta kostealla, joten valitsin pölyn poistamiseen SINI staattisen liinan. Staattisesti varautuva liina sitoo pölyn itseensä myös rukin monimutkaisista rakenteista.

En tiedä mitä se minusta kertoo, että olin siivoustarvikepaketin avatessani kuin pikkulapsi jouluaattona. Minä olen se, joka toivoo joululahjaksi imuria :D

Testipaketin viimeinen tuote, SINI rikkasetti, pääsi piharakennukseen, jonne ei tule imuria kovin usein kannettua. SINI 30v. kampanjan kunniaksi rikkasetti hohtaa kuparin sävyssä ja se sopii olohuoneen yleiseen sävymaailmaan kuin nenä päähän. Ja hyvä niin, sillä siellä ei ole komerotilaa lainkaan. Rikkaharja riittää vallan hyvin piharakennuksen perussiistimiseen, joten se saa jäädä pysyvästi sinne.

Arvonta: 

En tiedä millaisia siivoushifistelijöitä sieltä löytyy, mutta uskoisin tämän seuraavan arvonnan ilahduttavan niin hifistelijää kuin sitä kaltaistani opiskelijaa, joka säätää käsipyyhettä rikkaharjan ympärille eikä raaski ostaa kunnon välineitä. Arvonnan palkintoina on 5 x varsin kattava 100 euron arvoinen siivoussetti, joka pitää sisällään: 

1 kpl SINI Rikkasetti 
1 kpl SINI Monitoimimoppirunko 
1 kpl SINI Laminaattipyyhin
1 kpl SINI Laattamoppi
1 kpl SINI Wc-harja 
1 kpl SINI Teräväkuivain 
1 kpl SINI Saumaharja
1 kpl SINI Kylppäriliina
1 kpl SINI Hiussieppari

Osallistuminen:

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään (ei näy muille kuin minulle). 

2. jos tulee mieleen tarinoita omista kekseliäistä siivousratkaisuista kuten rikkaharjalattiapesuri, kerro ihmeessä. Voit raapustella myös muun siivousaiheisen kommentin, kuten esimerkiksi mitä siivousta rakastat / inhoat. Omat suosikkini ovat imurointi ja lattianpesu, kun taas pintojen pyyhkiminen on askare, jonka voisin ulkoistaa loppuelämäkseni. 

3. vastausaikaa on 8.3.2018 klo 12:00 asti.

Onnea arvontaan!

Arvonnan viralliset säännöt.

Kommentit (310)

Hj
1/310 | 

Meillä kolme koiraa ja kolme kissaa.
Seassa pyörii myös kaksvuotias tyttö ja kesällä tulee vauva. Siivoustarvikkeille löytyis siis käyttöä!

Pike

Siivous intoa on ja nyt kevättä kohden se vain lisääntyy, kiva olis voittaa uusia siivousvälineitä. 😊

Nimparelli
2/310 | 

Lattiat on tullut pestyä tähän päivään asti suihkulasta+vanha pyyhe kombolla :D Tarvetta olisi kunnon välineille ja viime suursiivouksesta alkaa oleen jo liian pitkä aika.

Lottta
4/310 | 

Vihaan siivoamista ylikaiken. Etenkin imurointi ja lattianpesu on vastenmielistä. Pölyjenpyyhintä on silti ylivoimaisesti kamalinta mitä voi joutua tekemään. Siivousvihaajana en siis myöskään halua tuhlata rahaa niin turhaan kun siivousvälineet, joten kaikki rätit yms. mitä omistan on äiti ostanut minulle 10vuotta sitten opiskelijakämppään. Olisi siis ehkä aika päivittää vähän välineitä, kun nykyään on jo ihan omistusasuntokin :D

Piia
5/310 | 

Sain vuosia sitten opiskelijana ylimääräistä rahaa ja ostin sillä siivousvälineitä. Vihasin ja vihaan edelleen siivousta, mutta kämppä on pidettävä puhtaana... Esimerkiksi imuri kannattaa valita mukavuuden perusteella, eli tarkistaa paino, meteli, johdon pituus ja tietysti teho.

Unkki
6/310 | 

Siivousvälineisiin tulee aina panostettua liian vähän. Sitten käyttää vuosia samoja, vaikka lattiamateriaali vaihtuisi välissä.

AnsQ
7/310 | 

Tykkään tiskaamisesta ja pyykinpesukone sekä tavaroiden järjestämisestä. Silittäminen on ehdottomasti inhokkihomma minkä tosin olen aina hyvin ulkoistanut miehille. Ja ikkunat olen pessyt kerran niinä 24-vuoden aikana mitä mulla on ollut oma kämppä.

SiniR
9/310 | 

"Sinillä siivuous sujuu" -on kyllä fraasi, joka on tullut kuultua aika monesti elämäni aikana, kiitos nimeni.

Meillä asustaa kaksi kania ja ilman rikkalapiota olisimme kyllä pulassa heinien kanssa. Nytkin vaikka kuinka yrittää lakaista monta kertaa päivässä löytyy heinänkorsia pitkin lattioita. :|

Pölypallo
10/310 | 

Rakastan imurointia, mutta lattianpesu on kamalaa. Yleisesti tykkään kovasti siivota ja hyvät välineet kyllä auttavat siinä.

Annekka
11/310 | 

Ihana palkintosetti! Oma monitoimiaineeni on ruokasooda, jolla kirkastuu lavuaarit, kattilat ja teestä tummuneet mukit. Suosikkisiivoushommani on ikkunanpesu keväällä,  inhokkihommiani oikeastaan kaikki muu. Mutta hyvä välineistö tekee kaikki hommat siedettäväksi :)

stiku
12/310 | 

Ollaan muuttamassa uuteen kotiin,joten siivousvälineet tulisi kyllä tarpeeseen. Uuden puunaukseen ja vanhan putsaukseen. Pölyjen pyyhkiminen on syvältä homeisen kellarin uumenista,mutta imuria tykkään pyöritellä.

MariaO
13/310 | 

Mukana!

Minä rakastan siivoamista ja joka perjantai viikkosiivouksen jälkeen minulla on (itse itselleni antama) lupa laittaa tuore kimppu tulppaaneita (tai muita kukkia) meidän ihanaan miehen vaatehuoneesta remontoimaan naistenhuoneeseen. 

Arkinen Aino
14/310 | 

Siivoaminen on minulle kuin terapiaa. 😁 Pikkuinen miehen alku on oiva ja innokas äidin apuri. Ikkunoiden peseminen on kamalinta mitä tiedän. Hyi yäk!

isabel r.
15/310 | 

Olen viimeiset kolme vuotta elänyt ilman moppia, koska en ikinä muista ostaa sitä! Lattianpesu sujuu siis siten, että kastelen kaksi mikrokuituliinaa ja hiihdän niillä ympäri asuntoa :D

Illia
17/310 | 

Siivoaminen on pakollinen paha, joten asialliset välineet tekevät siitä edes astetta inhimillisempää. Monesti siivouspäivät ajautuvat siihen, että alan vain järjestää tavaroita ja hyllyjä. Sitä voisin tehdä loputtomiin. 

JenniHoo
18/310 | 

Meillä kolme kissaa ja sekä isäntä että emäntä inhoavat kaikkea siivousta. Ehkä tämä välinepaketti auttaisi, jos vaikka kyse onkin välineurheilusta? :D

Maare
19/310 | 

Inhoan imurointia mutta lattian pesusta pidän. Meilläkin on vanha talo ja sen siivoamisessa konstit on monet. Esim. pesukoneen ja seinän väliin meillä jää niin kapea rako että puhdistan lattian siitä niin että laitan varrelliseen kapeaan kuivaimeen vanhan sukan jolla vedän pölyt pois :D

airaammaaria
20/310 | 

Iik, ihana arvonta! Pienten lasten äitinä on ollut pakko oppia tykkäämään siivoamisesta. Tällasilta vehkeiltä sais varmasti uutta puhtia ja iloa pitkään!

Milwiina
21/310 | 

Itse pidän siivouskärpäsen yllä ostamalla värikkäitä/toimivia/ekologisia ja muuten mieluisia siivousvälineitä. Esimerkiksi punaisella imurilla imurointi on vain paljon kivampaa kuin mustalla, mikrokuituliinassa on kivoja kukkakuvioita, puhdistusaineissa suosin ekologisia vaihtoehtoja. Yksi asia on mistä en välitä ja mihin en ole kivoja välineitä löytänyt ja se on lattialaattojen valkoiset saumat, jotka koiraperheessä ovat harvoin puhtaanvalkoiset...

Himmeli
22/310 | 

Rakastan siivoamista, etenkin lattinpesu, ikkunoiden pesu, pyykkaaminen, ovien ja seinien pyyhkiminen ja imurointi ovat lähellä sydäntä. Yritän kovasti tartuttaa siivoamisintoani myös 2-vuotiaalle tyttärelleni, vaihtelevalla menestyksellä. Ainoa askare, joka pännii on tiskaaminen, emme omista tiskikonetta, joten tiskaamiseen menee tolkuton määrä aikaa. Kiitos ihanasta blogista!

anniM
23/310 | 

Mukana! Oispa ihan saada kunnon välineet kun näihin ei muka koskaan raaski panostaa. Inhoan imurointia. Jos ei olisi mattoja pesisin mieluummin lattian vaikka joka kerta imuroinnin sijaan.

Hanne
25/310 | 

Viisi vuotta ulkomailla asuneena kaiholla aina muistelin suomalaisia siivousvälineitä. Nyt olen muuttamassa takaisin Suomeen uuteen kotiin ja odotan todella innolla, että pääsen taas siivoamaan kunnon välineillä :D Varrellinen tukeva rikkalapio on ehdoton lempparini.

SHaidi
26/310 | 

Oon lapsesta lähtien inhonnut imurointia. Vanhemmat jätti to-do listan päiväksi jossa oli noin kymmenen kohtaa imuroinnista, tiskikoneen täyttöön ja tyhjennykseen, nurmen leikkaamisesta puiden kantamiseen. Veljen kanssa jaettiin aina niin että se imuroi ja minä tein kaiken muun 😄

HeidiS
27/310 | 

Inhokkilistaltani löytyvät lattioiden pesu, kylppäripintojen pesu ja imurointi. Erityisesti lattian pesuun ruokapöydän alta pitäisi löytää inspiraatiota (taaperon syömistapojen takia).

Riikkapa
29/310 | 

Siivous on jotenkin kamalaa ja ihanaa yhtäaikaa. Mulla on tapana pitää viikkosiivous, jollon laitan musat kaakkoon, käärin hihat ja pistän siivoten!

Mitään outoja siivousvirityksiä ei tule mieleen, mutta järjestelyfriikkinä, mulla on mm. siivouskaapin ovessa lista eri räteistä. "Sininen nukkainen: pölyt, beige sileä: kylpyhuoneen tasot" jne. Jokasella asialle on oma rättinsä, ja vaikka rätit siivouspäivän jälkeen käy pyykissä, niin en kestäis, että kylppärirättiä käytettäis vaikka keittiössä. Hyi.

T
30/310 | 

Lattioiden pesu on inhokki numero 1.sen sijaan ikkunoiden pesua odotan innolla joka kevät, siinä näkee jotenkin niin konkreettisesti lopputuloksen!

marantella
31/310 | 

mun ehdoton lempisiisteysasia on tiskaaminen! vaikka se onkin vähän eri sarjassa kun varsinainen siivoaminen, voisin mieluusti tiskata kaikki päivät jos joku muu hoitaisi imuroinnin...

rriina
32/310 | 

Täällä yksi siivousintoilija, joten nuo välineet olisivat hunajaa mun sielulle! Tykkään siivoamisesta, mutta ikkunoiden pesua en voi sietää. Sen olen ulkoistanut avomiehelleni. :)

Milana
33/310 | 

Itsellä on tullut hiljattain muutettua yksiöstä omakotitaloon ja kaikkea ostettavaa on ollut niin paljon, ettei kunnon siivousvälineitä oo tullut vielä laitettua. Olisivat siis tervetulleita!

Pilvi
34/310 | 

Universal Stonea suosittelen kaikille, myrkytön aine joka käy vähän kaikenlaiseen puunaamiseen. Perussiivousjutuissa tosi hyvä, mutta mahtava täsmätuote esim. emaliastioille!

Onnenkissa
35/310 | 

Olen siitä mielenkiintoinen tapaus, että oman asunnon siivous ei kovinkaan usein viehätä, mutta ai että sitä intoa, kun pääsen käsiksi vanhempieni asuntoon talon vahtina ollessani. Jotenkin olen aina ihan hifiksissä käymässä läpi kaiken eteisestä keittiön kaappeihin. Vanhemmat aina jännittävät, mistä tavaransa löytävät loman jälkeen ;)

Halina
36/310 | 

Ooo tämä olisi ihan mahtava palkinto! Ollaan juuri muuttamassa poikaystävän kanssa yhteen ja perus opsikelijabudjetilla siivouskamat sattuu olemaan sitä ja tätä mitä vanhemmilta saatiin mukaan :D mitä ihmeellisimpiä virityksiä on löytynyt täältäkin: mm lattiarätteinä vanhoja vaatteita ja tiskiharjana pesusieni (okei monesti hätäratkaisuja jos joku tavara loppunut tms). Minä tykkään vessan siivoamisesta ja pintojen pyyhkimisestä. Inhoan imurointia ja lattianpesua.

Poikaystäväni on vielä siivousfriikimpi kun minä, joten uuteen kotiimme valitaan oikeasti pinnat, matot ja huonekalut sen mukaan, että ne on helposti siivottavia :D en tiedä pitäisikö huolestua vai ajatella tehokkuuden maksimoitumista, kun siivoukseen ei mene paljon aikaa..? Nämä välineet olisi ihana jatkumo tälle projektille!

Sky
37/310 | 

VIHAAN pölyjen pyyhkimistä, sen takia yleensä elänkin pölypallojen keskellä. :D

Taru
38/310 | 

Rakastan siivousta! Imurointi, luutuaminen, pölyjen pyyhintä... Ikkunoiden pesu on ainoa mistä en niin välitä, mutta se menee lyhyyteni ja korkean paikan kammon piikkiin. Mitään ihmeellistä viritelmää mulla ei ole ollut, tosin moppi on maailman halvin ja jo parhaat päivänsä nähnyt. Uudet välineet siis sopisi siivouskomeroon mainiosti!

Hwei
39/310 | 

Tähän talouteen kaivataan uutta moppia. Nykyinen ei vain pelitä, teleskoooppivarsi on kaikkea muuta kuin kätevä. Ehkäpä se on yksi syy, miksi lattiat tulee pestyä ihan liian harvoin.

Rihnu
40/310 | 

Olemme perheemme kanssa juuri muuttaneet uuteen kotiin ja siivousvälineet kaipaisivat päivitystä. Siivoaminen on minulle aika pakkopullaa , mutta hyvillä välineillä se voisi sujua sutjakammin.

Siiri-i
41/310 | 

Nuo hiussiepparit olisi enemmän kuin tarpeellisia! Kun tukkaa on takapuoleen saakka, viemäreitä saa olla jatkuvasti puhdistelemassa.

Ruokasooda on kätevä apuväline pinttyneisiin tahoihin. Sillä hinkkasin hellasta vuokralaisten jättämät palaneet ruuat irti, ja puhdasta tuli!

Caranette
42/310 | 

Mukana! Me tarvitaan kipeästi uusi rikkaharja. Nykyinen on myös Sinin, mutta se joutui reviiritietoisen naaraskanin hyökkäyksen kohteeksi ja tuo "lapion" reunan kumi repsottaa puoliksi irti.

Meidän kaninaaras tosiaan vihaa rikkalapiota, koska se juoksi pienenä harjan eteen juuri kun lakaisin, ja harja on vissiin kopsahtanut kipeästi. Siitä asti Taika on murissut harjalle, hyökkinyt sen kimppuun ja tilaisuuden tullen repinyt sitä. Nykyään hämäämme joka ilta Taikaa laittamalla ruokaa koiran älypeliin, että saamme lakaistua sen aitauksen lakaistua. :') Kyllä lemmikit vaan tuo elämään sisältöä. <3

tsaigala
43/310 | 

Varrellinen rikkaimuri on meillä hyvä suursiivouksen siirtäjä. Jos haluaa tarkempaa jälkeä, niin sen perään pyyhkäisen mopin ympärillä olevan kuivan staattisen liinan kanssa lattiat läpi.

JennyP
44/310 | 

Tänne kahden kissan ja kahden ei kovin siivousorientoituneen naisen opiskelijakotiin tulisi tämä setti kyllä enemmän kuin tarpeeseen :D 

Tane
45/310 | 

Mun varmaan pitäis voittaa tuollainen paketti, sillä olen suorastaan nolottavan vastentahtoinen siivooja ja en luultavasti ikinä itse saisi hommattua noita välineitä. Ehkä kunnon välineet saisivat minutkin innostumaan?

Paulii
46/310 | 

Imurointi on inhokkihommaani yli kaiken. Kaikki muu menee paitsi se. Kaksi koiraa ja miehen kanssa jaettu inho imuroimiseen innoitti hankkimaan robotti-imurin, joka onkin kuin viides perheenjäsen, niin sitä rakastamme! Kaikki muu siivous on ihan mieluisaa, varsinkin kun pääsee jotain oikein likaista ihan tosissaan kuuraamaan, haha!

Riikka2
47/310 | 

8 koiraa (eli 32 tassua) ja 2,5-vuotias pikkutyttö on riittäviä syitä haluta kipeästi tämä palkinto! Meidän perheessä ei vaan voi ihan kauheesti inhota siivoamista, kunnon välineillä se on ihan ok puuhaa.

Kotikemisti
49/310 | 

Siisti koti on minulle elinehto, muuten räjähtää nuppi ja kaatuu kuppi. Istuimme iltaa porukalla ja seuraavana päivänä huomasin komean mustan takapuolen jäljen valkoisessa nahkasohvassa. Kokeiltuani lähes kaikkea jolla saisin housuista lähteneen värin irti päätin tarttua asetoni purkkiin, silläkin uhalla että tuhoan sohvan lopullisesti. Riski kannatti ja värjätymä lähti kuin lähtikin sohvasta. Rasvasin sohvan hyvin käsittelyn jälkeen ja sohvassa ei edelleenkään näy merkkejä rajusta pesusta tai väritahrasta. Tällä kertaa riski kannatti.

Hilmukka
50/310 | 

Ah, Sini-tuotteet, tuo lapsuuden kotikaupunkini ylpeys. Kukapa ei viihtyisi paremmin siistissä kodissa. Etikka on ihan lyömätön puhdistaja! Käytän sitä pesukoneessa huuhteluaineen korvikkeena, pysyy konekin puhtaana ja pyykit pehmoisina. Pyykkienpesu on muutenkin lempihommiani, tiskausta vihaan eniten maailmassa :D

Likkala
51/310 | 

Kertakäyttöiset moppiliinat ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita pölynkerääjiä

Miude
52/310 | 

Voi kyllä kelpaisi moinen siivoussetti. Inhoan kaikkea siivousta mutta hyvillä välineillä sekin puuha voi olla jopa ihan siedettävää :D

Hellu
53/310 | 

Lapsiperheessä siivous on jokapäiväistä "iloa". Varsinkin lattianpesu on hyvin useasti toistuvaa 10 kuukauden ikäisen kuopuksen ansiosta, joka haluaa syödä vain itse. Pyykinpesu on suosikkini, imurointi taas ei.

Helmanen
54/310 | 

Oma paras siivousvinkkini on: pidä siivousvälineet helposti saatavilla. Mitä helpompi välineet on hakea, sitä pienemmällä motivoinnilla siivous sujuu.

Alli S.
55/310 | 

En kyllä oikeastaan tykkää mistään siivoamisesta :-D Kaikkein parasta lopputuloksen kannalta tässä lapsihuushollissa on järjestely, se tunne kun kaikki rojut on pois lattioilta, aah! Sitten se varsinainen siivoaminenkin olisi ihan ok, mutta nykyään tuo tavaroiden määrä saa venyttämään siivoamisen aloittamista viimeiseen tippaan. Vessanpesu ja lattioiden luutuaminen ovat siitä mukavia, että niiden tekemisestä tulee tunne, että on oikeasti todellakin siivonnut. Inhoan imurointia ja kylppärin/saunan pesua. Sinituotteet ovat hyviä, joitakin on käytössä esim. ikkunanpesin (varrellinen), joka tosin meni våhän rikki. Päivitystä kaipaisivat kaikki siivousvälineet, ehkä se siivoaminen sitten maistuisikin paremmalle.

HannaF
56/310 | 

Tykkään siivota, kun välineet ovat hyvät. Tällä hetkellä oikeastaan kaikki välineet imuria lukuunottamatta kaipaavat päivitystä. Lapsuudesta aikuisuuteen kantanut siivousmuisto liittyy perjantain viikkosiivoukseen, joka tekee viikonlopusta heti erityisemmän.

Kiso
57/310 | 

Kyllä kamalin siivouspuuha on tiskaaminen, koska opiskelijana ei ole vielä tullut hommattua astianpesukonetta. Varsinkin kun en kestä ollenkaan likaisia astioita, niin koko ajan saa olla tiskiharja kädessä :D

Parkkis
58/310 | 

Ois ihanaa saada uusia siivousvälineitä, kun noiden kissojen perässä saa välillä siivota mitä ihmeellisimmistä paikoista muun muassa sitä oksennusta. :D

Lindia
60/310 | 

Kaksi ekaa kesätyö kesää olin siivoojana ja se oli hyvä oppikoulu siivoamaan oikein! Siitä lähtien olen aloittanut "suursiivouksen" viemällä kaiken irtoavan tekstiilin pihalle ennen imurointia ja luutuamista. Lisäksi opin rätin taittelemaan kunnolla, että kääntämällä löytyy uusi puhdas pyyhintäpinta. Arvontavoitto olisi huippu!

Hempertti
61/310 | 

Siivous ei missään muodoissaan ole koskaan ollut kivaa, koska välineet on mulla aina ollut sitä tasoa, että putsaan tiskirätillä kaiken:D Olen tehnyt töitä siivoojana parisen vuotta, ja sielläkään ei tainnut olla näin hyviä välineitä, mitä tässä nyt arvot.

MiinaVVV
62/310 | 

Siivoan joka viikko mutta en erityisesti pidä siitä. Lempparia ei siis ole mutta inhokkeja on senkin edestä. Eniten inhoan tavaroiden järjestelyä ennen kuin pääsee imuroimaan tai pyyhkimään pölyjä.

Riikks
64/310 | 

Mun paras siivousratkaisu on ollut imuroinnista ja pölyjen pyyhinnästä innostuvan miehen kanssa avioliiton solmiminen. On se mies ihan muutenkin kiva ;). Ja nyt kun eletään vauva-arkea, niin meillä käy siivooja, joka siivoaa meidän välineillämme. Varmasti niissä välineissä olisi parantamisen varaa, joten toivottavasti voittaisin kerrankin tämän palkinnon!

sannin
65/310 | 

Tykkään siivota ja eniten pidän järjestelystä. Imurointi taas kuuluu mulla ehdottomasti inhokkeihin.

Aino
66/310 | 

Robotti-imuri auttaa meillä perussiisteyden ylläpidossa. Koiraperheessä siivottavaa riittää aina :D

Heidiaa
67/310 | 

WC:n siivoan useamman kerran viikossa, koska likainen vessa on niin yök. Ja kai kotona tuli opittua, että WC pitää aina olla siisti.

Pidän siivoamisesta, mutta nykyään siihen on ihan liian vähän aikaa. Kaksi lasta pitää huolen että ei aikaa juuri siivoukseen jää. Tai jää mutta ei niin paljon kuin haluaisin.

Universal stonella hinkutan melkein kaiken kotona... sillä lähtee kaikki lika

heenana
68/310 | 

Inhosin imitointia ennen kuin ostimme kuukausi sitten uuden imurin. Voi sitä iloa kun lähtee matoista kissankarvat yhdellä kevyellä vedolla😍 laatikoiden, kaappien ja hyllyjen järjestely on silti edelleen lempisiivoustani.

tuppi
69/310 | 

Hieno arvonta! Vanhempieni luona ja vuokralla asuessa ei koskaan siivous ollut kivaa, aina se oli sellaista pakkopullaa... Helpottaa paljon jos lattia on tyhjänä valmiiksi, mutta jos lattia on täynnä tavaraa ja vaatteita niin siivouksen aloittaminen on vaikeaa!! Varsi-imuri on helpottanut aika paljon imuroinnin aloittamista, kun se ei ole enää sellainen täysinäisestäkaapistakaivamis-operaatiota aina alussa. Viime kesänä pääsimme muuttamaan omistusasuntoon avokin kanssa ja asenne siivoamiseen on muuttunut kertaheitolla! Ihmeellistä miten nykyään siivoaminen sujuu ihan rakkaudellakin... Ehkä lattioiden luuttuaminenkin vielä sujuisi mukavammin, kunhan kissanpennut (jotka kasvattajan sanojen mukaan kuulemma rakastavat jahdata moppia luututessa) muuttavat pian meille loppuelämäkseen... :)

SannaH90
70/310 | 

Meitä asuu samassa taloudessa jatkuvalla karvanlähdöllä varustettu kani, sekä kaksi pitkähiuksista ihmistä, niin karvaa ja siivottavaa todellakin riittää. Hyvät välineet tekevät siivouksestakin kivempaa 😊

Katrii
71/310 | 

Rakastan lattian pesemistä ja pölyjen pyyhkimistä kunnon lampaanvillaisella pölyhuiskulla. Pölyisten paikkojen keksiminen ja metsästäminen huiskun kanssa on viihdyttävää. Kaikista eniten inhoan ikkunoiden karmien pesua ikkunanpesun yhteydessä, ilkunaruudun peseminen itsessään taas on erittäin mukavaa :D

JonnaN
72/310 | 

Yksin kotona siivoaminen on luksusta jota ei kolmen pienen lapsen taloudessa pääse kovin usein toteuttamaan.

neitim
73/310 | 

Sanovat että siivoaminen helpottuu mitä suurempi asunto on - mutta aika paljon sitä inhosin niin sadassa neliössä kuin nykyisessä puolikkaassa siitä. Olen laiska siivooja, mutta yritän ylläpitää edes jonkinlaista perussiisteyttä, talossa kun on huolella kuolaava koira ja välillä feattaamassa epäsiisti poikaystävä. Voisipa tehdä pelkkää pyykinpesua aina vain!

Holli
74/310 | 

Minulla oli ihan tuossa hetki sitten viikon ajan kaksi valkoista koiraa hoidossa. Heidän yksi lempparipaikoistaan oli yksiöni musta karvamatto. Noh, voit kuvitella miltä matto näytti viikon jälkeen :D Imurointi ei tuntunut tehoavan ollenkaan, joten tamppasin maton. Sekään ei auttanut. Juolahtipa sitten mieleeni tarraharja ja sillä sitten kävin koko maton läpi. Kyllä muuten sai karvat kyytiä ja nyt matto hohkaa taas synkkää mustuuttaan :D 

Inhokkihommiani siivouksessa ovat imurointi ja yllättäen tiskaus. Jostain syystä vessan pesusta tykkään :D Ja tietysti laatikoiden järjestely on parasta!

pampulas
75/310 | 

Hei joo! Harvinaisen mahtava arvonta! Meidän talouden siivousvälineitä voisi kyllä todellakin päivittää eli mukana ollaan.

Elli12345
76/310 | 

Mukana! Setti tulisi tarpeeseen, koska en edes muista milloin viimeksi uusin siivousvälineet.

Pupu
77/310 | 

Minä tykkään että kotona on siistiä <3 En ole vielä tarvinnut mitään uusia siivouskeksintöjä, normivälineillä hoituu ^_^

Mariiann
79/310 | 

Olisi mahtava voittaa siivousvälineitä! Sinillä on parhaimman laatuiset tarvikkeet. Inhoan pölyjen pyyhkimistä ja vähän imurointiakin eli perussiivousta, mutta rakastan kylpyhuoneen kaakelivälien jynssäystä ja uunin/hellan perusteellista puhdistamista :D Iloa tuottaa myös taikasienellä valkoisten pintojen puhdistaminen.

Laukkuhullu
80/310 | 

Nämä tuotteet olisivat erittäin tervetulleita tähän huusholliin. Tykkään siisteydestä ja järjestelmällisyydestä ja siivoan usein, mutta ikkunoiden pesun voisin ulkoistaa kokonaan.

Katri K
82/310 | 

Inhoan ikkunoiden pesua ja eipä niitä juuri tulekaan pestyä. Verukkeena käytän sitä, että eivät ne kaupungissa puhtaana pysy kuitenkaan :D Myös kylppärin peilien ja suihkuseinän putsaus riipii hermoja, taitaa olla sukulainen ikkunanpesulle. Imurointi on omakin suosikkini siivousaskareista :)

mir_ka
83/310 | 

oo. mun lemppari jos niin voi sanoa on imurointi ja inhokki on sitä edeltävä tavaroiden paikalleen laitto. Sen kun oppisi tuo tullessas vie mennessäs. meillä kaks kissaa jotka tosi tehokaasti karvastaa paikan kun paikan ja pölyä kertyy todella nopeasti. Meidän keittiön lattia on tummanpunainen muovimatto ( vuokra-asunto muuten olis jo veks) ja siinä tosiaan näkyy kaikki tahrat heti.  mitään kovin kekseliästä siivousniksiä ei tuu mieleen, mutta hammastahnalla saa säihkyvät hanat!

Jey
84/310 | 

Minä olen se joka todellakin pesee hammasharjalla kylpyhuonetta. Kraanojen varret ja liitoskohdat ovat ällöttävimpiä paikkoja joita tiedän, joten hammasharja vain viuhumaan. Ystävätkään eivät ihmettele, kun innostun alepäivillä hamstraamaan useita halpishampiharjoja ihan vain siivousmielessä 😁

Niin ja kiitos blogistasi! En edes tiedä monettako vuotta seuraan kirjoituksiasi, mutta pitkään on sivustosi ollut aktiivisessa seurauksessa. Siitäkin huolimatta, että itse edustan lenkkarinaisia 😉

Tinttu
85/310 | 

Inhoan pölyjen pyyhkimistä, kun taas imurointi menettelee vaikkei se nyt kivaa ole sekään.

Tuska
86/310 | 

Nyt on minunkin pakko osallistua 😁 4 labradorinnoutajaa joilla karvanlähtö aina, astmaatikko ja koira-allerginen mies, ja siivousfriikki emäntä. Varsinkin talon lattiapinnat on koetuksella, kun siivottavaa riittää! Uusille välineille olisi siis kunnon testiryhmä täällä tarjolla 😁

Jasmin
87/310 | 

Keittiön siivous on lemppari, samoin imurointi. Sen sijaan pölyjen pyyhkiminen on ihan suosta....

Emilia
88/310 | 

Siivoamisessa inhoan eniten tavaroiden järjestelyä paikoilleen, sitä tavaraa kun on PALJON kolmen (kohta neljän) lapsen kanssa ja ne tavarat on seuraavana päivänä taas pitkin asuntoa.. Imurointi, luuttuaminen ja tasojen pyyhintä on jopa ihan kivaa puuhaa ja näillähän se onnistuisi kun nykyiset välineet on sen verran huonossa jamassa ettei edes nuo kivemmat hommat innosta  :D 

Maikkis
89/310 | 

Imuroitua tulee usein parin karvakaverin takia, mutta lattioiden pesu aina jää tekemättä. kenties välineistön päivittäminen auttaisi asiaa.

Mimak
90/310 | 

Siivoamisessa vaikeinta on alkuun pääseminen. Mutta kun vauhtiin pääsee, ei se ole lainkaan pöllömpää ja lopputulos toki kruunaa kaiken vaivan :)

En muista, että kotona olisin käyttänyt mitään kummallisia siivousvirityksiä, mutta töissä kerran suttasin ruuat pitkin seiniä (?!) ja kun en ylttänyt normi konstein sotkua siivoamaan niin kävin hakemassa kameran jalan (jossa on sellaiset teleskooppijalat) johon kääräisin siivousrätin ja puhdasta tuli :)

Sivs
91/310 | 

Ehdoton siivousinhokkini on tiskaaminen, vahvana kakkosena tulee imurointi. Pyykkääminen puolestaan on suosikkini. Puhtaat tekstiilit <3

JK
92/310 | 

Aika mahtis siivoussetti! Itse tykkään siivota ja puran sillä stressiä, oikea tosielämän Monica Geller. :D Mutta on mullakin inhokki siivoushomma, nimittäin ikkunoiden pesu!

Murmeli
93/310 | 

Tiskiharjaan tarttuminen ei todellakaan kuulu lempipuuhiini, mutta niin kauan kuin opiskelen taitaa pesukoneen hankinta jäädä haaveen tasolle. Pyykinpesusta sen sijaan tykkään, samoin tavaroiden järjestelystä ja pölyjen pyyhkimisestä paikoista, joihin sitä on kertynyt oikeasti niin paljon, että näkee saavansa jotain myös aikaan pintoja putsatessaan.

avaruuskenguru
95/310 | 

Mukana ollaan! :) Ikkunoiden pesu ja tiskaus ovat aina kuuluneet suosikkeihini. Pyykinpesua - tarkemmin sanottuna pyykkien ripustamustamista rakastan. Imuroinnista sen sijaan en välitä!

Sariska
96/310 | 

Tiskaus on inhokki nro1! Nykyään, kun on välilevyn pullistuma, selkä ärsyyntyy imuroinnista ja moppauksesta ja huomaan lykkääväni niitä odotellessa sitä päivää kun selkä ei olisi jo valmiiksi kipeä, rikkasetistä on tullut siis ystävä. Minä en ole koskaan siivoustarvikkeista pihistänyt, koska siivous hyvillä välineillä nyt vaan on paljon mukavampaa/nopeampaa. Jostain syystä kuitenki rikkasetin ostin vasta muutama vuosi sitten, kun mihin sitä muka tarttee ku on imuri... parin viikon käytön jälkeen mietin vain, että kannattiko kitsastella... ois pitäny hankkia jo aiemmin!!!

Anniina
97/310 | 

Mä vaan haluaisin tietää, miten äiti saa pestyä lattiat samanlaisella lastalla kuin joka mulla on. Meillä siis kotona lattiat on pesty ns. kuivauslastan (ehkä se on sen nimi oikeastikin?) ja luuttujen kanssa. Mutta mä en tiedä ovatko mun luuttuni vääränlaisia, koska mä en saa niitä pysymään laatan ympärillä toisin kuin äiti.

Joten minä liityn myös joukkoon sekalaisen, jossa siivousta varten kehitellään jos jonkinlaisia ratkaisuja. Nimittäin minä vedän luutut pyykkipojilla kiinni lastan yli, että se mokoma pysyy paremmin lastassa ja saan luututtua lattiat. Tosin ongelma on, se että pyykkipojat pitää asetella hyvin tai muuten ne tulevat raapimaan lattiaa. Tosin se ei muovimattoisessa opiskelija-asunnossa ole niin iso ongelma, mutta pitää tohon nyt parempi ratkaisu oikeasti olla. :'D

Sanjana
98/310 | 

Yleensä meillä on perus siistiä aina, mutta pari kertaa vuodessa on pakko luovuttaa. N.70m2 täyttyy karvoista, kun kahdella porokoirallamme alkaa karvanlähtö. Se aika on just nyt menossa, joten tän setin kun voittas, niin auta armias miten mä jynssäsin :D mä itseasiassa pyysin synttärilahjaksi tänä vuonna vanhemmiltani uutta imuria, ja oli muuten paras paketti pitkään aikaan, kun sisältä löytyi Dysonin pölypussiton imuri. Saa ne karvat kyytiä :) edellinen imuri olikin jo letkusta jesaripatentoitu. Seuraavaks pitäiski ostaa uudet mopit ja muut, niin alkais luuttuaminenkin sujua mielekkäämmin! Ja vielä yks villi siivousfakta: mä oon se hiippari, joka yökylässäkin siivoaa vaivihkaa ihmisten lavuaateista pölyjä pois ja puhdistaa altaan - en vaan voi vastustaa :'D

Kirsti83
99/310 | 

Tykkään paljon pyykinpesusta. Koneen ääni on niin rauhoittava. Inhokki on ikkunanpesu.

minea_
100/310 | 

Oiettä, mä tykkään siivoamisesta niin kovin, kaikki käy, mutta suurin suosikki on keväinen ikkunanpesu! Harmi vaib että pienten lasten äidillä harvoin on aikaa siivota rauhassa perusteellisesti. Sen sijaan kotitöistä ruuanlaiton voisin mieluusti ulkoistaa jollekin muulld pysyvästi.

Taikalintu
101/310 | 

Rikkaharjasta on ollut kahva poikki jo viitisen vuotta, joten uusi tulisi tarpeeseen - olisi mukavampi kädessä.

Katjah78
102/310 | 

Minusta parhaimmat siivoushommat on pyykinpesu ja tiskikoneen täyttö&tyhjennys, vihaan tiskivuorta ja ylitursuvaa pyykkikoria. Palkitsevinta on ikkunoidenpesu.

Meillä oli aiemmin 60kg painava pitkähkö karvainen koira. Harjauksen jälkeen imuroin koiranturkin ja sillä lähti hiekat ja loput irtokarvat, koira tykkäsi imuroinnista, imuri ei niinkään.

Meillä olis tarvetta tuolle siivoussetille, kun tytär on muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiin ja mitään siivousvälineitä ei vielä ole.

Piude
103/310 | 

Täällä myös vannotaan varsinkin keittiön siivouksessa Universal Stonen nimeen. Toinen mistä en luovu on Sini parafiiniöljyllä nihkeytetty tomuliina monitoimimoppiin. Antaa laiskalle välipäivän imuroinnista (täällä imuroidaan valkoiset lattiat lähes päivittäin), ja kummasti myös imuroinnin jälkeenkin tarttuu vielä liinaan nurkista pölyä.

Sopuli3
104/310 | 

Huushollissa on kaksi kissaa, joten varsinkin imurointi olisi hyvä tehdä lähes päivittäin. Mutta laiskana siivoajana tapanani on vain lakaista enimmät karvat lattialastalla kasaan ja imuroida kasa. Voi tosin olla, että sama aika kuluisi koko kämpän imurointiin :D  Toinen "siivous" kikkani on tehosekoittimen, joka ei mahdu tiskikoneeseen, pesu: tiskiaine sekoittimeen ja blenderi päälle. Huuhtaisu ja puhdasta! Koska tiskaus olisi liikaa aikaa vievää ja kädet kastuu....

