Kun nyt kirkkaansinisen makuun pitkästä aikaa pääsin, jaksoin jopa silittää tämän vanhan viskoosimekkoni. Viskoosi on yksi lempimateriaaleistani vaatteissa, se laskeutuu kauniisti ja tuntuu ihoa vasten kivalta. Mutta samalla se on myös yksi ärsyttävin materiaali, sillä se rypistyy pelkästä katseesta, puhumattakaan rypistymisen asteesta silloin kun sen sulloo epämääräisessä mytyssä vaatekaapin hyllynperille. Voisiko joku kehittää rypistymättömän viskoosin. Mikä se Kaunareiden Brooken kehittelemä rypistymätön ihmekangas oli, belief tai joku vastaava :D sellainen kiitos. Ihminen muistaa välillä omituisia asioita.


Mekon alla taas nuo leveäpunttiset shortsit, jotka ovat ihan pakolliset tuulisella kelillä. Ja kun haluaa helmoihinsa nykyään vähän enemmän pituutta kuin ennen.
Sinisen pariksi käy kivasti vaalean beigen eri sävyt, tällä kertaa Parikan Cherryt. Kengät ovat vanha toisen käden löytö, että rakastan tuota koron mallia. Kurvikas ja käveltävä, täyden kympin korko.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011