- Kaupallinen yhteistyö: Happy Joe - K-18

Minulla oli hetki sitten käsillä sangen harvinainen tilanne. Olin yksin koko viikonlopun, muun perheen ollessa sukuloimassa Oulussa. En muista viettäneeni yksin-viikonloppua yli kolmeen vuoteen! Perjantai kului verkko-opintoja tehokkaasti suorittaen aamusta iltamyöhään, mutta lauantaina pakkasin laukkuni ja otin suunnan kohti Tamperetta.

Kello 12 starttasi siskosten fun day, joka piti sisällään shoppailua, kuntoilua, uimista, saunaa, ruokaa ja juomaa. Täydellistä :)

Otimme pikkusiskoni kanssa hotellihuoneen keskeltä kaupunkia, Koskipuistosta. Keskeinen sijainti oli hyvä idea myös siksi, että varasin kaupunkiin mukaan vain korkkareita. Tennarit pysyköön kaukana, kun kyseessä on fun day! Humputeltiin koko iltapäivä keskustan putiikeissa, käytiin syömässä ja notkuttiin kahviloissa vailla aikataulua. Eli kaikkea sitä, mitä en yleensä ehdi tekemään, sillä päiviäni määrittää usein aika tiukkakin aikataulutus.

Kaupungilla hengailun jälkeen paineltiin punttikselle sulattamaan hampurilaisia ja sen jälkeen siirryttiin pitkän kaavan mukaan saunaan ja uimaan. Harmi ettei tuossa vaiheessa kevättä ollut enää avantoa tarjolla, se vasta olisi ihanaa ollutkin. Mutta ei valittamista hotellin sisäuima-altaassakaan. 

Etkoilu suoritettiin kiireettömästi korkeuksissa, Koskipuistonäkymin. Happy Joet kylmään, ja meikit, ketjut ja vyöt esille.

Oma lempisiiderini on Happy Joe Cloudy Apple, joka on valmistettu suodattamattomasta omenamehusta. Juoma ei ole kirkas, vaan nimensä mukaan samea. Ostin Cloudyn joskus pari vuotta sitten testiin ihan puhtaasti uteliaisuuttani, samea juoma näytti hauskalta. Nykyään yhdistän Cloudyn automaattisesti rennon kesäillan mökkisaunaan, sinne se sopii kuin kylmä jäätelö hellepäivään.

Puhtaasti omenalle maistuvat siiderit ovat ylipäätään makuuni. Mitä kuivempi, sen parempi. Tänä keväänä lanseerattu uusi Happy Joe Old Country on varsin pätevä kilpailija puolikuivalle samealle sisarelleen, sillä Old Country on kuiva. Premium siideri on todella täyteläisen makuinen, aivan taatusti omenasiiderien ystävien mieleen. Siihen on käytetty yhdeksää eri omenalajiketta, joka takaa sen, että maku on sangen omenainen.

Meillä on siskon kanssa ihan omat jutut aina kun päästään yksiin, näin on ollut lapsesta asti. Eikä näköjään muutosta ole tullut vaikka juniorikin pääsi jo yli kolmenkympin. Jotkut asiat ovat ikuisia. Olemme toisaalta ihan erilaisia, mutta kuitenkin samanlaisia. Huonoa huumoria ja vedet silmissä nauramista ei meidän yhteisistä hetkistä puutu. 

Huonon huumorin lisäksi jaetaan siskon kanssa rakkaus myös 2000-luvun taitteen R'n'B ja HipHop -musiikkiin, joten soittolistalla pyöri koko illan Dr.Dre, Destiny's Child, Nelly ja muut sen ajan perushahmot. On vaikea kuvitella parempaa etkomusiikkia ripsivärin harjaamisen ja tukan kähertämisen taustalle!

Happy Joen korkeista löytyy liuta erilaisia aforismeja, ja tämä oli koko illan paras: "If people make fun of you, you're doing something right."

Näitä siskoviikonloppuja pitäisi pyrkiä järjestämään vähän useammin kuin kerran kolmessa vuodessa, meillä oli niin hauskaa. Seuraavana aamuna pyörähdettiin hotelliaamiaisen kautta kirppiskierrokselle Tampereelle ja lähikuntiin, siinä kuluikin sitten monta tuntia. Aivan täydellinen päätös hauskalle viikonlopulle, kun me molemmat olemme kirppisintoilijoita ja vintagefaneja. Siskoni tosin on kallellaan enemmän huutokauppoihin ja minä taas olen itsepalvelukirppisten vannoutunut kannattaja. 

*** 

Ps. Alkoholilainsäädäntö määrää, että blogipostaukseen ei saa antaa mahdollisuutta kommentointiin, joten kommentteja ei kannata jättää sillä en voi niitä julkaista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010