Nimeni on Sini ja olen saanut kuulla ko yrityksen slogania koko ikäni. Ehkä tästä johtuen en todellakaan halua että siivous sujuisi minulta :D

AnnikaR
105/310 | 

Opiskeluaikoina käytin WC/kylppärin lattian kuivaamiseen SINIn ikkunalastaa, koska en omistanut lattialastaa. Asiansa ajoi, mutta polvet joutuivat koetukselle, koska en myöskään omistanut jatkovartta 😀

Kaisamarjal
106/310 | 

Minä taas VIHAAN imurointia! Onneksi oon löytänyt rinnalle ihmisen, joka rakastaa sitä ja haluaa harrastaa sitä tarpeeksi usein meidän karvahanurin takia :D Itse tykkään tiskaamisesta ja lattianpesusta sekä siitä pintojen pyyhkimisestä! Ah mitä nautintoa tuottaakaan oikein likaisen pinnan pyyhkiminen puhtaaksi ja kiiltäväksi! 

Siivoussetti olisi kyllä tarpeen, sillä useamman vuoden opiskelijaelämä ei ole antanut mahkuja ostaa kunnon välineitä. Parin kuukauden päästä tapahtuu myös muutto tuplasti isompaan asuntoon ja sinne olisi kiva saada uudet pelit ja vehkeet, jotta saa heti kunnon startin kodin siisteyden ylläpitämiseen. 

Heidi R
107/310 | 

Onpas hyvän värinen rikkakihveli.
Nykyään suosikkihommaa on pyykinpesu, johtuen isoista kiinteistä pyykkinaruista kylppärin katossa.
Imurointi on myös kivaa, mutta vähän ärsyttää, kun mies käskee käyttää keskuspölynimuria tehokkaamman Mielen sijasta 😀 Miele on yläkerrassa ja en jaksa rahdata sitä aina alas, joten keskarilla mennään vaikka murmatankin siitä. Ja lattianpesun ja pölyjen pyyhinnän lopuksi tiuskaisen aina niin kuin äiti.. "Nyt loppuu tämä lampaan raivo!" 😂

Allu
108/310 | 

Mä vihaan siivoamista! Mutta pölyallergikkona sitä on pakko tehdä, viimeistään silloin kun alkaa aivastuttamaan niin ettei ehdi edes niitä laskea. Ennen joulua ostin eräältä käsityöläiseltä ihania virkattuja pöly- /tiskirättejä ja niitten kanssa pölyjäkin on jaksanut pyyhkiä vähän paremmin! Välineillä siis on väliä :D

TVjne
109/310 | 

Imurointi ei ole ollenkaan lempipuuhaani. Onneksi minulla on mies, joka jaksaa imuroida 250 neliöisen talomme viikoittain. Ja minä sitten mielelläni kehun häntä ja leivon pullaa palkaksi :)

Unisieppari
110/310 | 

Pidän siivoamisesta..... pölyjen pyyhkimistä lukuunottamatta :/. Arvonnassa siis mukana.

pimpim
111/310 | 

Rakastan siivoamista ja kaikenlaista järjestelyä. Lapsena jo vietin iltoja vain järjestellen huonettani ja leikeille sopivia puitteita. En ole mikään siisteysnatsi joka ei hyväksy normaalia elämää, mutta siivoaminen vain on niin kivaa että tykkään tehdä sitä ihan huvin vuoksi. Suosikkisiivoamistani ovat pyykinpesu ja vessan siivoaminen, inhokki ehkä uunin peseminen. 

Siivousaiheinen kokeiluni on ikkunoiden peseminen mopilla. Omakotitalossa eivät auenneet ikkunat eikä ollut tikapuita, joten ulkopuolelta pestiin moppi ylhäällä. 

sannamoi
112/310 | 

Haha, täällä sitä asutaan vanhassa talossa ja mopataan kattoja antaumuksella. Ja kaikkea muutakin vuosikymmeninä kaikkialle kertynyttä likaa. Kissojen vastuulla on hämähäkit ja muut mönkiäiset, ihmispalvelijat sitten yrittävät pitää kurissa pölyn, kissankarvat ja muun, minkä suinkin ehtivät. Apuvälineille olisi siis käyttöä. :D

Buulos
113/310 | 

Paras siivousvinkkini kahden harmaan kissan omistajana on hankkia harmaa sohva. Ei ahdistaisi katsella sitä niin paljoa kuin nykyistä ruskeaa, joka hiljalleen aina muuttaa väriään harmaaksi kun sen pitkän imurointisession jälkeen on saanut palautettua ruskeaksi. :D

Satumä
114/310 | 

Itse pidän lattioiden pesemisestä ja tiskaamisesta, mutta imurointi ei kuulu suosikkeihin :D

emiliaemm
115/310 | 

Itse olen käyttänyt juurikin opiskeluaikoina ensimmäisessä omassa kodissani tuota pyyhe/kuivain yhdistelmää lattioiden pesussa. Sen hankaluudesta turhautuneena ja viisastuneena olenkin aina panostanut siivousvälineisiin, sillä mikään ei ole inhottavampaa kuin siivota huonoilla välineillä! Siivous kun ei varsinaisesti ole lempi puuhaa, mutta ainakin se on siedettävää toimivilla välineillä. Tälläkin hetkellä siivouskaapin sisältö koostuu enimmäkseen Sinin tuotteista, koska niiden laatuun voi luottaa ja kotimaisuus on ehdoton plussa! Arvonnassa mukana :)

ElinaM
116/310 | 

Hei, täällä toinen joka toivoi joululahjaksi imuria! Tarkemmin sanoen varsi-imuria, näppärä apuri päivittäisessä pikkuroskien siivouksessa. Bonuksena sain vielä ikkunanpesurin, ai että sitä onnea! Ehkä vielä enemmän innoissaan oli, jos mahdollista, 4 v. poikani :) Jotain tästä hänen siivousinnostuksestaan ehkä kertoo se, että kerran väsäsin hänelle oman siivouskärryn laitossiivojien tyyliin vanhasta säilytyskärrystä, johon kasasimme yhdessä kaikki tarpeelliset välineet. Sitten pikkumies kiersi ympäri kotia suihkutellen vettä suihkupullosta, mopaten ja pyyhkien :) Eli tämä paketti olisi varmasti aarreaitta myös tälle perheemme toiselle siivoushullulle.

Sisarut
117/310 | 

Olen todella laiska siivooja tai pikemminkin laiska tarttumaan toimeen. Sitten kun saan itseni liikkeelle, jollain oudolla tavalla nautin siivoamisesta.

Meillä  lapsuudenkodissa pestiin lattiat aina rievulla, konttaamalla. Nykyään omistan jo varrellisen mopin, mutta edelleen olen sitä mieltä että konttaamalla riepu kädessä saa kaikkein parhaan lopputuloksen. Sitä on ikään kuin lähempänä lattiaa, ja samalla saa lattialistatkin hyvin putsattua.

Sande
119/310 | 

Mulla on siivoamiseen viha-rakkaussuhde, toisaalta vetkutan viimeiseen saakka, toisaalta kun moppiin tartun niin sitten myös tehdään kunnon jälkeä:D Vuosien varrella kunnon välineitä on alkanut arvostaa ihan toisella lailla, kyllä ne helppaavat huomattavasti siivouksen aloittamista, vaikkei ne vielä puolesta teekään;D Kodinkonelahjat on mulle real no-no, paitsi että ehkä mä voisin Dysonin sellaiseksi huolia!

Sookie
120/310 | 

Olisipa kiva palkinto! Miun inhokkihommaa on imurointi, varsinkin kun imurista on joku tiiviste löystynyt ja se kirkuu..

seija60
122/310 | 

Lika ei  mene  savupiipusta ulos, jos ja kun joku  vielä  näin luulee,  niin  tervetuloa  arkimaailmaan.  Niinhän  se  menee  ettei ole  niillä  suutarin lapsilla kenkiä.  Mutta  kun ne siivouksetkin pitäisi  hoitaa, niin kaikki  alkaa keväällä, kun se kuuluisa  aurinko paljastaa..Silloin se alkaa  sivoushulluus.  Kaikki  alkaa kuuluisasta inspiraatiosta.  Seuraavana  ne  hyvät  välineet  ja aineet.  Kalsarinlahkeet pitää  unohtaa  tässä  vaiheessa.  Sitten  vaan jynssäämään  ja  ekologislla aineilla. Loppu  meneekin kuin  tanssi.  

Herkkupeppu79
123/310 | 

Lapsille suihkepullo ja rätti kätte ja pikapesemään tahroja lattialta

Pauliina.K
124/310 | 

Imurointi on parasta ja pölyjen pyyhkiminen sekä ikkunoiden peseminen inhokkeja :D

*Kirsikka*
127/310 | 

Inhoan lattioiden pesua yli kaiken. Johtuu varmaan osaksi aivan onnettomista välineistä, mutta koko se touhu - yäk. Kauhea homma ja viikon päästä pitäisi tehdä uudestaan. Tästä syystä meillä pestään lattiat max 3 kertaa vuodessa :D

-OnneliAnneli-
128/310 | 

No minä ainakin tykkään siivoamisesta, kunnon välineillä. Imuriin laitan raikastimen tai sirottelen vaniljasokeria lattialle ja imuroin sen pois, tulee raikas tuoksu. Vieraillakin mukavempi vierailla, kun huomaavat emännän panostaneet puhtauteen

Katarimaria
129/310 | 

Opin arvostamaan hyviä siivousvälineitä työskennellessäni opiskeluaikana siivoojana. Samainen duuni myös muutti minut aika paljon siistimmäksi ihmiseksi, kun kaikki tahrat ja pölyt alkoivatkin yhtäkkiä osua silmiin :D Inhokkihommiani ovat imurointi ja tiskaus (vielä kuuden vuoden jälkeenkin jaksan iloita tiskikoneesta harva se päivä), sen sijaan pölyjä pyyhin mielelläni ja järjestelen tavaroita. Vessankin siivoan mieluummin kuin imuroin!

Hantsu
130/310 | 

Saan iloa, kun saan siivottua pintoja näillä marttakonsteilla, etikalla ja soodalla. Turhauttavinta on pölyjen pyyhkiminen varsinkin porraskaiteista, mieluisinta imurointi.

Haavelina
131/310 | 

Ekassa opiskelijakämpässä tuli siivottua vaikka millä. Imurin virkaa hoiti rikkalapio ja mattojen tomutus, loput pölyt pyyhittiin juurikin samaisen harjan ympärille kiedottu vanha t-paita tai mikä sattuikaan olemaan käsillä.. ja puhdasta tuli, onneksi neliöitä oli vaan parisenkymmentä ;)

Oija
133/310 | 

Ehdottomasti osallistun arvontaan! Olen siivoushifistelijä siinä mielessä, että kun siivoan, haluan sen käyvän nopeasti ja tekevän hyvää jälkeä, eli panostan välineisiin. Ainoa myönnytys on yksi rikkinäinen lakana, joka on revitty sellaisiksi vauvanharson mittaisiksi tilkuiksi. Nämä ovat ihan ykkönen kun jotain kaatuu väärään paikkaan tai haluat suojata alueita roiskeilta (esim. lasten vesivärimaalaushommat). On helppo pestä tai heittää roskiin loppuunkäytettynä. Muuten siivouskomerosta löytyykin juuri tuota Siniä, mutta uusimmatkin jo varmaan 10 vuoden takaa.

Piude
134/310 | 

Pakkohan tähän on osallitua! Kunnon siivousetti tulisi tarpeen. Kotia sotkevat aikuisten lisäksi 1.5v neitonen ja kissa sekä koira. 3vkon ikäinen vauvakin tuo omat haasteensa siivoukseen tällä hetkellä :D
Isomummolta tuli opittua nopea pölykeräys niksi. Villasukka rikkaharjaan ja sillä vedellään lattialistat pölystä.
Siltikin lattioiden peseminen ja lattialistojen pyyhkiminen on täyttä pakkopullaa, mielummin hinkkaisin bajamajaa kynnenkärjellä puhtaaksi.

Imurointi ja pölyjen pyyhkiminen ❤️ Rakastan sitä ääntä kun eteisen matosta kivet kolisevat kohti imurin pölypussia, ja pölyjen pyyhinnän jälkeistä kiiltoa on ihana katsella.

HeliK
135/310 | 

Pintojen pyyhintä on myös täällä ykkösinhokki. Sen sijaan voisin vaikka päivästä toiseen pestä pyykkiä ja mankeloida <3

Shayja
136/310 | 

En voi kyllä siivousta kerto rakastavani. Kodin ja tavaroiden järjestely sen sijaan on vienyt sydämeni. Jos pinnalta on sotkuista niin kaikki laatikot ja kaapit on aina järjestyksessä, joten siivous helpottuu huomattavasti.

ainooooo
137/310 | 

UUU tämä olisi niin unelma! Rakastan siivoamista, tai oikeastaan sitä sen jälkeistä fiilistä kun kaikkialla on niin puhdasta<3

Vierailija
138/310 | 

Pakko kommentoida tällä erää! Olen siivousalan ammattilainen (korkeakoulutaustalla) ja on eräs asia kotisiivouksessa, jota en käsitä. Tarjonta hyvistä, laadukkaista, toimivista ja ergonomisista siivousvälineistä (kotisiivoojalle) on uskomattoman surkea. Maksaisin mielelläni rahaa siitä, että saisin ostaa hyvät välineet kotitalouteni siivoamiseen päivittäistavarakaupasta. Mutta valitettavasti en ole sellaisia vielä kaupasta löytänyt eli olen hankkinut ammattikäyttöön tarkoitettuja välineitä kiertoteitse itselleni. Rakastan puhdasta kotia, mutta inhoan siivota huonoilla välineillä.

