Poikettiin viikonloppuna siskon kanssa Antiikki & Vintage -messuilla. Rakastan nuohota vanhojen tavaroiden liikkeitä, kirppiksiä sekä alan tapahtumia. Inspiraatio on aina taattu, ihan sama löytyykö mitään varsinaista ostettavaa. Kai tätä voisi harrastukseksikin luonnehtia. 

Omanlaisensa harrastus sekin, että puen mielelläni jotain vintagetyylistä kyseisiin tapahtumiin. Se ikään kuin kuuluu asiaan. Collectifin sininen mekkotakki ja Parikan sinimusta Maxine ovat kiva pari. En ole normaalisti yhtään sinisen perään, mutta nämä kaksi ovat iso poikkeus. Pidän molemmista hullun lailla.

KN Collectionin Hermione-hattu puolestaan pelasti äärimmäisen huonon hiuspäivän. Sähköisyys oli tukassa sitä luokkaa, että mikään taika-aine ei auttanut. 

Siskon ottama foto on vähän vinossa, mutta se oli ainoa jossa näkyi myös kengät. Kuiva kevätpäivä on omiaan ottaa riskejä ja laittaa jalkaan pikkukengät :)

Näissä Gaborin nauhakengissäni on jännä pintaväri. Ne näyttävät äkkiä katsoen tummilta, vaikka ovatkin epätasaisen punaiset. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat