Koska minulla on uskomattoman sievä pikkulisko, ajattelin että laitetaan välillä vähän muidenkin tyyliä kuin vain minun. Tai no, meissä tosin saattaa olla jotain samaa ;)
Sisko rakastaa Olivia Rougen mekkoja ihan yli kaiken, punapää ei haluaisi muita käyttääkään. Eikä ihme, mekkomalli pukee kurvitarta ylivoimaisesti parhaiten. Kellohelmainnostus lähti viime joulusta, kun teetin juniorille joululahjaksi Olivian mittatilausmekon.

Perheen naisten yhteinen ongelma, jatkuvasti ylikasvanut otsis.
 

On ollut hauska seurata pikkusiskon tyylikehitystä lapsesta aikuiseksi, hänellä on vaiheita hopparista ladyyn. Eli ihan samaa leikkiä tyylin ja ulkonäön kanssa kuin minullakin. Ehkä se on sukuvika, kun suksi luistaa vähän överisti hahha! Nimimerkillä: muistelen vieläkin isäni vanhoja valokuvia, missä nuorella herralla on yllään pantterikuvioinen liivi ja joku stetsonin tapainen hattu! 70-luvulla oli hurjaa :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

Ansku
4/15 | 

Jos sulla on upeat hiukset, niin on kyllä siskollasikin :)
Voisitko kysyä värivinkkiä, että millä noin punaisen turkin saa aikaiseksi :) ?

8/15 | 

Ihana, punainen ja musta toimii aina! Onkohan tuo rusetti Kirsi Nisonen for Cailap-mallistoa? Se näyttää riittävän kookkaalta omaan makuuni :)

Jenya
9/15 | 

Ihanat kiharat siskollasi!, milläpä hän mahtaa tommoset saada aikaiseksi? Kaunis on kyllä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011