S
139/310 | 

Imurointi on jees, mutta pölyjen pyyhkiminen ja lattioiden pesu ei innostaisi. Meillä myös tiskaus lsketaan siivoukseksi kun nykyiseen keittiöön ei saati järkevästi tiskikonetta. Välillä nautin tiskaamisesta ja siitä miten nopeasti tiskivuoren pesu vaikuttaa keittiön yleisilmeeseen, välillä olisin valmis sijoittamaan astianpesukoneen vaikka olohuoneeseen..

JennaK
140/310 | 

Tämä olisi mun kaltaiselle siisteysfriikille aivan täydellinen setti uuteen kotiin! Lattioiden pesu ja imurointi myös täällä suosiossa, niin terapeuttista! Sen sijaan ikkunoiden pesun ja tiskauksen voisin ulkoistaa ikuisiksi ajoiksi! :D

Aamu0202
141/310 | 

Kunnon välineillä siivous ihan ok. Siivousvälineeni kaipaavat päivitystä.

PipsaN
142/310 | 

Siivous kuuluu kyllä elämän epämieluisiin juttuihin, vaikka onkon ihanaa että on (olis🤣🤣) siistiä. Kuparin värinen rikkasetti haluaa muuttaa meille asumaan, sais kauniilla välineillä lakastua vanhojen uunien käytöstä tulevaa päivittäistä puumujua

Laziness
143/310 | 

Ihan eka siivousta liippaava mieleen tuleva muistoni on se, kun työskennellessäni siivoojana kerran "korjasin" kitisevän imurin käsivoiteella. :D Oih, ja se, kun kaadoin marketin päätyhyllyn tavaroineen itseni ja päältäajettavan lattianpesukoneen päälle, koska törmäsin kys. masiinalla vahingossa hyllynlaitaan. Ehkä ihan hyvä, etten työskentele noissa hommissa enää. :'D

Hane
144/310 | 

Tykkään siivota ja pyykätä, tosin pölyjenpyyhintä ja imurointi jää aina viime tippaan tai toisen puoliskon harteille. :D Tosin imurointia auttoi kovasti se, kun saatiin tuparilahjaksi ihana (ja hiljainen!) imuri. Nykyään pyrin kiinnittämään huomiota ekologisuuteen, esim. Fairyt tai vastaavat vaihdan hiljalleen esim. Marseille-saippuaan ja muoviset tiskiharjat luontoystävällisiin. Sinin tuotteet tulisi varmasti käyttöön, kestäisivät pitkäänkin mikä on aina iso plussa. Erityisen kiva olisi saada kunnon välineet saunan siivoamiseen!

Zchina
145/310 | 

Yksiöni pölykaaos on tuntuva. Perinteinen pölyliina ei oikein toiminut, kun oli niin paljon pikkutavaraa. Ennen pölynsiirtäjänä pitämäni pölyhuisku sai kunnon arvosanan, vielä kun se muisti ulosravistettaessa pölistä. Tuli vähän tummumainen olo, mutta pölyjen huiskaisu vähän vaivattomampaa.

Kirsti-mummi
146/310 | 

Olen kuluttanut loppuun yhden sini-lattialasta ( mikä lie), Siitä irtosi ne tarrat, joihin se mikrokuituosa kiinnittyy. Olen myös vienyt tyttärelle Brasiliaan sini-lattiaharja-rikkakihveli-systeemin, kun ei sieltä saa lainkaan niin hyviä.

Mielelläni ottaisin uudet siivousvälineet vastaa,

Daphnion
147/310 | 

Mä en osaa pestä lattioita. Kyllä mä niitä pesen silloin tällöin, mutta varmaaan ihan väärin. :D

Suosikki siivousjutuista on pölyjen pyyhkiminen. Ihanan rentouttavaa kaikessa rauhassa siirrellä tavaroita ja huiskia menemään. Hyvän musiikin siivittämänä vieläpä.

Chrisse
148/310 | 

Aikoinaan sairastuin siivousmaniaan, jossa pahimpana aikana kävelin vieraiden jälkeen ja pyyhin sirmenjälkiäkin pois. Lattiatkin pesin päivittäin.
Onneksi parannuin ja nykyään suhtautuminen siivoukseen on normaali. Periaatteeni on, että voi olla sekaista, mutta ei likaista.
Eläintaloudessa hyvä vinkki: kun harjaa säännöllisesti koiran ja kissan, niin nurkissa on vähemmän irtokarvoja :)

höpönä
149/310 | 

Edelleen on käytössä ensimmäiseen omaan asuntoon ostetut siivousvälineet, joista tosin vihaan varsinkin moppia, jonka varsi ei pysy pitkänä. Onneksi lattiapinta-alaa on edelleen varsin vähän, joten luutuan lattiat käsin luutulla. Pölyjen pyyhkiminen on ehkä ärsyttävintä ja usein vaihdankin imuriin pehmeän suulakkeen ja imuroin kaiken telkkarista ikkunalautoihin ja koriste-esineisiin. Mukavinta on tahrojen hinkuttaminen!

Katarina
150/310 | 

Opiskelija ilmoittautuu :D Kun muutin, ostin halvimman mahdollisen mopin mikä löytyi (10e, Clas Ohlsonilta) sillä kämpässä ei ole tilaa imurille, saati että olisin sellaisen jaksanut kämpille asti kantaa laatikossaan. Imurin puuteen vuoksi puhdistan hiuksia karvamatosta teippiharjalla... 

Kati49
151/310 | 

Käytän Sinituotteita ja niillä siivous todella sukuu ja erityisesti pidän öljytystä parkettiliinasta! Olen sitä mieltä, että moppaamalla tulee parempi tulos kuin imuroimalla.

Supsukka
152/310 | 

Lattioiden pesu on tyydyttävää, kaikki keittiön siivoamiseen liittyvä aika tuskallista.

Susanna
155/310 | 

Aah——— rakastan siivoamista . Autan muutamaa vanhusta ja olen heidän siivousapuna . En siis ota palkkaa, vaan annan apua koska siivous on ihanaa ja heille tulee hyvä mieli. On ihana lähteä kun heidän koti jää raikkaaksi ja puhtaat vuodevaatteet on vaihdettu. Nään työni jäljen heti.Sini-tuotteet ovat todella hyviä. Monikäyttöisiä kaikki. Vanhuksilla ei ole Sini-tuotteita joten vien omia mukanani.

TiJo
156/310 | 

Koiran karvanlähtöaika on siivouspainajainen... 😂 En olisi koskaan uskonut, että minusta on ihanaa siivota... On pieniä lapsia ja nyt arvostaa, jos saa ihan yksinään keskittyä pelkkään siivoamiseen.

tiqqqu
158/310 | 

Oooo! Siivoaminen on yksi lempparipuuhistani, mieheni onkin antanut mulle sen takia lisänimen "Alma Tomu". Parasta on ihan kaikki muu paitsi pölyjen pyyhkiminen, silti sekin tule tehtyä yllättävän usein.
Ja jos on kovin ahdistunut tai ärsyyntynyt olo niin mikään muu ei auta niin hyvin kuin se että tarttuu johonkin siivousvälineeseen, hyvää musiikkia kuulokkeisiin, volat kaakkoon ja antaa palaa..kunnes koti on siisti tai olo parempi.
Joskus kun imuri oli rikki eikä rikkalapiotakaan ollut niin paras keino saada lattiat siistiksi tai moppauskuntoon oli hieman kostea lattialasta kylppäristä jolla sai pitkälti kaikki muruset ja muut lattioilta kerättyä yhteen kasaan ja sitten voi nostaa kasan roskiin.

P.s. olen myös onnistunut suututtamaan mieheni siskon kun bileissä menin siivoamaan heillä siinä näppärästi juhlimisen ohessa. :D

jaanaca
159/310 | 

Kiva arvonta ja hyvät tuoteet. Ja hieno uusi väri.
Saan ajoittain kunnon siivouspuuskia, mutta joka päivä siistin vähän jotain paikkaa.
Sinin hiussieppareita käytän säännöllisesti, samoin niitä lattiakaivosuodattimia. Toimii!

isomummi
160/310 | 

En saanut oikein selvää, miten pääsen osallistumaan Sinituotteen arvontaan, mutta yritän kuitenkin. Ensimmäinen kommenttiyritys oli niin täynnä kirjoitusvirheitä, että toivottavasti onnistuin poistamaan sen. Toisella kerralla huomasin vasta perästäpäin olleeni jollakin ihan väärällä palstalla, koska  kaikki muut kommentit  koskivatkin muuta kuin siivousta. Ehdin kuitenkin lähettää senkin yritelmän. Valitattavasti olen  iän mukana (88 v.) tullut yhä epäsäännöllisemmäksi siivoajaksi. Joskus saan oikein siivouspuuskan, mutta toisinaan siivous jää väliin, vaikka tarvetta siihen olisi. Sinituotteista on ollut minulle paljon apua. Enemmän kuin imurista tykkään  öljyllä nihkeytetyistä tomuliinoista, jotka sitovat pölyn todella tehokkaasti.

Johannnaa
161/310 | 

Juurikin sillä lasta&rätti - kombolla on tullut seinät ja katot aina pestyä :D

LeenaK
162/310 | 

Inhoan ikkunanpesua, mutta imuroinnista tykkään. Uudet siivousvälineet olis tervetulleet vanhat kun on vanhat 😉

EW
164/310 | 

Lattianpesu ja pölyjen pyyhkiminen on ihan lemppareita juurikin sinin monitoimimopin ja pölymiekan ansiosta, mutta nämäkin olisi aihetta jo päivittää :)

Villahuivi
165/310 | 

Mulla on ehkä viha-rakkaus-suhde siivoamiseen. Tykkään kovasti kun siistiä, ja siivoan itse (ehkä turhankin!) huolellisesti, mutta kahden lapset ja kahden aikuisen taloudessa tuntuu että siivottavaa olisi niin paljon enenmmän kuin jaksamista ja aikaa siivoamiseen.
Arvonnan palkinto onkin yllättävän kattava! Olisin luullut tuon setin olevan yli 100 euron arvoinen!

Lakujätski
166/310 | 

Inhoan imuroimista yli kaiken ja se saa minut aina kiukkuiseksi. Vaikka olisin kuinka hyvällä tuulella niin jos joudun tarttumaan kotona imuriin niin siinä menee päivä pilalle! :D Tiedostan asian erittäin hyvin, mutta en ole vielä keksinyt keinoa, millä saisin kiukun pois imuroinnista.

Ainomieli
167/310 | 

Siivoaminen on välillä mukavaa, erityisesti järjestely ja imurointi. Suuret linjat ja työn tuloksen näkeminen tuottavat tyydytystä!

Helmi Orvokki
168/310 | 

Jouduin taannoin tiskaamaan kaksi vkoa käsin, käsiin tuli kutiava ihottuma. Onneksi on tiskikone. Siivoan kyllä muuten mielelläni mutta pölyjen pyyhkiminen tökkii... Ja pitäisi aloittaa keittiön siivoaminen lattiasta kattoon... Kumma juttu että neulominen voittaa siivoamisen ;)

Sinipiika
169/310 | 

Siivoan työkseni täysipäiväisesti, joten kotona ei oikein enää kiinnosta/jaksa siihen puuhaan ryhtyä. Ja välineetkin on kotona huonot töihin verrattuna vaikka pikkuhiljaa olen niitä yrittänyt uusia. Eli ilolla ottaisin vastaan siivousvälinepaketin!

sirru
170/310 | 

Siivous on ihan mukavaa kunnon välineillä. Sinituotteet ovat osittain tuttuja. Kissataloudessa olisi uusille välineille käyttöä.

Vierailija
171/310 | 

Valikoin yleensä Sinituotteita, ostaessani siivousvälineitä. Kuinka sattuukaan, tyttäreni nimi on Sini. Voisin siis tuplasti sanoa " Sinillä siivous sujuu".

Einari
172/310 | 

Siivoaminen on mieluista, aina ei vain jaksa tarttua toimeen niin rivakasti kuin olis tarvis! Mutta edelleen paras ohjenuora on vie mennessäs, tuo tullessas ja tee ollessaa 😊

Suttupytty
176/310 | 

Olisipa ihana saada hienoja siivousvälineitä... Kaipaisivat nuo meidän vehkeet päivittämistä.
Itse pidän pintojen pyyhkimisestä. Imurointikin olisi kivaa, mutta inhoan imurin ääntä.

Missus
178/310 | 

Mä en oo innokas siivoomaan yksin mutta tykkään siivota yhdessä miehen kanssa! Sini tuotteita on ikävä kun asuu ulkomailla! Oikeasti toimivia ja kestäviä. Kaikista vähiten pidän haarukoiden ja veitdien tiskaamisesta (täällä kun astianpesukone on yleellisyys eikä sanomatta selvää)

Vierailija
179/310 | 

Inhoan imurin puhallusta ja kovaa ääntä joten sini tuotteet olis hyviä arvonnasta mulle.

