Tämä monta vuotta vanha GinaTricotin halpistrenssi on edelleen yksi suosikkitakkejani ja syksyinen piristäjäni. Siinä on kaikki kohdallaan aina väriä myöten. Mekkomainen takaa pidempi helma on supernaisellinen, vaikka edestä katsottuna takki on klassisen särmä.

Minulla on meneillään ihan käsittämätön huumaantumiskausi sinisen kanssa, tuijotan silmät kiiluen sinisiä vaatteita kuvastoissa, muotilehdissä, netissä, kaupungilla... Onneksi niitä kaapista muutama löytyy, että pääsen purkamaan innostukseni.


Irregular Choicen punaisten kenkien tarina puolestaan on sellainen että sain viestiä IC:n porukalta kuinka he pitävät tyylistäni, voisivatko he lähettää minulle näköiseni kengät. Hmm ootas kun mietin... :D IC oli rakkautta ensisilmäyksellä kun siihen silmäni iskin Lontoon reissulla 10 vuotta sitten <3 Erittäin näköiseni nämä kukkakorkkarit todella ovat:
Löytyi muuten Lindexiltä ne tummansiniset sukkiksetkin joiden perään huutelin hetki sitten, en tiedä erottuuko kuvista tuo syvänsininen sävy mutta siniset ne ovat. Kiitokset vinkeistä :)

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (18)

Riikka

Moikka. Löysin juuri vähän aikaa sitten blogisi uudelleen vuoden tauon jälkeen.
Toi sun mekko/hame joka näkyy takin alta, om täyttä rakkautta. Se on ihanan näköinen. Mistä se on? :)

Käytkö sä missään nää vaatteet päällä, vai seisoskeletko aina vain omenapuun juurella?

Kerttu

Muistan noi takit silloin joskus Ginassa. Jäi ostamatta mutta muistikuva jäi. Ja kas, löysin tuon takin elokuussa kirppikseltä muutamalla eurolla hyväkuntoisena. Ja olihan se ostettava:)

Sanna

Ompa ihana asu kuva sinusta, niin pirteä asu ja kaunis kyllä olet !!
Pitkään ( vuosia) lukenut sinun blogia mutta en koskaan ole kommentoinut mitään, mutta tämän kuvan myötä oli pakko. Otti jotenkin niin positiivisesti silmään.
Ihanaa että joku jaksaa olla niin pirteä aina ja kiinnostunut erilaisista asioista!!!

Ninni

Ihana takki! Ymmärrän siniseen hurahtamisen sillä tuo on ollut mun lempiväri jo monta vuotta. Mitä sähkönsinisempi, sitä parempi! :)

Okei, ei liity mitenkään postauksen aiheeseen, mutta pakko kertoa että sain eilen viikon hämmennysannoksen kun törmäsin Finlaysonin alueella suhun. :'D Sorry jos jäin creepysti tuijottamaan! En oikein osaa käyttäytyä jos/kun törmään johonkuhun jonka tiedän mutta jota en varsinaisesti tunne (vieläpä koulupäivän aikana).. :D

T. se väsyneen näkönen naikkonen jolla on puoli tukkaa pinkki.

neapon

Kuvat tästä takista on aina samaa suolaa haavoille kun samanlainen lähti narikasta joskus jonkun toisen matkaan :( Ei löydy enää samanlaista mistään! Niin kaunis ja väri just eikä melkein

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013