Tosinainen ei pientä jäätä ja lunta säikähdä, vaan käyttää edelleen nilkat paljaaksi jättäviä kenkiä. En millään malttaisi luopua kissankorvaisista Parikoistani... joten ehkä olisi syytä ottaa nämä talven ajaksi duunikengiksi, niin voisi ihastella niitä koko vuoden. Viime talven sipsuttelin Parikan Little Luluissa.


Pakko myöntää että vähän tuntui aamulle fillaroidessa nilkoissa, mutta niin kauan kuin ei ole kunnolla lunta niin.


Housuviikko meneillään näköjään, en tiedä miksi. Vaihtelu virkistää? Aloin heti miettiä mitä kaikkia kivoja housuja minulla on, ja lopputulos on aika surkea, niitä kun ei pahemmin ole. Mutta mustat haaremihousut löytyy, joten ehkä ne huomenna. MC Hammer keskiviikko.

Kommentit (5)

2/5 | 

Tuossa asussa paljaat nilkat toimivat kyllä niin paljon paremmin, kun jotkin epämääräiset sukat! Paitsi ehkä jotkut värikkäät sukkikset housujen alla olisivat voineet olla kans ihan hauskat? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012