Villivadelma
180/310 | 

Tykkään siivota erityisesti kertynyttä likaa pienistä kolosista, kuten liesituulettimen suodattimesta, hanoista ja uunin luukun sisältä. Imurointi on mukavaa, kun imuri on tarpeeksi hiljainen.

KristiinaP
181/310 | 

Inhoan imurointia yli kaiken ja yleensä meillä tekeekin sen joku muu kuin minä. Tämä setti olis erittäin tervetullut meidän talouteen, jos vaikka sais puhtia kevätsuursiivouksen aloitukseen ja tekemiseen, että kelpais sitten järjestää tulevat juhlat siistissä kodissa.

KR
183/310 | 

Kaikenlainen siivous on ihan ok! Saan puuskia jolloin siivoan hullunkiilto silmissä, viimeksi tein sen jääkaapille ja sen pinnoille. Jälkikäteen on hyvä mieli, kuten kaikesta tekemisestä josta näkee kädenjälkensä. :))

Cerp
184/310 | 

Mä INHOAN siivousta. Erityisinhokki on lattioiden pesu, joten tällaisella setillä voisin hankkia inspiraatiota :D Ei nyt mitenkään suuria innovaatioita siivouksen suhteen ole vuosien varrella tullut tehtyä, mutta muutama löytyy. Esimerkiksi hammasharjasta on yllättävän moneksi siivotessa, sillä saa keittiön saumat ja vaikeasti puhdistettavat paikat tosi helposti jynssättyä. Ja muistuupa mieleen ne muutamat kerrat, kun olen ihmesienellä käsitellyt kaakelit ja saumat kylppäristä. Hiusten ylläpitohoidon jälkeen kylppäri muistuttaa teurastamoa, terveisiä vaan muillekkin punapäille!

Tossu
185/310 | 

Meillä on 8kk ikäinen poika joka ryömii. Näin ollen lattiat on hyvä pitää puhtaana. Tämä setti tulisi siis tarpeeseen. Oon myös miettinyt että jis ompelisin pojalle mikrokuitukankaasta jumpsuitin, siinä ryömiessään putsailisi samalla lattiat! ;)

Melli
186/310 | 

Sinimoppi on palvellut itsellä lähes 20 vuotta. Se oli kotoa muutettuani ensimmäisiä hankkimiani tavaroita. Vähän se nitisee ja tarrat joihin mikrokuitumoppi kiinnitetään ovat irronneet, aktiivisessa käytössä kuitenkin edelleen. Imurointi on oma lemppari, jos joku vaan keräisi ja tamppaisi matot pois tieltä ensin.

Tyypinvaimo
187/310 | 

Meillä imuroidaan vähintään kerran päivässä, usein useammankin kerran.
Lapset kun käyvät syömässä keittiössä, on muruja lähes poikkeuksetta enemmän lattialla kuin pöydällä.

Mirzi
188/310 | 

Täällä monta lasta ja kissa, joten siivota saa nii paljo ku haluaa ja jaksaa.. oispa kiva uusia siivoustuotteita👍

~Marion~
189/310 | 

... Minulla on edelleen käytössä 30 vuotta sitten ostettu sinipiian varsi, jonka metallipinta paistaa lohkeilleen maalin alta. On aika rujon näköinen jo, mutta en raaski hävittää kun on vaan niin hyvä. :D Uusille välineille olisi ehkä kuitenkin jo tarvetta. Siivous on mukavaa silloin, kun kodin tavaramäärä on hillitty, eikä tavaroiden siirtelyyn kulu aikaa.

Hannnna
190/310 | 

Inhoan imurointia mutta lattiakuivaimella pölyjen ja roskien keräys käy näppärästi👍🏼

noita
193/310 | 

Kuivaihoisena vihaan kaikkea missä joutuu sotkemaan kätensä: tiskaus, vessanpesu, moppaaminen... Siivoushanskat eivät ole vaihtoehto, sillä vielä enemmän inhoan käsiin tarttuvaa lateksin hajua joka ei lähde pesemälläkään, hrr

Jennn1
194/310 | 

Siivous on ihanaa! Mikään ei ole niin motivoivaa kun nähdä mikä määrä pölyä ja likaa lähtee. Puhdas koti on parasta.

Tiivi
195/310 | 

Puhtaat ja kunnolliset välineet on siivouksessa jo puoliruokaa:)
Meillä imuroinnin hoitaa mies, koska inhoan sitä.

Karvamato
196/310 | 

Meillä on valkoiset parkettilattiat ja siivousfanaatikkona sitä saa olla joka päivä jollain tapaa siivoamassa! Tämä siivouspaketti tulisi kyllä tarpeeseen:)

MarjaH
197/310 | 

Kuulun tähän siivouamisesta nauttivaan ihmisjoukkoon... Siivoaminen toimii parhaimmillaan oivana rentoumiskeinona ja vastapainona asiantuntijatyölle. Meidän perheen viikonloppuaamut alkavat rauhallisesti pitkän aamiaisen ja sanomalehden parissa, mutta lähes poikkeuksetta huomaan livahtavani huomattavasti muuta perhettä aiemmin pois pöydästä puuhailemaan pienien siivousaskareiden parissa. Uusi upea siivoussetti aiheuttaisi varmasti riemunkiljahduksia!

Tua
198/310 | 

Pölyjen pyyhkiminen on minusta vastenmielisintä hommaa ikinä! Lattian moppaus taas on aivan ok, silloin harvoin kun siihen tulee ryhtyneeksi...

Zia
199/310 | 

Kylpyhuoneen (sis. lattiakaivot) hinkkaus ei ole mieleistä siivoushommaa, vaikkakin tarpeellista.

Tarde
200/310 | 

Olen fiilis-siivooja. Toisaalta haluaisin, että olisi aina siistiä, mutta kuitenkin tulee turhan usein jätettyä imurit koskemattomiksi. Ja minä suinkaan en ollut järin ilahtunut, kun pukinpussista tuli kerralla kaksi eri imuria. Rikkaimurin uusimisesta olin kyllä maininnut ääneen, mutta en kylläkään mistään ladattavasta varsihärpäkkeestä. Tosin se on osoittautunut kyllä melko näppäräksi:)

Hanneli
203/310 | 

Välineitä voisi kyllä päivittää!

Kotona on meneillään tavaroiden vähentämisprojekti eli kaaos siirtyy paikasta toiseen. Varsinainen siivous on jäänyt sen takia vähemmälle...työssä siivoan paljon ja jotenkin kotona ei enää jaksa :) Tyhjennysprojekti osui myös siivouskaapin kohdalle - voi sitä puteleiden määrää! Olen siis siivoustuoteongelmainen, pyrin eroon tästä paheesta.
Imurointi on ihan kivaa, ikkunanpesu ei innosta.

Snowhite
204/310 | 

Tää ois niiiiin huippu setti! Lattioiden luutuaminen on lempparihommaa, pölyjen/tahrojen pyyhinnän oon saanu ulkoistettua eskari-ikäselle pojalleni, joka siitä hommasta tykkää :D vielä ku löytäs jonku, joka vois puhistaa viemärit ja hajulukot niin elämä ois (siivouksen osalta) täydellistä!

Hupeli
206/310 | 

Minäkin vihaan vessan pesua ja pidän imuroinnista. Silloin voi viihdyttää itseään (ja, pahoin pelkään, piinata naapureitaan) hoilaamalla sydämensä kyllyydestä. Varsinainen siivoaminen sujuisi sangen sukkelasti, ellei ensin tarvitsisi raivata järkyttäviä tavarapinoja kaappeihin - joihin ne eivät oikein tahdo mahtua... Siksipä ne helposti jäävät hulelle...

Tete
Liittynyt2.2.2018
207/310 | 

Inhokkini on imurointi ja vessan siivous. Pyykinpesu ja tiskaaminen on mieluista puuhaa. En olisi uskonut innostuvani siivousvälineistä, mutta tuo kuparin sävy on upea!

Evestiina
208/310 | 

Ymmärrän hyvin tuon imuritoiveen, imurointi on suorastaan nautinto, kun on kunnon imuri :-D Meillä on Mielen lemmikkitalouteen tarkoitettu hullun tehokas imuri, jossa tehovalikkoa ja suulakkeita riittää. Rakastan sitä ääntä, kun hiekka ja pikkukivet kolisee putkeen. :-D Aiemmin imurointi oli pakollinen paha, jota tuli aina sitten siirrettyäkin... Sininkin tuotteet ottaisin mielelläni käyttöön! :-)

Tinttaralla
209/310 | 

Lapsuudessa äiti laittoi lattiaharjan päälle rikkinäiset sukkahousut ja sillä ripsi katosta ylimääräiset harsot. Toimii edelleen.
Itse inhoan vessan pesua ja tykkään pesuhuoneen pesusta kun saa roiskia ilman huolta väljällä vedellä.
Ikkunanpesusetistä on maa niellyt kankaiset osat, NYT pitää muistaa etsiä uudet tilalle ennen kesää ja kärpäsiä!

Viivitys
210/310 | 

Meillä on kaksi kissaa ja sitä myöden karvoja ja kissanhiekkaa joka paikassa. Imuri on pysyvä osa sisustusta, koska sitä käytetään välillä montakin kertaa päivässä. Lattioidenpesun kanssa olen vähän turhan laiska, ehkä uudet välineet inspiroisi puuhaan useammin :).

Nnenne
211/310 | 

En tykkää imuroinnista, muu siivous kyllä menis. Viimme aikoina on tullut googletettua paljonkin siivousjuttuja, kun kiinnostaisi alkaa tehdä pesuaineet itse.

krisda
212/310 | 

Tykkään lattioiden pesemisestä (kunhan ei tarvitse raivata leluja/sotkuja pois :D) ja varsinkin keittiöstä pitäisi saada sormenjäljet pois. Siivosin aikaisemmin opiskelujen ohella, joten tekniikka on hallussa, mutta inspiraatiota usein tarvitsee hakea :D 2 kissaa ja taapero saavat kiitettävän sotkun aikaan...

RiikkaL
213/310 | 

Mun kikkakolmonen on käyttää miehen vanhat tennissukat seinän pesurätteinä, koska jostain syystä meidän karvahanuri (kissa) sotkee kaikki seinien alaosat aivastuksilla ja pärskäyksillään.
Se ei ole mukavinta puuhaa, mutta tennissukat toimii! :)

Matleena
214/310 | 

Jostain syystä nautin kovasti kylpyhuoneen siivouksesta, mutta imurointia en voi sietää. Eikä voi kissanikaan

Vierailija
216/310 | 

Suosikkini siivouksessa on imurointi! Teen sitä ainakin kerran päivässä, joskus useamminkin. Tuli hankittua sakemanni, josta lähtee ihan tolkun kanssa karvaa...ja lapsiakin löytyy. Ehkä mua kuvaa hyvän ystäväni tokaisu: "Sä oot vissiin syntynyt rätti kädessä?!"
Että tavarat voi olla sinksin sonksin, mutta likaista ei voi meillä olla.

Dina_
217/310 | 

Mä vihaan imurointia eikä pölyjen pyyhkiminenkään innosta, mutta tiskaaminen (järkevissä määrin) ja tavaroiden järjestely on kivaa. Ja pyykkääminen! :)

Elise H.
218/310 | 

Ikävimmät hommat siivouksessa ovat mielestäni imurointi ja moppaus, varmaan siksi, että niistä en selviä hikoilematta :D Onneksi olen totuttanut mieheni tekemään ne hommat. Itse mielelläni järjestelen tavaroita paikoilleen, pyyhin pölyjä ja siivoan keittiötä ja vessoja. Pyykkihuoltokin on ihan mukavaa hommaa. 

Mukana upeassa arvonnassa!

Minkaliina
220/310 | 

Meillä on 1-vuotias koira ja piakkoin liikkeelle lähtevä vauva. Moppia heiluttelen joka viikko, onneksi meillä on vain kolmio. :D Vihaan imurointia ja olen ulkoistanut sen kokonaan mieheni vastuulle. Vessanpesu taas jostain syystä on lempparihommani siivouksessa... Lienen vähän outo?

Piiiiu
221/310 | 

Iki-inhokkini on tiskaus, hyi olkoon. Onneksi on nykyään astianpesukone! Pyykinpesuun sen sijaan mulla on melkein intohimo :-D

Marutzella
222/310 | 

Siivouspäivä sujuu hyvin kun laittaa kunnon popin soimaan. Kaikki siivous OK, paitsi kaappien järkkäys ja silitysrautaa. Olisi köyhälle hyvä setti.

Ilokseni
223/310 | 

Niin kuin varmasti monella muullakin, minulla on viha-rakkaus suhde siivoamiseen. Inhoan sen aloittamista, mutta rakastan sitä kun on siivottu ja koko koti tuoksuu raikkaalta :) Useimmiten pyrin siivoamaan perusteellisemmin aina ennen pitkiä vapaita ja lomia, sillä vapaata ei saa tuhlata siivoamiseen! :)

leippis
226/310 | 

Kahden suuren koiran omistajana saa olla joka päivä siivoamassa,koskaan ei vaan raski ostaa kunnollisia/laadukkaita siivousvälineitä.Kyllä tuollainen setti olisi aivan mahtava voittaa,sujuisi siivouskin leikiten.

Erruliini
227/310 | 

Imurointi ja käsintiskaus ovat inhokkeja, kun taas pyykinpesu ja vaatehuoneen siivous ovat lemppareita :)

Vierailija
228/310 | 

Mukana!! Oma siivous moppi rikki ja huushollissa asustaa 2kk ikäinen koiranpentu jolta aina välillä "lirahtaa"lattialle. Voitto tulisi todella tarpeeseen 😊😊
mircamaria@luukku.com

noora
229/310 | 

Olen aivan liian laiska siivoaja, mutta olen huomannut, että hyvillä välineillä siivous on lähes mukavaa puuhaa. Parasta siivouksessa on se lopputulos, kun koti on siisti. Sitä iloa ei vaan kestä kovin kauan, kun taloudessa asuu koira ja kaksi laiskaa siisteyden ylläpitäjää. :D Omat siivousvarusteet eivät ole parhaimmasta päästä, joten olisi kiva päästä testailemaan hyviä Sini-tuotteita. Ehkä ne hyvät välineet motivoisivat myös siisteyden ylläpitämisessä, jotta jatkossa pääsisi siivouksessa helpommalla.. :)   

LilyRosie
231/310 | 

Ennen olin innokas siivoamaan, mutta nykyään se on vaan pakollista pahaa. Välineetkin vaikka kuinka vanhoja kun ei niihin kiinnosta panostaa. Innostuksesta en tiiä, mutta oishan tuo välineistö ainakin hauska saada päivitettyä :D

Saana
232/310 | 

VIHAAN imurointia ja roskien raahaamista roskakatokseen.
Rakastan pyykkäämistä ja astianpesukoneen käyttämistä :D Lisäksi tykkään kaiken pinttyneen lian puhdistamisesta (jos se irtoaa esim. vesi-ruokasooda -tahnalla. Jos ei irtoa, menetän hermoni). Myös etikan ja soodan yhdistäminen ja kuohuminen on jotenkin ihanaa :D

R.A.K.
233/310 | 

Kyllä imuroinnin voisin ulkoistaa jollekin, eikä se pölyjen pyyhintäkään niin herkkua ole :) Pyykin pesu, lattioiden moppaus on ok. Hienoa olisi jos tuohon pakettiin olisi vielä lisätty pölymiekka. Monta kohtaa olisi jossa sitä tarvitsisin :))

SINI
236/310 | 

Se Töpö täällä terve.. Nii mun nimi on Sini =)
Höyryimuri ja Sini mikrokuituliinat on ehdoton ykkönen!!

Venla / Breezes from my Atlas
237/310 | 

Meillä ei oikein oo välineitä kattojen ja seinien pyyhintään, joten viimeisimmät kerrat niiden siivous on hoidettu virittämällä tiskirätti/vanha t-paita lattiankuivauslastan päälle. :D Voin kertoa, että ei oo kätevää eikä jäljestä tule millään kovin puhdasta. Lemppariaskare siivouksessa on ehdottomasti pölyjen pyyhintä, sillä pyykkäystä en miellä siivoamiseksi. 

Sande
238/310 | 

Oi kyllä kelpaisi uudet siivousvälineet! Kesyrottia kun löytyy niin olohuone tuppaa sotkeutumaan nopeasti ja nykyvälineillä siivoaminen on rasittavaa. En tykkää yhtään lattioiden pesusta, mutta uusilla välineillä mielipidekin voisi olla toinen. :D

T
239/310 | 

Siivouksen aloittaminen on ihan ylitsepääsemätöntä, mutta kun lopulta saa siivottua ja koti on taas siisti ja puhdas, on se maailman ihaninta. Pidän lattian pesemisestä, mutta en ole koskaan tullut hankkineeksi kunnon moppia vaan konttailen rätin kanssa ympäriinsä, mikä käy kyllä polvien päälle. Pölyjen pyyhkimistä en jaksaisi ollenkaan, kun tuntuu, että vaikka kuinka usein ja kuinka paljon pyyhkisi, niin sitä pölyä vaan tulee ja tulee jostain.

jakkiina
240/310 | 

Rakastan siivouksen terapetuttista vaikutusta ;) Mieheni e tätä ymmärrä jostain syystä...Astmaatikolle vain on parempi, että on pölytöntä ja raikasta. Keuhkot kiittävät :)

Cilice
241/310 | 

Minulla on ikuinen viha-rakkaussuhde siivoamiseen. Inhoan siivoamista, mutta rakastan puhdasta kotia (ja puhtaita lakanoita💜), joten siivoan säännöllisesti. Hyvillä välineillä siivous on siedettävämpää ja joskus olen oikein hyvää kapinetta käyttäessäni tuntenut hienoista mielihyvää. Minulla on ikävä kyllä taipumusta sinnitellä ikivanhoilta välineillä, koska ”kyllähän tämä vielä asiansa ajaa”, vaikka paremmilla välineillä siivoaminen olisi varmasti miellyttävämpää ja ehkä Jopa nopeampaa.

hömppäpömppä
242/310 | 

Edelleen on käytössä kuivauslasta+tiskirätti combo lattiansiivouksessa :D Usein pyörittelen kaupoissa Sinin moppeja, mutta aina niistä joutuu pienipalkkaisena karsia. Sen verran panostin, että kunnon lattianpesuliinan ostin, mutta kunnon välineetkin kyllä kelpaisivat paremmin, kuin hyvin :)

kaival
243/310 | 

Rakastan puhdasta kotia, mutta inhoan siivoamista. Nykyään kyllä siedän siivoamista paremmin, kun on paremmat välineet kuin opiskeluaikana. Ihmesieni on mun lemppari siivousväline.

MutiNa
244/310 | 

Mun suhtautuminen siivoamiseen on hyvin kaksijakoinen. Ei se oo niin justiinsa, mutta just sillon ku ei oo aikaa, niin sillon kaiken pitää olla tiptop. Siivotaan silloin kun on sotkuista, mutta yleensä se "liian sotkuista" -fiilis iskee mitä huonoimmalla hetkellä. Kuten kello kuusi aamulla, kun on kiire lähteä töihin. Tosin hyvätkään välineet ei taida ratkaista tätä "ongelmaa", mutta onhan se nyt miellyttävämpi hinkata keittiötä ja pestä jääkaappia (myös aamukuudelta), jos välineet ois viimisen päälle :D

Jullerrrr
245/310 | 

Aaaah mikä arvonta! RAKASTAN Sinituotetta, se on ainoa oikea siivousvälinemerkki :D köyhänä opiskelijanakin panostin hiljattain kympin uuteen parkettimoppiin, vaikka tokmannin vastaavan ois saanu muutamalla eurolla. Sen vaan tietää ettei ne kestä.

Mä en erityisemmin inhoa mitään siivousta, toisaalta asun yksin ja voin olla niin sotkunen ku huvittaa. Jos joutuisin esim. imuroimaan monta kertaa viikossa niin se olis varmaan pahin :D Rakastan kaikenlaisen mönjän puhdistamista. Suihkun lattiakaivo on hyvä, isoin nautinto on purkaa tukkeutuneen lavuaarin alta se koko putkihommeli, irrottaa se kuvottava hius/likamöntti ja kuurata j o k a i n e n osa :D sit kaikki takas paikoilleen ja aaahhh se veden esteetön lorina 💕 mun kotona äiti teki aina putkihommat ja sen lapsuudessa mummi. Tää piirre herättää paljon kummastusta.

Uusilla välineillä olis vielä kivempi kuurata!

Tuidel
246/310 | 

Pääsääntöisesti en pidä siivoamisesta, vaikka vauva- ja koirataloudessa se olisi suotavaa. Parhaimpina karvanlähtö (ja laiskuus) aikoina imurin säiliö piti tyhjentää 3 kertaa kaksiota imuroidessa... mutta omakotitaloa on paljon mukavampi siivota ja hoitaa. Kaikelle on paikkansa. Mutta onhan tämä vähän surullista, että ainoa arvonta mihin enää osallistuu sisältää siivousvälineitä :D

hhanna
247/310 | 

Siivousfriikki ilmoittautuu o/ Tasoa on ollut pakko laskea koira- ja lapsiperhessä siitä mitä joskus ylläpidin, mutta edelleen ison marketin siivoushylly on yksi kaupan lempiosastoista :D

--mervi--
248/310 | 

Inhokki on ehdottomasti pölyjen pyyhkiminen, siksi en harrasta kauheasti koristetavaroita (ovat ok jossain parin metrin korkeudessa jonne ei katse näe niin hyvin niin saavat rauhassa kerätä pölyä...). Tykkään pyykinpesusta, lattioita en kauhean usein mielellään ole koskaan pessyt mutta Sinin öljyliinat ovat ihania parketin kanssa imuroinnin tai nihkeäpyyhinnän jälkeen! Siivoajana olen sitä luokkaa, että harvoin tulee ryhdyttyä varsinaiseen viikkosiivoukseen, koska siivoaminen lähtee lapasesta ja huomaan kohta kuuranneeni kylppärin katosta lattiaan pelkän vessanpöntön pesun sijaan. :D

Ida
249/310 | 

Tykkään järjestellä kaappeja tms, mutta siivoaminen on aina yhtä pakkopullaa. Mutta kun laittaa hyvät musat soimaan ja tietää että lopputuloksena on puhdas koti, niin kyllähän siitä aina hyvin selviää.

hemluurius
250/310 | 

Mä kuulun myös niihin, jotka on innoissaan uusista siivousvälineistä ja saattaisin pyytää imuria joululahjaksi :)

Ilona
251/310 | 

Muutto edessä, ja olisi ihanaa uudistaa siivousvälineet samalla! Perheessä 4 lasta ja koira, siivota saisi vaikka loputtomasti 😁 Hyvillä välineillä siivouskin hauskaa!

Kahvikissa
252/310 | 

Sinin Roosa-nauha sarjan vaaleanpunainen wc-harja tuottaa minulle iloa edelleen, vaikka ko. vaihtopääharjan ostosta on jo aikaa. Kuulostaa hassulta, tiedän, mutta jos tuote miellyttää silmää on sivouskin mielekkäämpää.

Katjannele
253/310 | 

Vessan pesu on mieluisin siivousrutiinini! Lattian moppaus ja pölyjen pyyhintä taas ällöin.

Vierailija
254/310 | 

Inhokki on roskien vienti, tiskaamisesta ja tiskikoneen täytöstä/tyhjentämisesta taas tykkään :)

En pidä siivoamisesta joten koitan tehdä sitä mahdollisimman tehokkaasti ja järjestelmällisesti :)

Kevyemmässä siivouksessa tykkään käyttää sappisaippuaa, sitruunaa, etikkaa ja soodaa jos vaan mahdollista. Etikkaa ja soodaa käytän esim. hanojen kirkastamiseen ja kalkinpoistoon sekä tarhanpoistoon vaatteista. 

Inka
255/310 | 

inhokkeja on tiskien laitto ja lattiakaivojen tyhjennys. Suosikkeja imurointi ja pyykkäys :)

Repsi
256/310 | 

Jaa, eipä taida suosikkia edes löytyä... Ehkä jonkun pikkutahran hinkutus, kun siinä näkee kädenjäljen. Inhokkeja sitten sitäkin enemmän. Tänään onkin siivouspäivä, että eikun imuroimaan...

Mintaliina
257/310 | 

Meillä on keittiössä matalat yläkaapit (en halunnut kattoon saakka ulottuvia). Ainoa harmitus on rasvapöly, joka laskeutuu kaappien päälle ja joka istuu sitten niin tiukassa, kuin täi tervassa!! :) 

Sanomalehteä kaappien päälle! Taittelen lehden niin, ettei se näy kaapin reunalta. 

linntu
258/310 | 

Ah, kunnon välineet on kyllä ihan a ja o siivouksessa! Jostain syystä pidän niiden likaisimpien paikkojen puunaamisesta (kylpyhuone,wc,roskiskaappi etc) mutta tiskaamisen (varsinkin limaisten taikinakulhojen) voisin ulkoistaa täysin!

JennaO
259/310 | 

Ooh miten ihanan värisiä siivousvälineitä! Meillä ollaan superpihejä siivoamisessa, niin kuin vähän kaikessa muussakin. Opiskelijan ja osa-aikatyöläisen taloudessa ei paljoa ylimääräistä rahaa liiku! Siivousaineina meillä toimivat etikka ja laimennettu fairy suihkepullossa :D Nyt kun olen lukenut siivousaineiden hirveistä kemikaalimääristä, olen onnellinen, ettei niihin ole tuhlattu rahaa. 

Xenia
260/310 | 

Imurointi olisi ihan kivaa siivoamista, jos ei niitä legoja ym. pieniä leluja yllättäen löytyisi lattialta ja menisi imurin "kitaan".

Pola
261/310 | 

Siivottuu tulee melkein päivittäin jonkin verran, siivoussetti ois ihan tervetullut tähän kissatalouteen.

