Toivottavasti olen hehkuttanut tarpeeksi Edinburghin vintagekauppoja, sillä ne ovat ylistyksen arvoisia. Valikoima oli poikkeuksellisen laaja ja matkalaisen kannalta erityisen hienoa on se, että useampi putiikki sijaitsee saman kadun varrella. Grassmarket on varsinainen vintageputiikkien keskittymä!

Itse löysin Edinburghista aivan upean 60-luvulta peräisin olevan laadukkaan tekoturkin, ja siskoni taas bongasi Armstrongilta hopeanhohtoisen mekon 70-luvulta 18 punnalla. Me olemme molemmat melkein 180 cm pitkiä, joten vintagevaatteiden löytäminen ei tosiaan ole itsestäänselvää. Lisäksi siskoni on minua harteikkaampi ja rintavampi, joten hänelle homma on vielä astetta vaikeampaa. Mutta Edinburghissa kävi munkki molemmilla. 

Tämä himmeän hopeaisena hohtava mekko on todella pitkä, se ulottuu ilman korkkareita maahan asti. Harvinaista herkkua meille! Mekko on hieman liian väljä, pitää ottaa se käsittelyyn tuon yläosan tiimoilta ja tehdä muutama korjausompelu istuvuuden hienosäätämiseksi.  

Kelpaisi minullekin tuollainen mekko talvikauden rientoihin :) 70-luvun malleissa on usein todella kauniit leikkaukset ja pitkät helmat, siksi selaan aina seventies-rekit läpi jos sellaisia osuu tielle. Melkoinen muutos 60-luvun MOD-mekoista, joiden helma on lyhyttäkin lyhyempi! Lisäksi 70-luvun malleissa on usein pitkät hihat, josta myös paljon plussaa. Olen kyllästynyt käyttämään boleroita ja huiveja, on paljon mukavampaa pitää yllä yhtenäistä mekkoa ilman pakollisia lisäosia. 

Kommentit (3)

atomi
2/3 | 

Sinulla on ollut kuvissa vaaleanvioletti huopahattu, jossa on muistaakseni tummemman violetti rusetti sivulla .Sellainen 20-luvun tyylinen hattu täydentäisi ihanasti systerisi mekkolookkia.  Mekko on hieno ja yläosan fixaus istuvammaksi tekee siitä upean! Hauskaa, että te molemmat siskokset olette niin sykähdyttäviä pukeutujia!

Vierailija
3/3 | 

Hei!
Onko korusta mitään tietoa? Itseltä löytyy samanlainen, ostin sen taannoin kirppikseltä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat