Tuon meidän perheen karvaisemman osapuolen musiikkiharrastus on nimeltään Ísla. Sakun lisäksi bändissä pitävät meteliä Reetta, Ville ja Make. Porukka on viettänyt hiljaiseloa pienen ikuisuuden, mutta muutama päivä sitten saatiin vihdoin kesäsinkku ulos.

Tämän vuoksi minä möyrin muutama viikko sitten naama valkoisena (note to self: ei koskaan enää tequilaa!) pitkin YO-talon lattioita, että saatiin muutama valokuva väliaikaisia nettisivuja varten. Taiteellinen näkemykseni (jaa mikä) ei ehkä ollut ihan parhaimmassa terässä, mutta miljoonista hauskojen ilmeiden kuvista saatiin kuitenkin muutama ihan kelpo fiilisfoto.

Oli tarkoitus laittaa pari behind the scenes -kuvaa mukaan postaukseen, mutta pokkarista loppui akku ennen kuvien lataamista koneelle. Ihan armollista minun kannaltani, voin kertoa.


isla1

isla1


isla2

isla2


isla31

isla31

Olin tosi reilu kaveri, kun keräsin tyypeille kollaasin kuvausten hauskimmista ilmeistä jälkikäteen, mutta ajattelin säilyä hengissä vielä toistaiseksi eli en julkaise sitä helmeä täällä :D Sen sijaan pari random räpsyä fisuleikeistä.


isla4

isla4


isla5

isla5

Käykääpä kuuntelemassa Íslan power poppia Bandcampissa: Kesän viimeinen yö!

Kommentit (13)

1/13 | 

En tiedä miksi tälläiset miehen bändin valokuvaaminen lankeaa tyttöystäville! Itse pyöri ja rymysin hirveän kellarin lattialla tässä jokunen vuosi sitten.. Oletko muuten huomannut, että kotiisi on pikkuhiljaa raahautunut ylimääräisiä soittimia täyttämään nurkkia? Meillä on käynyt niin.. On kosketinsoittimet, 4 kitaraa nurkassa, rumpujen kotiin tuomiseen en ole suostunut ja nyt meille ollaan raahaamassa hirveän kokoista kitaravahvistinta.. Minun toiveeni siististä ja avarista tiloista on mennyttä..

Ville
3/13 | 

Edellisiiin kommentteihin: Kaveri toi tässä taannoin kotiinsa rummut säilytykseen. Mitä tapahtui? Tyttöystävänsä meni ja teki niistä kukkaruukut. :(

Janette
5/13 | 

Raikasta musiikkia tuo Islan musiikki! Tykkäsin biisistä paljon. Valoisa fiilist ja hienosti kulkee soitto ja laulu.

auringonkukka
7/13 | 

Ihana energinen biisi, just sopiva kesäfiiliksen luomiseen :) jatkoa odotellaan, ja keikkoja!

Ranja
9/13 | 

ah pitää vielä lisätä tohon kommenttiini, että...

Kyllä ne muusikkomiehet vaan osaa vetää puoleensa. Mikä ihmeen magneetti niissä oikein on?!

ikisinkku
10/13 | 

Pakko kyllä sanoa että poikaystäväsi on suloinen :) hei mutta kivan kuuloinen biisi, mitä näin ensivaikutelmana voisi sanoa :)

Meitsi
13/13 | 

Aivan mahtista musiikkia!!!! Paljon tsemppiä jatkoon, haluan kuulla tota vielä ratiossa tänä kesänä ;) :PP

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013