Nannnnna
262/310 | 

Inhoan kaikkia kodin töitä, joihin liittyy jokin äänekäs masiina. Moppisetti pääsisi siis hyvään käyttöön, sillä hoidan lattian siivouksen ilman imuria niin usein kuin voin. :D

Nuutsa
263/310 | 

Siivous ei ole minunkaan lempipuuhaani, mutta kunnon välineillä sekin on mukavampaa. Näin ollen kovasti uusia välineitä Kaipailen ja etenkin tuosta hiussiepparista pitää ottaa selvää tarkemmin. 😁

Helsssunen
264/310 | 

Välilä jopa imurointikin tuottaa suurta tuskaa, mutta pyykkiä pesen kyllä innoissani.

mai-
265/310 | 

Vanhaa hammasharjaa on tullut hyödynnettyä siivouspuuhissa, mm. hellan nuppien siivouksessa :D

Mrs K
266/310 | 

Ennen ikkunapesurin hankkimista inhosin ikkunanpesua enemmän kuin ruttoa, nykyään se on helppoa hauskaa. Voidaan siis todeta, että kunnollisiin välineisiin kannattaa panostaa.

Bellagodiva
268/310 | 

Minä olen kyllä maailman huonoin siivoaja. Mutta järjestellä tykkään. Ja kun saan inspiraation siivoan kyllä paikat kiiltäviksi! Hyvät tuotteet takaa hyvän jäljen:)

Miiu
269/310 | 

Ennen tykkäsin siivoamisesta paljonkin, nyt en jostain syystä millään jaksaisi siivota. Vaikka asunto onkin pieni eikä siivoamisessa kauan mene... osasyyllinen voi tietenkin olla huono ja vanha imuri. Se on todella tehoton..

supermango
270/310 | 

Olen todella onneton siivoamaan säännöllisesti. Koko kämpän perusteellinen raivosiivous alkaa yleensä fiiliksen pohjalta, kun järjestelen tavaroita ja totean samalla että on täällä aika likaistakin. Jos minulla joskus on varaa palkata viikoittainen siivooja, sen todennäköisesti teen :D sitä odotellessa järeämmät vehkeet voisi tuoda siivousintoa tähän talouteen!

Sisi
271/310 | 

Olemme kevään aikana muuttamassa uuteen kotiin, ja missionani on hankkia sinne paremmat siivousvälineet kuin nykyisessä on. Tällä hetkellä siivous nimittäin hoituu (silloin kun hoituu) ties millä vanhoilla siivouskaapista löytyvillä rievuilla ja myrkyillä. Olen melko vakuuttunut, että siivoaminen ei tuntuisi niin vastenmieliseltäkään, jos kalusto olisi kunnossa! Etenkin olen haaveillut tuollaisesta mikrokuitumopista tai vastaavasta lattianpesuvälineestä - tällä hetkellä kun meillä pestään lattiat old-schoolisti konttailemalla pitkin nurkkia rätti kädessä. Menettelee yksiössä, mutta seuraavassa vähän tilavammassa kodissa voi alkaa jo ottaa päähän. :D

Jp
272/310 | 

Olen tosi laiska siivooja. Ahkerammin tulee pestyä vessan peilikaapin ovia, joihin kertyy helposti roiskeita. Keittiön siivousta piristää nykyään blogistasi bongattu Mummo ja minä -suihke!

HeidiV
273/310 | 

Olisipa kiva saada tuollainen setti - nyt muuton jälkeen tarvittaisiin laminaatti/parkettimoppi ja monenlaista muuta - varsinkin kun ollaan kahdessa kerroksessa, niin olisi hyvä olla siivoustarviketta molemmissa ettei jää siivoamiset siihen ettei jaksa hakea tarvikkeita...

PiaP
274/310 | 

Espanjassa asuessa en voinut kuin ihmetellä paikallisten tyyliä. Siinä ei säästelty vettä eikä kloridia. Lankamoppi vain heilui. Itse sain yhtä puhdasta etikka-vesi yhdistelmällä ja mikrokuitumopilla. Minä rakastan tiskaamista ja ikkunoiden pesua.

Siivousintoilija
275/310 | 

Oooooooo...!!! Rakastan sinituotteita ja rakastan siivousta! Tai oikeammin rakastan sitä fiilistä minkä siivous saa aikaan. En tykkää imuroinnista joten ulkoistan sen aina miehelle. Eniten pidän raivaamisesta ja kaappien järjestelystä!

tittityy
276/310 | 

Ehdottomasti lempisiivouskohteeni on vessa. Sen saa niin helposti ja nopeasti tehtyä, toisin kuin imuroiminen ja lattian pesu ärsyttävät, koska niihin menee aikaa ja siinä tulee hiki. Siivoaisin useammin, jos siivouskaapista tavaroiden ottaminen ei olisi niin työlästä. Miksi ei voida kehitellä sellaista siivouskaappia, johon mahtuu muutakin kuin yksi imuri ja kolme rättiä?

Herra Tassusen palvelija
277/310 | 

Herra Tassunen, taloutemme innokkain siivoaja on äärimmäisen rakastunut SINI tuotteisiin. Mikään muu merkki ei kelpaa (tämä testattu). Hänen siivoustyylissään tietty on hieman parantamisen varaa, mutta oma pörssi ei oikein kestä tämän extrovertin kokeiluja (lasikuituinen varsi on ihanaa revittävää) joten nykyiset SINI -tuotteeni ovat sen verran kärsineessä olotilassa, että toivoisin ilolla päivitystä niihin, koska SINIllä todellakin siivous sujuu :)

tintti
278/310 | 

Köyhänä ja pihinä turhuuksiin,siivousvälineisiin ei kyllä tule tuhlattua. Rikkalapio on teipillä korjattu, kun monitoimimopin teippiosat irtosivat vanhuuttaan, virkkasin ja osiot joilla pysyy kiinni ja toiseen taas ostin uutta liimautuvaa teippiosaa ja moppiosaan ompeltavat teipit. Siltikin niillä pärjää joten voitosta antaisin mielelläni vielä enemmän tarvitseviin koteihin.

Katrinsessa
280/310 | 

Täällä kaksi sottapyttylasta ja niiden sottapyttyvanhemmat, joista etenkin perheenisä intoilee uusista siivousvälineistä aina ihan liikuttavan innoissaan. Minä taas olen se, joka pyyhkii villasukalla pölyt ja ravistelee sen sitten ulkona puhtaaksi :D Villasukkapyyhintä on nyt sit se siivousvinkkini, ole hyvä :D :D

Rhia
281/310 | 

Siivous, my mortal enemy. Olen pedantti perfektionisti joten siivouskin tehdään huolella. Tämä nyt ei siltikään tarkoita että olisin siivoushullu, päinvastoin. Siivoan harvoin ja vähän huonoilla välineillä. Välillä yritän tsempata ja hyvät välineet kyllä auttavat. Vanhoista narumopeista on kauhumuistoja kun lika vaan pyörii pitkin lattioita narumopin mukana.
Puolisolla taas on tapana vähän fuskata esim pesemällä lattiat vain mattojen ympäriltä tai imuroimalla tavarakasojen ympäriltä.
Motivoisiko uusi siivoussetti ajkerampaan siivoukseen?

Sinituuli
282/310 | 

Hyvin elävänä on mielessä kolme pientä poikaa, lattian pesu ja telkkarin mainos -sinillä siivous sujuu. Kyllä ipanoilla oli hauskaa. Aikaa tästä on jo parikymmentä vuotta, silti kuulen tätä tasaisin väliajoin. T: Sini
Just ostettuun rintamamiestaloon nämä tulisi todella tarpeeseen.

HannaK
283/310 | 

Mukana. Suosikki siivouksessa imurointi, eritoten dysoniin investoinnin jälkeen. Inhokki pölyjen pyyhintä. Lattioiden pesun kanssa vannotaan höyrypesurin nimeen.

Atsukki
284/310 | 

Mukana. Inhoan siivoamista ja yritän vältellä sitä viimeiseen asti. Uusi hieno setti voisi inspiroida tekemään kevätsiivouksen.

Merituulia
285/310 | 

Imurointi on inhokkini,mutta moppaus on jo ihan mieluista puuhaa.Tosin välineitä pitäisi jo päivittää. Pölyjenpyyhintä on työlästä kun sitä tavaraa on kertynyt,mutta niinhän se on, että jos pölyjä ei pyyhi, siivous on tavallaan epäonnistunut.Uusi ja laadukas setti olisi niin toivottu yllätys meillekin.

Aurinkotyttö
286/310 | 

Omakotitalo pitäisi taas saada kevätkuntoon. Aurinko paistaa ja paljastaa kaikki pölyt talven jäljiltä. Hyvillä välineillä siivouskin sujuu paljon mukavammin 😊

Tintti
287/310 | 

Siivouksessa imurointi on kivaa, lattioiden pyyhkiminen menettelee. Vessat on kiva hinkata kunnolla kiiltävän puhtaiksi. Pölyjen pyyhintä on minullakin se inhokki, niin raivostuttavaa!

al
288/310 | 

Siivoaminen on ihan kamalaa, ja minulta puuttuu varmaan puolet tarvittavista välineistä 😅 Mutta puhdas koti on ihana asia ja siivousvälineet tulisivat tarpeeseen 😏

Turilas4
289/310 | 

Juurikin mietin, että siivouksen vastenmielisyys johtuu suurimmaksi osaksi huonoista työvälineistä ja liian monimutkaisista työtavoista. Nämä välinert ratkaisisivat ongelman jo puoliksi :)

Kipsuli
290/310 | 

En voi sietää sotkua, joten tavaroiden täytyy aina kulkeutua paikoilleen eikä epämääräisiä tavara- tai vaatekasoja saa syntyä. Imurointi on lempparihommaani, mutta pölyjen pyyhkiminen on pakkopullaa. Arvontapaketti olisi loistojuttu, koska en ole raaskinut panostaa kunnollisiin välineisiin ja kiroilen joka kerta lattioita pyyhkiessä surkeaa halpismoppia. :D

pööpö
292/310 | 

Viikkosiivous on ihan pakko tehdä mikäli haluaa kolmen kissan taloudessa pitää yllä edes jonkinasteista siisteyttä. En niinkään pidä itse siivoamisesta, mutta rakastan sitä kun saan sen aloitettua ja hoidettua loppuun ja koti on heti paljon kutsuvamman näköinen. Pidän pienestä näpertelystä ja pikkutarkasta puuhastelusta, esimerkiksi vessan peilin pyyhkiminen puhtaaksi roiskeista.:)

Siivooja-Siiri
293/310 | 

Siivoamista riittää kolmen lapsen ka koiran taloudessa. Peilit pesen kostealla Sini mikrokuituliinalla ja kuivalla Siniliinalla kuivaan. Ei tarvitse pesuainetta😊

Sannamariannan
294/310 | 

En pidä mistään siivoamisesta, mutta on se vaan aina niin palkitseva tunne, kun viikkosiivouksen jälkeen kotona on siistiä ja puhdasta! <3

Vierailija
295/310 | 

En mitenkään rakasta siivousta, siksi teen sen torstaisin.Saan nauttia puhtaasta kodista koko viikonlopun-

Miijukka
296/310 | 

En niinkään tykkää siivoamisesta mutta järjestelyä rakastan yli kaiken. Ehkä kunnon siivousvälineet muuttaisi tätä asiaa.

Aatu
297/310 | 

Muutin 18 vuotiaana pois kotoa ja siitä lähtien olen asunut asunnoissa joissa ei ole tiskikonetta. Olen myös viimeisen kymmenen vuoden aikana todennut kuinka paljon vihaan tiskaamista! Yksi patenttiratkaisu oli alle kaksikymppisenä odottaa että äiti lähti reissuun, koota likaiset astiat mukaan ja mennä lapsuudenkotiin muutamaksi tunniksi hengailemaan sillä välin kun tiskikone pesee astiat puhtaiksi 😄

MarikaR
298/310 | 

Siivoaminen onnistuu parhaiten kun on inspiraatio kohdallaan eikä turha kiire, kannattaa aloittaa pienestä ja monesti huomaa aikaa vierähtäneen useampi tunti paikkoja järjestellessä.

Teijuska
299/310 | 

Sama juttu kuin jollain muillakin vastauksissa, en tykkää niinkään siivoamisesta mutta järjestely on ihanaa. Usein siivousurakka jääkin kesken kun täytyy alkaa järjestämään huonekaluja uudestaan tai tavaroita hyllyillä. Haluan että on siistiä joten siivoan ja raivaan turhia roinia pois kyllä säännöllisesti. Kunnon siivousvälineet ja aineet on tärkeitä!

Pln
300/310 | 

Mun kotona peilit, hanat ja lavuaarit sekä liesi kiiltää aina. Niiden jynssääminen on parasta. Villakoiria taas potkin huonekalujen taa piiloon. Perussiivous on järkyttävän ärsyttävää pienessä tavarantäyteisessä asunnossa, koska tavaroiden siirtelyyn menee enemmän aikaa kuin itse siivoamiseen.
Mun paras siivousvinkkini oikeasti on, että juon lasillisen viiniä ja laitan musiikin soimaan 😄

Näytä kaikki kommentit (310)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu