Tulevan syksyn ja talven muodissa pintansa pitävät edelleen pastellisävyt, mutta minä fiilistelen enemmän kirkkaita ja syviä sävyjä. Esimerkiksi sinistä, punaista ja nyt jostain syystä myös vihreää. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä ennakkoluulottomampi värien käyttäjä näköjään olen. Löysin kirppikseltä vitosella niin kirkkaanvihreän jättimäisen takin kun olla voi, jostain syystä se kolahti kuin leka. Se takki jos mikä viestii käyttäjänsä olevan vähän tärähtänyt kissamummo, mutta ei se mitään. Kävi vielä niin että toinen ostajaehdokas ehti napata takin sovitukseen ennen minua ja sitten jäin odottamaan sormet ristissä että nainen palauttaisi takin myyntipöytään. Ette usko miten salamana sniikkasin takin luokse kun tämä sovittaja tosiaan toi takin takaisin, huhhuh!

Tässä eilisen sinistä hametta (H&M) ja punaista laukkua.

Kirppikset ovat välillä kirvelevän tappion paikkoja, jos joku ehtii nappamaan kiinnostavan tuotteen ennen sinua ostoskoriinsa. Manaan vieläkin häviööni aidolta 50-luvun tyllihameelta näyttäneestä upeasta vaatekappaleesta, jonka toinen ostaja ehti ottaa rekiltä Radiokirppiksellä noin pari sekuntia ennen kuin itse ehdin kojuun. Olen täysin varma että siinä olisi ollut elämäni hienoin hame :D

Kommentit (1)

Sazu
1/1 | 

Mä jäin odottamaan kuvaa siitä mahtavasta vihreästä takista! Ei saa kuvailla noin hienonkuuloista vaatetta ja sitten jättää kuva laittamatta! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012