Viime viikolla sinä päivänä kun influenssani alkoi, olin aamusta asti poikkeuksellisen viluinen. Syy selvisi myöhemmin illalla kuumeen ampaistessa kohti neljääkymppiä, mutta päivällä mietin miten ihmeessä tarkenen. Päädyin pukemaan töihin tavallisten vaatteiden päälle vielä Zaran vuorellisen pitkän takin, joka on kai periaatteessa ulkotakki, mutta toimi oikein hyvin sisälläkin. Etenkin kun hampaat löivät loukkua kylmänväreiden kiipiessä selkärangassa. 

Sinä päivänä en ehtinyt vaatekertaa kuvailemaan, joten rakensin sen uudelleen jälkikäteen. Ihan vain siksi, että viihdyin aamutakkimaisessa kaavussa äärimmäisen hyvin. Pitkät takit ovat 100 % minun juttuni, ei epäilystäkään. 

Tyylillisesti olen tehnyt aika vahvaa siirtymää 20-luvun valuviin pitkiin linjoihin, siinä missä olin joskus fiftaria päästä varpaisiin. Isot ja muhkeat helmat ovat edelleen mieleeni, mutta siihen rinnalle on tullut vuosien kuluessa jotain uutta. Olen aina pitänyt itseäni tyylijämähtäjänä, mutta se vain tuntuu siltä hengästyttävän nopeasti vaihtuvien muotisesonkien lomassa. Kyllä minäkin muutun, mutta vähän rauhallisempaan tahtiin ja säilyttäen aina jotain vanhaa :)

Kommentit (1)

n
1/1 | 

Pitkäaikainen lukija kyllä huomaa, miten yleinen siluetti on muuttunut 50-luvun tiimalasista enemmän suoriin linjoihin päin. Joskaan (onneksi) tyylisi ei ole päivästä toiseen yhtenäinen. Vintagemeiningistä silti aina iloinen mieli lukijana.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010