On avautunut ihan uudenlainen Tallinna tällä reissulla, en malta odottaa että pääsen purkamaan teille rappioromanttisia kuvia kilokaupalla! Sitä ennen siniset terkut, edelleen sanottava että kun on niin kiire että ei ehdi kuivata hiuksiaan ja näyttää räjähtäneeltä rölliltä, kylähullun lookki pelastaa aina. Eli jättimäinen huivi rusetille päähän. Tuon härpäkkeen takaa tasan kukaan ei vilkaisekaan hiuksiani :D
Nyt paljetit niskaan ja kabareeta katsomaan, palataan huomenna!

Kommentit (4)

2/4 | 

Ihana blogi,olet persoonallisen kauniin näköinen,ihana tyyli.Ja ihanan näköinen koti vilahtaa aina välillä kuvissa..siinäpäs tuli paljon ihanaa:))

Mymmeli
3/4 | 

Oi ihana Tallinna ! Tein sinne pienen visiitin työporukan kanssa noin kuukausi sitten ja jäi harmittamaan, kun ohjelmaa oli niin julmetusti ettei ehtinyt nähdä kaupunkia oikeastaan ollenkaan. Uutta reissua suunnitellessa odottelen kovasti sun kuvapläjäystä sieltä :)

4/4 | 

Mahtavaa, että olet päässyt tutustumaan syvemmin ihanaan Tallinnaan! :) Täällä asuvana usein harmittaa miten rajoittunut kuva monilla suomalaisilla matkaajilla Tallinnasta on.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012