*Yhteistyössä Arte Limitedin kanssa*

Vuokrakaksiota on aina ollut vähän nihkeää sisustaa, kun ei ole voinut vaikuttaa tapetteihin, lattioihin tai muihin pintoihin. Voikin siis sanoa, että nykyinen asuntomme ei vastaa makuamme, että odottakaas vaan kun pääsen hääräämään sen unelmien vanhan puutalon kimppuun. Se ei tapahdu ihan just nyt tällä sekunnilla, mutta mahdollisesti pian kuitenkin. Siihen asti pitää tyytyä tekemään nykyistä asuntoa kivaksi pienillä jutuilla, niin että se tuntuu kodilta kompromisseista huolimatta.

Sain tässä kuukausi takaperin valita italialalisen taidegallerian, Arte Limitedin massiivisesta taideprinttikokoelmasta muutaman sopivan työn rokokoosohvieni ja kristallikruunujeni joukkoon, ja pidemmittä puheitta tässä ne ovat:


Tommaso Carozzin Gas Man oli päivänselvä valinta, kaasunaamaritaide uppoaa minuun kuin veitsi voihin. Näin kuvan, ja totesin että se on siinä. Toisen työn kohdalla mietin kauemmin, mutta mitä enemmän Arte Limitedin valikoimaa selasin, sitä useammin vertasin kaikkia muita kuvia Jennifer Maddenin A Secret Shared -printtiin. Kuva oli mielestäni samanaikaisesti kaunis ja pelottava. En osaa sanoa miksi kaunis tyttö pupu sylissä on pelottava, mutta se on. Luotin vaistooni, ja nyt salaperäinen tyttö koristaa olohuoneen seinää.artelimited3

artelimited3


Kuten jo aikaisemmin mainitsin, Arte Limitedin valikoima ja erilaisten taiteilijoiden kirjo on valtava. Jokaista printtiä on vain rajoitettu erä, ja julisteen mukana tulee aina aitoustodistus ja printin numero. Kaikki työt on painettu mattapintaiselle paksulle laadukkaalle taidepaperille.
n6marras13

n6marras13

Sitten oikeastaan se kivoin osuus, kun joku teistä saa vapaavalintaisen printin itselleen. Eli pitkästä aikaa perinteinen blogiarvonta.

Säännöt:

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään (ei näy kuin minulle).

2. käy tsekkaamassa suosikkiprinttisi Arte Limitedin valikoimasta, linkkaa se kommenttiboxiin ja perustele miksi juuri se kuva on sinua?

3. aikaa etsiä oma suosikkiprintti on lauantaihin 30.11.2013 klo 23:59 asti.

Onnea arvontaan!

Ps. Arte Limitedin Facebook-sivu löytyy täältä KLIK!

Kommentit (397)

Dino
6/397 | 

Oh, ihan liian vaikee päätös! Nää kaks nous kuitenki lemppareiks: http://www.artelimited.com/artists/pietari-posti/zorro-giclee-art-print-...
http://www.artelimited.com/artists/mette-boesgaard/lost-in-the-wildernes...

En oikeestaan osaa sanoo miks. Ketuista tykkään eläiminä tosi paljon, ja värit oli jotenki kivat. Toisessa iski kans väritys ja sellanen eläväisyys. Molemmat sopis täydellisesti mun seinälle, kettu tosin ehkä paremmin kokonsa puolesta!

s-a-d-e
7/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/mydeadpony/i-drink-ink-giclee-art-pri...

Olen juurikin muuttamassa Tampereelle uuteen kotiin ja etsimässä näköistäni maalausta/printtikuvaa seinälle laitettavaksi, joten tämä arvonta istuu suunnitelmiini paremmin kuin hyvin! Miksi sitten juuri tämä kuva: tiettyä salaperäisyyttä ja monitasoisuutta, jotain sellaista josta ei ole ihan varma ensisilmäyksellä ja asiaa pitää tutkia. Ei kuitenkaan liian levotonta ja täyteen ahdettua vaan toisaalta selkeää ja pelkistettyä. Jotain naisellista ja kaunista. Sitä tämä kuva minulle kertoo ja ehkä kertoo siten jotain myös minusta!

Jenniee
11/397 | 

Aivan ehdottomasti tämä: http://www.artelimited.com/artists/sonia-marialuce-possentini/la-funambo...

Sillä sekunnilla kun näin tuon en voinut enää ajatellakaan muita, vaikka tunnollisesti selasinkin koko valikoiman läpi. Vaikka tuolla todella monta hienoa teosta onkin jotka ilomielin kelpuuttaisin kotiani koristamaan, ei mikään kuitenkaan vetänyt vertoja tälle ihanuudelle. Teoksessa on kaunista herkkyyttä, ja pidän juuri tällaisista harmaasävytteisistä, hieman utuisista tauluista. Lisäksi olen hulluna kaikkeen balettiin liittyvään, vaikken itse lajia harrastakaan. Lempielokuvani on Black Swan ja tämä taulu muistutti minua siitä välittömästi! Voi nyt vain kaikki sormet ja varpaat ristiin että onni osuisi kohdalleni! Olen muutenkin innostunut nyt sisustamaan kämppääni kunhan palaan takaisin Suomeen, ja tästä taulusta olisi mahtava aloittaa tämä projekti :)

Kiitos vielä ihanasta arvonnasta!

Tuikku
12/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/philip-giordano/bamboo-forest-giclee-...

Mie selailin nuita kuvia ja joo ne oli hienoja, mutta ne ei vaan minnuun kolahtanu. Sitten silmiini osui tämä Bamboo forest ja siinä se oli. Kuva on ihanan rauhallinen ja jostain kumman syystä kotoisa. Miulle myös tuli kovin talvinen ja jouluinen olo kuvaa katsellessa :) Ja oispa hienoa sanoa että seinällä on muutakin "taidetta" kuin omaa ja Ikean.. :D

Miia
14/397 | 

Monet sivuston printeistä olivat mielestäni todella ahdistavia ja tosiaankin jopa pelottavia. Seasta löytyi kuitenkin todellisia helmiä ja lopulta päädyin tähän printtiin, koska siinä on jotain yksinkertaisen kaunista ja satumaista. Elämä on ihan riittävän ahdistavaa ilmankin niiden ahdistavien asioiden korostamista. Itse haluan kiinnittää huomioni niihin satumaisiin ja hämmentävän kauniisiin asioihin maailmassa. Tällaista pinttiä katselisin ilolla omalla seinälläni ja siinä se muistuttaisi kauniista asioista joita maailmasta löytyy:
http://www.artelimited.com/art-prints/forest-giclee-art-print-by-lina-ek...

25/397 | 

Iskin silmäni Antonello Silverinin Voyageen (http://www.artelimited.com/artists/antonello-silverini/voyage-giclee-art...) jo tuossa sinun kollaasissasi, ja nopea selailu osoitti että ainoa vahva kilpailija sille on Philip Giordanon The Big Wave III (http://www.artelimited.com/artists/philip-giordano/the-big-wave-iii-gicl...). Voyage koska zeppeliinit. Tähän ei ole lisättävää. Big Wave III koska graafinen yksinkertaisuus ja käsi. Minulla on yksi taideprintti jossa on käsi, ja teemaa olisi hauska jatkaa.

Hertta
33/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/philippos-theodorides/untitled-giclee...

Onpas huippu arvonta! Opiskelijana sisustusbudjetti on sen verran olematon, että normaalisti tyydyn vain haikeasti katselemaan muiden seinillä killuvia upeita töitä. Olipa hyvä tietää että näin hienoja taideprinttejäkin löytyy! Oma suosikkini (tai oikeastaan yksi niistä, miten noista ihanista nyt voi valita?) oli printti nimeltä "Untitled". Kuva sopisi raikastamaan vuokrakämppämme seinää, ja antaisi varmasti asukkailleen piristystä päivään! :)

Kukkaisunelmia
39/397 | 

Siis kääk! Miten noin paljon ihania printtejä edes mahtuu samaan paikkaan? Löysin selailemalla heti 20, jotka olisin voinut ottaaa kotiini asumaan. :) Teemallisesti minuun vetosi (ehkä tämän vuodenajan vuoksi) Pietari Postin Winter sarja... Mutta silti niistä suosikeista nostaisin ylitse muiden tämän ihanan rehevän, elämää täynnä olevan printin <3
http://www.artelimited.com/artists/lina-ekstrand/forest-giclee-art-print...

Markiss
41/397 | 

Volves! Iski tajunnanräjäyttävästi "punahilkka" teemallaan. Jotain jännää ja punainen väriläiskä keskellä synkkää metsää. Upea!!

43/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/mette-boesgaard/lost-in-the-wildernes...

On jotenkin mielenkiintoista, että kyseessä on printti, jonka meinasin ensin ohittaa täysin. Palasin seuraavalta sivulta takaisin ja klikkasin välilehtiin. Yksi toisensa jälkeen klikkailin muita, aluksi paremmilta tuntuneita, pois ja lopulta tuo jäi jäljelle. Seesteinen, kaunis, esittävä, mutta silti vähän tulkinnanvaraa jättävä.

Milli
45/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/giulio-iurissevich/imagine-giclee-art... Hei Nelliina kaunis!
Päätin osallistua kilpailuun. Valitsin tämän työn, koska viime lauantaina avopuolisoni kertoi pettäneen minua viime vuoden syyskuun. En tiennyt tietenkään asiasta mitään, osasi peitellä ja näytellä niin hyvin etten yksinkertaisesti huomannut mitään merkkejä. Tässä sitä on anteeksi annettu, itketty ja luurangot kaapeista kaivettu. Tämä taideteos kuvastaa hyvin tämän hetkistä tunnetilaa kahden naisen välisestä valinnan vaikeudesta. Teos voisi olla opetuksena seinällä, muistuttamaan viime syksyisiä tempauksia.

inneJ
51/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/caterina-zandonella/dream-of-the-deer...

Olen jostain syystä nykyään huono nukkumaan. En edes muista koska olisin viimeksi nukkunut koko yön heräämättä muutamaa kertaa. Herätessä sitä onnistuu joko lietsomaan itselleen jonkun töihin liittyvän stressikohtauksen tai vaihtoehtoisesti vakuuttuu, että sängyn alla on mörkö ja oven takana hirviö. Tarvitsisin siis jotain rauhoittaakseni mieleni ja tämä kuva voisi olla juuri sellainen!

Elviira
53/397 | 

Yritin taistella sitä vastaan, että valitsisin jonkin blogipostaukseesi laittamasi työn, mutta en voinut sille mitään... Valintani on 'Voyage' (http://www.artelimited.com/artists/antonello-silverini/voyage-giclee-art...).

En ole varsinaisesti mikään kullansävyn suurkuluttaja (erityisesti koruni ovat suurimmaksi osaksi muuta kuin keltakultaa), mutta jostain syystä kullanhohtoa on kertynyt nykyiseen kotiini lähinnä sukulaisilta perittyjen esineiden vuoksi. Isosedältäni periytyi peili, jonka kehykset ovat "överikoristeelliset" ja isosän minulle tekemässä valkoisessa, isossa kaappikellossa (juu, se on sellainen perinteinen, melkein kaksimetrinen!) on kultaisia koristemaalauksia. Kun nämä on yhdistetty muuten melko pelkistettyyn skandinaaviseen makuun, niin lopputulema on minusta juuri sopiva sekoitus modernia ja vanhaa - ja useilla tavaroillani on jokin tarina. Myös tuossa Voyage-printissä on jollain ihanalla tavalla sellaista kullanhohtoa, joka sopisi kaappikellon viereen (kellon vieressä olisikin printinmentävä paikka!). Niin kuin nuo esineet ovat matkanneet minulle, niin ne todennäköisesti matkaavat jonain päivänä minulta eteenpäin jollekin toiselle. Matkallahan tässä ollaan.

Hemulenssis
54/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/mikel-nilsson/moving-alpacas-giclee-a...

Pohdin pitkään niitä yksityiskohtaisia silmäkarkkikuvia joiden katselemisesta nautin ihan suunnattoman paljon. Sitten tämä rullautui eteeni ja aloin nauraa ihan holtittomasti :D Ärsyyntyneen näköinen alpakka tuo mieleen Don Rosan Vaarojen vuori -sarjiksen äkämystyneen vuorivuohen ja toisaalta myös meidän kissan, joka luo minuun samanlaisen katseen jos kehtaan häiritä hänen unosiaan. Tämä tuossa olkkarin seinällä takaisi jokapäiväiset kitapurjelepatusnaurut!

Tinski
58/397 | 

Rrrrrakastan tauluja. Ulkomailla kierrän taulukauppoja, haastattelen maalareita ja katutaiteilijoita, huokailen putiikeissa ja palaan aina kotiin vähintään yhden taulun kanssa. Pieni asunto rajoittaa harrastusta mutta minäkin luotan siihen, että joku päivä seinäneliöitä on enemmän. Ja toisaalta, taulu on todellakin sisustuselementti, jota myös voi vaihtaa mielialan, vuodenajan tms. mukaan.

Meillä on ystävättäreni kanssa säästöpossut. Molemmat laittavat siihen 20€ kuukaudessa ja kun täytämme pyöreitä vuosia, kaikki rahat tulee kuluttaa kerralla johonkin "ei-yhtään-järkevään". Ystävätär ostanee naurettavan hintaisen laukun. Kaikille on selvää, että minä ostan taulun.

Tauluhulluksi naiseksi olen tajunnut, että minulla ei ole kylpyhuoneessa taulua. Miksi ihmeessä ei? Se on paikka, josta aamu aloitetaan, joka viitoittaa mielialan päivään. Iltaisin suihkussa käynnin jälkeen siellä vietetään aikaa kehon huollon parissa, kun läiskin rasvaa jalkoihin tai nypin kulmakarvoja. Miksi paikassa, jossa saatan olla itseäni kohtaan kriittisimmilläni, ei ole taulua? Niinpä valitsin valikoimista tämän http://www.artelimited.com/artists/erin-petson/tiger-giclee-art-print-by...
Kuva, värimaailma ja sen lämpö tuntuivat täydellisiltä kylpyhuonetauluksi. Se muistuttaisi, että figuurilleen, värilleen, huonolle hiuspäivälle, kaikelle ulkoiselle tulisi olla armollisempi. Tiikeri sydämessäni kertoo minusta paljon enemmän.
..tämä taulu jää kummittelemaan mieleeni.

59/397 | 

Runsauden pula!! Aivan ihania printtejä, joista osan olisin halunnut pojan huoneeseen, osan meidän makkariin ja osan meidän olkkariin. Toiset olisin voinut antaa isosiskolle joululahjaksi.

En yleensä koskaan osallistu näihin arvontoihin koska en ikinä voita mitään, mutta kun näin Jonas Bergstrandin "House" printin olin myyty; se on ihan kuin meille tehty! Minä tykkään, mies tykkää ja luulempa että poika kasvaessaan omii sen omaan huoneeseensa :)

http://www.artelimited.com/artists/jonas-bergstrand/house-giclee-art-pri...

Li
60/397 | 

Kyllä valintani olisi ehdottomasti tämä Pietari Postin printti http://www.artelimited.com/artists/pietari-posti/winter-no-vi-giclee-art.... Siksi koska se on erittäin tyylikäs. Sisustinpa tulevan asuntoni sitten kuinka vain, niin tämä sopii mihin tahansa sisustukseen, koska se on minun tyyliseni; yksinkertainen mutta mielenkiintoinen, ei liian vakava. Ei ole liian paljon erilaisia värejä. Ja kyllä muutkin saman taiteilijan työt kelpaisivat. Näissä on jotain retrosuomi-henkeä, tulee mieleen Pax-pastillirasiat ja sellaiset. Vaikka ovathan nuo pääasiassa hyvin moderneja. Rakastan taideprinttejä, tosin halvempia on tullut tähän mennessä ostettua.

Noora
62/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/daniel-egneus/the-rape-of-persephone-...

Tämä oli valittu ihan etusivullekin yhdeksi vaihtuvista kuvista, iskin tähän samantien silmäni eikä mikään vetänyt enää vertoja tälle.

On vaikea selittää mikä taiteessa herättää kiinnostuksen, mutta se joko kolahtaa tai ei. Ei ole välimallia. Hyvänä kakkosena olisi tullut varmaan tuo kaasunaamari -kuva, vaikkakin harvemmin tykkään mistään noin selkeästi esittävästä taiteesta, toisekseen se oli omaan makuuni vähän pieni.

elefanttinainen
67/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/daniel-egneus/straydogs-giclee-art-pr...

Suosikkini (muutoinkin ihanasta) printtivalikoimasta on ehdottomasti Stray dogs! Olen muuttanut vastikään uuteen asuntoon, jonka makuuhuone huutaa piristystä seinälleen. Tosin tuo edelläoleva kuva herättää minussa myös kaipuuta. Meillä on vanhempien luona kaukana pohjoisessa koiruli, jota en ole nähnyt yli puoleen vuoteen.

Siksipä ottaisin surusilmäiset kulkukoirat mieluusti seinälleni.

Marian
73/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/sonia-marialuce-possentini/donna-dal-...

Tämä teos muistuttaa minun henkistä kasvuani epävarmasta poikatytöstä itsevarmemmaksi naiseksi. Olen kärsinyt masennuksesta, joka on tuonut mukanaan mm. huonon itsetunnon ja tunteen, että olen ruma. Peitin itseni isoilla huppareilla ja väljillä housuilla. Nyt vuosien taistelujen jälkeen näen vihdoin valoa tunnelin päässä. Olen saanut itsevarmuutta ja löytänyt naisellisuuteni. Olen innostunut naisellisista vaatteista, korkokengistäkin jopa! Nykyään rakastan ulos laittautumista. Jos joku katselee minua, säikähdän edelleen, mutta hymyilen silti mielessäni. Tänä päivävänä olen vahvempi, ja mikä parasta, tunnen itseni hyvännäköiseksi naiseksi! Olen vihdoin puhkeamassa kukkaan :)

Tyhjälle seinälle
74/397 | 

Sonia Maria Luce Possentini sopisi kaupunkikotini tyhjälle olohuoneen seinälle, jossa on koukkukin valmiina taululle. Olen viime viikolla kehystänyt Marimekon jaetusta mainoksesta sekä taidegallerian kutsusta pienet taulut jotka ovat pöytätasolla olohuoneessa. Makuuhuoneessa on maisematauluja öljyvärimaalauksina kolmella seinällä

darling
81/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/jennifer-madden/a-secret-shared-gicle...

Tähän kuvaan rakastuin heti sen nähdessäni. Kuvan tytössä ei mielestäni ole juurikaan mitään pelottavaa, vaan jotakin hyvin surullista ja haikeaa. Kuvasta tulee mieleen vanhojen satujen kuvitukset, pääasiallisesti Liisa Ihmemaassa, josta pidän todella paljon. Tytössä ja ruskeassa kanissa on jotakin vangitsevaa - aivan kuin heillä olisi jokin yhteinen salaisuus, jota katsoja ei tunne. Kuva edustaa tyylillisesti sitä, mistä pidin eniten lapsena ja jotenkin se on kuin ovi takaisin lapsuuden satumaailmoihin. Nykyinen sisustukseni on hyvin valkea ja täynnä persoonattomia Ikea-kalusteita: tyttö ja kani toisivat ihanaa ja persoonallista menneiden aikojen tuulahdusta, jota kotini kipeästi kaipaa. :)

Kip
82/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/marcus-gunnar-pettersson/finnish-fore...
Taidetta on mielestäni hirveän vaikea perustella, mutta olen suuri musteella maalaamisen ystävä ja tässä on jotain sellaista fiilistä minkä yhdistän lapsuuteeni. Marcus Gunnar Petterssonilla on aivan sairaan ihana tapa piirtää ja nuo maailmanlopunaiheiset työtkin oli ihan mielettömiä pienine yksityiskohtineen. Valitsin kuitenkin tämän, laittaisin sen tyttäreni huoneen seinälle.

Tii
84/397 | 

'Was'. Giclée Art Print by Naja Conrad-Hansen.

Olipa haastava valinta. Tähän päädyin mahtavan neonvärin vuoksi.

89/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/daniel-egneus/untitled-giclee-art-pri...

Selattuani hyvän tovin valikoimaa päädyin tähän. Tää on just sitä tyyliä mistä tykkään: hieman sekavaa mutta kuitenkin myös tarkkoja yksityiskohtia siellä täällä, mustavalkoista sopivalla väriläiskällä (keltainen <3) maustettuna. Tuollaisen ripustais oikein mieluusti seinälle kunhan remontti tästä valmistuu - any day now... :)

jjohki
91/397 | 

Voi kun tuolla oli niin monta meikätytyä oikeesti puhuttelevaa työtä, noista ei raaskis millään valita vaan yhtä... :D Mut ehdottomasti suosikkiartisteiks nousi juuri tuon sinun kaasunaamarityön tekijän Tomasso Carozzin lisäksi Mikel Nilsson ja varsinkin Lina Ekstrand, niin on vaikuttavia neitosia hänen kuvissaan :)

Valinta on hirmuisen vaikea näiden kahden väliltä: http://www.artelimited.com/artists/mikel-nilsson/pets-giclee-art-print-b... & http://www.artelimited.com/artists/lina-ekstrand/john-blund-giclee-art-p...
Mutta varmaan ihan ekana päätyisin Lina Ekstrandiin, koska värimaailma nyt vaan on niin ihana ja sopisi pieneen kotiini täydellisesti yhdeksi katseenvangitsijaksi :) Mikel Nilssonia voiskin sitten vaikka ominpäin ostella ;)

92/397 | 

Kyllä mun lemppariksi nousee seuraava pöllökuva, mikä blogitekstissäkin on. http://www.artelimited.com/artists/philip-giordano/bamboo-forest-giclee-...

Oli tietty hankala valita tämän ja "Dream of the deer"'n välitä, mutta pidän muutenkin pöllöistä ja mielestäni koko värikuva kunnon taustalla oli kuitenkin mielenkiintoisempi, kuin tyhjä valkoinen tausta. SItäpaitsi sisustukseeni "Bamboo forest" sopisi erittäin hyvin :)

Heta
99/397 | 

Nyt tuli niin vaikea valinta eteen että pakko linkittää kaksi kuvaa..Puoli tuntia tuijottelin kumpaakin vuorotellen enkä vain osannut päättää kumpi minua hypnotisoi enemmän. Toisaalta kuvat sopisivat myös hyvin yhteen, ja on pakko ne ehkä kotiuttaa itselleni.Joulu,mikä ihana tekosyy ;)

http://www.artelimited.com/artists/jonas-bergstrand/gun-giclee-art-print...
Aseet,ainainen heikkouteni.Voi olla että tämän lopulta kuitenkin valitsisin.Tämä vaan on niin pysäyttävä kuva.

http://www.artelimited.com/artists/alberto-seveso/disastro-ecologico-ii-...
Ja tämä toinen,ah..

105/397 | 

Voi että kun oli vaikeaa! Tuohon sinunkin seinälläsi asuvaan rusettipäiseen tyttöön ihastuin minäkin monien muiden kuvien ohella, mutta päädyin vihdoin kuitenkin tähän:
http://www.artelimited.com/artists/mydeadpony/i-am-taking-an-infinite-br...

Muualla asunnossa on jo seinät täynnä, mutta keittiöön olen pitkään kaivannut jotain värikästä ja retrohenkistä kuvaa. Tämä infinite break sopisi sinne täydellisesti!

Hantsuki
111/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/marguerite-sauvage/exquise-french-pat...

OLIPA VAIKEA VALITA!! :D Aluksi ihastuin Daniel Egnéusin melankolisiin kuviin, mutta päädyin niistä Marguerite Sauvagen upeisiin sarjakuvamaisiin töihin.. Mietinkin kovasti tämän ja parin toisen tekijän työn välillä minkä valitsen... Sauvagen tyyli tuo mieleen omistamani peilitaulun kuvan, jossa prinssi mietiskelee käsi leukaa pidellen. Ostin peilitaulun joskus kirpputorilta alle teini-ikäisenä, koska ihastuin sarjakuvamaiseen kuvaan. En tiedä kenen tekemä se on, mutta olen pitänyt siitä aina. Lopulta tein päätöksen tämän kuvan hyväksi, päätellen että tämä olisi eniten minua, vaikka monia muitakin aivan toisen tyylisiä kuvia katselin sillä silmällä.

varpuinen
112/397 | 

Tämä: http://www.artelimited.com/artists/mattias-adolfsson/the-cone-giclee-art...

Olen tavattoman viehättynyt yksityiskohtaisesti piirretyistä taloista ja erikoisista urbaaneista maisemista. Tuossakin kuvassa on kaikessa outoudessaan jotain turvallista ja kotoisaa. Vähän kuin jotkut kummalliset unet, joiden maailma on niin kiehtova, että niihin haluaisi jäädä vähäksi aikaa vielä heräämisen jälkeenkin.

Spathura
114/397 | 

Voi hyvänen aika. Vietin tässä varmaan tunteja selaillen, sata välilehteä auki. Ihan huiseja. Eli kiitos virtuaalisesta taidenäyttelyvisiitistä :)

Pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin tähän:
http://www.artelimited.com/artists/marguerite-sauvage/omnipotence-giclee...

Omnipotentiaa, kaikkivoipaisuutta. Kauniilla tavalla ilmaistua dekadenssia, joka kuitenkin aiheuttaa hieman kammotusta, muttei kuitenkaan ällötysreaktiota. Lihavat liskotkin vaikuttavat lähinnä koomisilta. Tässä kuvassa on sitä fiilistä, mitä itsekin joskus kokee jossain baaritiskillä, yltäkylläisyyttä ja omahyväisyyttä: kuitenkin samalla tieto siitä, miten älytöntä kaikki onkaan. Lihavat liskot vain puuttuu... Hieno taideteos.

annie
115/397 | 

Ihan mielettömiä taideteoksia kaikki, mut suosikiksi valikoitui http://www.artelimited.com/artists/mikel-nilsson/cirkus-town-giclee-art-...

Kuvassa on jotain friikillä tavalla taiaonomaista ja saa aikaan kylmät väreet. Joka kerta ku kuvaa katsoo löytää jotain uutta. Kuvassa yhdistyy pitkälti kaikki mikä viehättää; autiot talot, pöllöt, shakkiruudut, huvipuistot.. Värimaailmaltaan sopis täydellisesti oranssin seinäni seuraksi.

Selasin koko valikoiman läpi ja samalta taiteilijalta voisin ottaa minkä vaan taideteoksen koristamaan mun seinää. Ihanan outoja/pelottavia teoksia.

Teija
121/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/pietari-posti/winter-no-iv-giclee-art...

Melko päräyttäviä printtejä, tykkäsin monesta, mutta suosikeiksi nousi nää sinisävyset simppelit kuvat. Mietin tämän ja karhun välillä, birdy voitti! Tykkään sinisen sävyistä, runkojen rytmistä ja talvisesta fiiliksestä, vaikka kuva on kuitenkin ajaton. Sopivan selkeä makuuni, ja sellainen mihin ei äkkiä kyllästy. Kotona on paljon valkoista ja sinistä, sopisi kuin nappi ots...takkiin :)

Jonesy
127/397 | 

Oi, ehdottomasti "Bamboo forest" joka näkyi tässä postauksessakin! Sopisi kuin nenä päähän työhuoneeseeni kotona (ja josta myöhemmin ensi vuoden puolella tulee toivottavasti lapsen huone..) :)

Marion
132/397 | 

Ihania printtejä, joista olisin valinnut vaikka kuinka monta kotiani kaunistamaan.

Valitsin noin seitsemän mieluista printtiä värien tai teeman perusteella. Joukossa oli muutama ihana metsä/meri/eläinprintti ja zeppelin-printti.

Ainoana mustavalkoisena valitsin rankkaukseen tämän:
http://www.artelimited.com/artists/tommaso-carozzi/impact-giclee-art-pri...

Ja sen nyt syt sitten toivon Rouva Fortunan kiikuttavan minulle! Printti kuvastanee minua siksi, että vaikka kuinka rakastan kauniita värejä, niin päädyn jumittamaan aina mustavalkoisessa... Jopa siitä huolimatta, että tällä kertaa värikkyys jopa oli yksi valintakriteereistä, heh.
Niin, ja tykkään kyllä scifistä myös, joten teema sikäli sopii... :)

sannami
135/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/pietari-posti/winter-no-ii-giclee-art...

Voi ei kun menin tutustumaan tähän sivustoon. Selasin kaikki printit läpi ja huokailin ihastuksesta etenkin Winter kokoelmalle. Kaikki printit olivat upean graaffisia ja vähäeleisiä, mutta kuitenkin turkoosi herätti ne eloon.
Winter No. II printti kaunistuttaisi olohuonettamme ja jatkaisi muiden olemassaolevien printtien linjaa upeasti.

ElinaTammi
139/397 | 

Tämähän meni vaikeaksi! Todella vaikuttavia teoksia oli sivuilla vaikka kuinka monta.
Tiukan taiston jälkeen päädyin kuitenkin tähän johon ensimmäisenä silmäni iskin:
http://www.artelimited.com/art-prints/donna-dal-fiore-rosso-giclee-art-p...

Haluan herätä joka aamu tähän hypnoottiseen tunteeseen minkä tuo kuva aiheuttaa, nytkään se ei päästänyt minua irti vaikka muihin kuviinkin jo välillä ihastuin.

Tämä olisi ihana saada seinälle, ja mikä parempaa olisi jos se voitto osuisi kohdalleni, sillä tällä hetkellä kun tätä kommenttia kirjoitan, on minun syntymäpäiväni. :)

Miisu
141/397 | 

Täydellisyyden tunnistaa, kun sen näkee. En tiennyt olohuoneeni kaipaavan juuri tätä printtiä kissan raapimapuiden yläpuolelle, mutta kuvan nähtyäni näen sieluni silmin kuvan oikealla paikallaan. Vieressä on mustavalkoinen kuviotapetti, jossa on piirrettyjä graafisia taloja muodostaen kaupunkimaiseman. Tämä kuva viereisellä seinällä on kuin näkymä kaupunkitapetin kujilta antaen elämän viereiselle seinälle. Tältä siellä kaduilla näyttää, ihmiset siellä tekevät päivän askareitaan. Ihan siinä vieressä kuhisee elämää sykkivä kaupunki ja minä olen valmis kuuntelemaan ne tarinat, jotka sillä on kerrottavanaan.

Jos ikinä milloinkaan mitään, niin nyt ja tämä: http://www.artelimited.com/artists/daniel-egneus/cityscape-i-giclee-art-...

charmont
143/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/caterina-zandonella/the-ink-dragon-gi...

Satumainen lohikäärmeseikkailu läpi bambumetsän.. tässä on taikaa. Kuvasta syntyisi monta tarinaa neljävuotiaalle pojalleni. Voisimme hypätä lohikäärmeen kyytiin ja tehdä jännittävä seikkailu vaaroineen ja mielenkiintoisineen tapaamisin.
Lisäksi printti sopisi täydellisesti makuuhuoneemme aasialaisvaikkutteiseen sisustukseen.

seireeniko
144/397 | 

Tietää löytäneensä oikean, kun se ei ole alkuunkaan sellainen mitä lähti hakemaan :) Mielessäni oli alkujaan jotain tämän tyyppistä http://www.artelimited.com/artists/malin-bergstrom/the-universe-ii-gicle..., (se olisi myös talouden kaksilahkeisen mieleen) mutta kun näin tämän http://www.artelimited.com/artists/paola-piglia/ara-macao-giclee-art-pri..., se oli menoa. Kotini ei ole täydellinen ennen kuin olohuoneessani asuu tämä ara!

AnnE
148/397 | 

'Sea'. Giclée Art Print by Philip Giordano

Tuo olisi ihan mahtava laittaa mökin seinälle. Sopivan kreisi :)

Saara
152/397 | 

Selasin kaikki sivut, ja kaikista töistä jäi mieleeni kaksi, joista en osaa päättää! Jos onni osuu kohdalle, valitsen senhetkisen fiiliksen mukaan :D
Joko http://www.artelimited.com/artists/mette-boesgaard/lost-in-the-wildernes...
Tämä on ehkä liian mustavalkoinen makuuni, mutta kaunis silti. Jos tässä olisi vähän harmaan sävyjä valinta olisi tämä! Tai
http://www.artelimited.com/artists/caterina-zandonella/dream-of-the-deer...
Poro on ihana, ja kuva kaunis, mutta värit eivät ehkä ominta minua...enemmän mustavalkoisena valinta olisi tämä. Vaikeaa :D

Sudenmarja
153/397 | 

Voi kuinka palavasti rakastuinkaan Daniel Egnéuksen töihin, kaikkiin niistä! Pitkän pohdinnan ja eestaas mietiskelyn jälkeen päädyin tähän

http://www.artelimited.com/art-prints/the-forest-giclee-art-print-by-dan...

työhön. Pidän työn hieman mystisestä tunnelmasta, jonka mustat silhuettimaiset muodot luovat. Väsrisävyt ovan myös upeita ja korostavat mielestäni mystisyyttä entisestään. Ajatuksia herättävä teos, joka olisi ilo saada seinälle :)

merrimo
163/397 | 

Minulla itse asiassa oli neljä suosikkia:
Valokuvat taiteilija Gustavo Orenzstajnilta 'The Band of Brothers' ja 'Sleeping' iskivät sydämmeeni kuin nyrkki naamaan, sillä olen absoluuttisen rakastunut lintuihin - eritoten papukaijoihin. Olen aivan yltiömaalisen hulluna niihin, ja siksi tuntuu sydäntä riipivältä olla valitsematta suosikikseni jompaa kumpaa teoksista. Kolmas teos, joka sykähdytti mieltäni on taiteilija Sonia MariaLuce Possentinin 'La Primavera', joka rauhallisen hiljaisella teoksella sai mielenkiintoni. Kuva-asetelma on täydellinen, värivalikoima on erikoinen mutta sopiva.

Valitsin kuitenkin ns. suosikikseni Daniel Egnéusin 'Stray Dogs'in ( http://www.artelimited.com/artists/daniel-egneus/straydogs-giclee-art-pr... ), sillä teos on häiritsevä siinä missä papukaija-kuvat ja kukkaistyttö on mieltä rauhoittavia teoksia.
Stray Dogs saa mieleni juoksemaan ja ahdistuksen pyörteen valtaamaan mieleni. Ahdistus antaa minulle taas valtaa, ja voimaa toteuttaa itseäni taiteellisesti. Maalaan itse melankolishenkisiä teoksia, jotka toteutuu täysin ahdistuneisuuden tähden. Myös teos kiinnitti mielenkiintoni sen tähden, että rakastan koiria, tuen rescue-koirayhdistyksiä ja haluan jossain vaiheessa toimia kotihoitajana. Stray Dogs -teos muistuttaa minua katukoirien ja kodittomien koirien kauheasta elosta.

168/397 | 

Mulla on oikeestaan kolme vaihtoehtoo, en tiä mikä on kivoin :D
http://www.artelimited.com/artists/tommaso-carozzi/invasion-giclee-art-p...
http://www.artelimited.com/artists/mattias-adolfsson/new-future-giclee-a...
http://www.artelimited.com/artists/daniel-egneus/cityscape-i-giclee-art-...
Joku noista, katoin että kaikissa noissa on lentäviä asioita :D Jos voittasin ni pitää kyl keskustella kämppisten kanssa, niin saatas joku kiva taulu olkkariin kun täällä on vähän tyhjät seinät.. :)

169/397 | 

Kävin läpi varmaan yli sata kuvaa. Osa oli vähän liian pelottavia ja kehyksistä pomppaavia minun unieni viereen, siksi halusin valita jonkin pehmeän ja sellaisen, mitä uskaltaisin katsoa omalla seinälläkin. Vaikuttavia kaikki, mahtavia.
Joululahjaksi toivon uutta maalipintaa huoneeseeni, pehmeää kermaa ja tauluja ja valokuvia ja ihanaa. Valinta oli paha, loppujen lopuksi karsin välilehtiin viitisen kuvaa, ja loppujen lopuksi valitsin kuitenkin tämä tuntui puhuttelevimmalta:
http://www.artelimited.com/artists/sonia-marialuce-possentini/alfabetier...

Ihania. :)

jennie
170/397 | 

Mulle kävisi lähes mikä vaan SONIA MARIALUCE POSSENTININ kuvista. En ollut kuullut nimeä koskaan aiemmin, mutta käytännössä kaikki grafiikat, joihin silmäni kiinnittyivät, olivat hänen.

Vivander
171/397 | 

Teos nimeltä "Ara macao" sykähdytti eniten. Tuo värikylläisyys, jota olisi ihana tuijotella omassa olohuoneessaan. Vie ajatukset kesään ja lämpimään..

kimy
174/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/daniel-egneus/the-rape-of-persephone-...
Tämä on kaikkein vaikuttavin, mutta liian pelottava seinälle laitettavaksi...En haluaisi katsella kuvaa seinälläni päivittäin, koska siitä tulee mieleni kipu ja taistelu.

Sen sijaan Voyage on kaunis, positiivinen, muistuttaa elämän hyvistä asioista ja siitä, että asioilla on tapana järjestyä. http://www.artelimited.com/artists/antonello-silverini/voyage-giclee-art...

pontsi
175/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/mikel-nilsson/moving-alpacas-giclee-a...

Minä _haluasin täyttää asuntoni kauniilla asioilla, mutta jotenkin ne ovat aina... kaikkea muuta.

Menetän sydämmeni aina jotenkin astetta sympaattisemmille ja oudommille asioille. Mitä oudonmi ja hölmömpi, sitä enemmän minä tykkään.

Alpakoihin liittyy kaverin kanssa vielä vitsiä niin paljon, että mikään muu ei enään tuon nähtyään käynyt :--D

emilia
176/397 | 

jäi kommentti kesken :) tossa on siis niitä molempia. Tykkään myös raidoista tosi paljon. Muutin äskettäin ja seinä odottaa vielä tyhjänä siihen sopivaa julistetta tai taulua. Toi sopisi siihen just hyvin!

magic-
179/397 | 

Olisin voinut valita melkein minkä tahansa itselleni, oli niin monia kauniita. Silmääni miellytti erityisesti tämä: http://www.artelimited.com/artists/judith-van-den-hoek/untitled-vii-gicl... Kuvan luonnosmaisuus ja mustavalkoisuus ovat todella kauniit ja pelkistetyt. Toinen joka jäi mieleeni oli: http://www.artelimited.com/artists/sonia-marialuce-possentini/lei-lui-gi... Muistuttaa minua mummistani joka on kovin kissarakas ja kuva on muutenkin todella kaunis ja herkkä. Muistuttaa hieman Degas:n hienoja balleriina töitä.
Ps. Tästä tuli mieleen sinä! http://www.artelimited.com/artists/mette-boesgaard/on-my-way-giclee-art-...

Janni
185/397 | 

Olin ensiksi aikeissa valita erään toisen tämän Danielin töistä, mutta nähtyäni tämän (http://www.artelimited.com/artists/daniel-egneus/untitled-giclee-art-pri...) se oli menoa. Lapsena olin varsinainen mielikuvitusvelho ja eräs lempileikeistäni oli se, että eläimet ymmärsivät minua ja minä niitä jollain tavalla telepaattisesti. Pehmolelut sai usein toimittaa eläinten virkaa, kun leikeissäni aistin eläinten olevan vaarassa, jolloin minun tuli pelastaa ne hinnalla millä hyvänsä. Kun näin tämän kuvan, tuli mieleeni oma lapsuus ja ne edelleen vahvasti mielessä olevat leikit. Näen tuon naisen olevan sarvipäiden kanssa samanlainen, mutta kun nyt näen naisessa itseni, nainen itkee siksi ettei enää aikuisiällä voi asettua mielellisesti samalle tasolle peurojen kanssa - hän ei pysty enää kommunikoimaan niiden kanssa. Lapsuuden tuttu kyky on menetetty vaikka peurat niin kauniisti ojentautuvat itkevää naista (minua) kohti. Huh. Olipa liikuttava kuva :)

villasukka
191/397 | 

Tällainen valikoitui: http://www.artelimited.com/artists/philip-giordano/oshirasama-giclee-art...

Ensinnäkin, kuvassa on tunnelmaa ja dramaattisuutta. Kuten minussakin (lol). Toiseksi, kuvan hevonen näyttää koomiselta, mutta toisaalta hieman oudolta. Kuten minäkin. Kolmanneksi, kuva sijoittuu yöaikaan. Yö on paras vuorokauden aika, koska pimeys mahdollistaa harrastukseni eli tähtien yms. tutkimisen. Lisäksi yö mahdollistaa toisen lempiharrastukseni eli nukkumisen! Mutta palatakseni asiaan, kuvan tunnelma (hauska, mutta kaunis ja jopa romanttinen) vangitsi minut heti, minkä vuoksi ottaisin tämän vaikka makkarin seinälle.

193/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/javier-g-pacheco/tiger-girl-giclee-ar...

minä printtimuodossa. Tiikerityttö. Rakastan tiikereitä ja kaikkea mitä ne symbolisoi. Juuri tämä printti on jotenkin raaka mutta kuitenkin lempeä. Jotenkin utuinen, mutta tarkka.
Vaikea selittää, mutta jos valitsisin yhden kuvan joka edustaisi minua, niin se olisi takuulla tämä.

Muuten, aivan ihana blogi ja erikoisen ihana arvonta :)

194/397 | 

Ihan paras arvonta! Mahtavia kuvia tuolla. Tämän taiteilijan teokset voisin ottaa seinälleni kaikki, ne on juuri mun tyylisiä. Päädyin kuitenkin tähän, koska se pysäytti heti. Nimi voisi viitata surullisuuteen (Solitude), mutta kuva on mielestäni postitiivinen. Yksinäisyys ei tässä kuvassa ole negatiivista, vaan kuvaa tytön täydellistä itseriittoisuutta;) Tämä on siis täydellinen pikku tyttöni huoneen seinälle, siinä on jopa kirjain S, joka on hänen nimensä ensimmäinen kirjain. http://www.artelimited.com/artists/sonia-marialuce-possentini/s-solitudi...

Tiia
196/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/valentina-brostean/waiting-for-the-sp...

Hitsiläinen, miten hankala tehtävä! Minulla oli kahdeksan eri työn osoitteet copypastetettuina word-arkille (:D), mutta jos vain yksi pitäisi valita, niin kai se olisi tämä.
Kuvassa iskee ehkäpä eniten sen monikerroksellisuus ja salvadordalimaisuus. Rrrrakastan Salvador Dalin töitä, ne ovat aivan uskomattomia. Parantelen itseasiassa tässä juuri viime torstaina hankittua Dali-tatuointia, ja toinenkin Dali-aiheinen kuva minulta löytyy - hänen teoksistaan löytyy täydellisiä tatuointikuvia!
Eksyinpä sivuraiteille. Mutta niin, rakastan hieman hämmentäviä kuvia, joiden sisältöä ei pysty helposti kuvailemaan. Samaistun myös kaikkeen hieman vinksahtaneeseen ja sekopäiseen. Jos näyttäisin tämän kuvan ystävälleni, hän luultavasti sanoisi sen olevan hyvin tiiamainen, mistä olen aivan samaa mieltä. Ja niiiin, tämäkin kuva toimisi aivan mielettömän hyvin tatuointina. Mitä en toki ota, kun edellinenkin on vielä kutiamis-arpeiluvaiheessa. En ota. Niin. Ei.

pihka
201/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/mikel-nilsson/suits-giclee-art-print-...
Tämä jo blogitekstisi seassa vilahtanut kuva osottautui omaksi suosikikseni. Nämä pyykkinarulla roikkuvat otukset vain ovat niin säälittävän suloisia. Minulle, joskus hieman liikaakin lapsenmieliselle aikuiselle, tämä kuten muutkin taiteilijan teokset, ovat sopivalla tavalla "lapsenomaista aikuismaiseen tapaan". Kun joskus tekisi mieli vielä hankkia jotain Nalle Puhia, mutta ei nyt sentään kehtaa enää tässä iässä :D
Kiitokset muuten, että toit esille tämän kyseisen paikan. Omat seinäni huutavat tyhjyyttään, koska en vain ole yksinkertaisesti löytänyt sitä jotakin, joka sopisi vielä omaan budjettiini. Nyt löysin montakin sellaista, jonka mieluusti kelpuuttaisin seiniäni koristamaan ja hintakin on vielä juuri ja juuri sitä, mitä pystyisin maksamaan :)

Pauliina
207/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/paola-piglia/shopping-angel-giclee-ar...
Kamppailen stressaavan shoppailuaddiktion kanssa, josta minun on päästävä eroon viimeistään aikuisopintovapaan alkaessa vuodenvaihteen jälkeen. Näin mielessäni heti printin seinälläni jonkinlaisena ulkoistettuna shoppailuenkelinäni, odottamassa siinä kärsivällisesti, kunnes olen taas töissä ja rahat riittävät välillä shoppailuunkin.

Maira
208/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/gianluca-foli/untitled-giclee-art-pri...
Lintuprintti vei voiton! Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis, mutta linnun tyhjä katse ja pääkallo rinnassa ovat myös ajatuksia herättäviä. Lisäksi luontointoilijana ja lintufanina tämä olisi mitä oivallisin taulu seinälleni! Olen se rasittava tyyppi joka jaksaa joka kerta ilmoittaa ja osoittaa kanssakulkijalle "kato tuolla on sorsa! harakka! härkälintu! KÄPYTIKKA!!" :D

smiley
210/397 | 

Huh, kuinka monta silmää hivelevää eri teosta tuolla oli! Lopussa auki oli enää kaks välilehteä - toisena Annabel and the Easter Bunny ja toisena tämä, joka sitten pitkän harkinnan jälkeen valikoitui ihan lemppareimmaksi http://www.artelimited.com/artists/tiziano-soro/cake-war-giclee-art-prin...
Tykkään eritoten graffiti- ja katutaiteesta ja Banksy kuuluu omiin ikisuosikkeihini sillä saralla ja tämä Cake War jotenkin etäisesti tuo hänen taiteensa mieleen. Mun silmää miellyttää tosi paljon toi eri värien kontrasti ja myös tollanen vähän kollaasimainen asettelu. Tää näyttäis niin hyvältä mun tulevan kämpän seinällä, keskipisteenä, pienempien kuvien ympäröimänä! Rakastan.

Noonu
212/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/sonia-marialuce-possentini/lei-lui-gi...

Kaikkien upeiden, persoonallisten ja kirjavien kuvien joukosta valitsin kuitenkin tämän. Kuvasta heijastuu sellainen puhtaus ja rauhallisuus, jonka toivoisin myös kodistani välittyvän.

Kuva tuo myös mieleen menneet ajat, lapsuuden kesän, ja ihanan romanttiset Jane Austenin elokuvat, joiden tunnelmissa olisin itsekin halunnut elää.

Mielestäni kuva on kaikessa yksinkertaisuudessaan onnistunut, koska se jättää katsojan mielikuvitukselle tilaa kertoa aivan omaa tarinaansa.

Dina
221/397 | 

http://www.artelimited.com/art-prints/bamboo-forest-giclee-art-print-by-...

Värimaailma sopii loistavasti mun asuntoon. Tykkään pöllöistä ja nämä kaverit ovat erityisen suloisia. Jotenkin kuvassa on ihanan rauhallinen ja levollinen tunnelma. Ja pieni öttiäinen puun oksalla on söpö! :D Monet kuvista olivat upeita, mutta jollain tavalla pelottavia ja ahdistavia. Sellaisia tunteita herättävää kuvaa en seinälleni huolisi, mutta onneksi löytyi tämä. :)

sara
224/397 | 

Olipas vaikea tehtävä, mulla on 5 ehdotonta lempparia! Toisaalta rakastan tätä, koska se on moderni mutta tyttömäinen, värikäs muttei liikaa, juuri sopivan tyylikäs.

http://www.artelimited.com/artists/pietari-posti/fashion-giclee-art-prin...

Toisaalta taas tätä, koska se on ihan toisenlainen: hiukan sekava, raaka mutta kaunis, sitä katsoessa herää tunteita.

http://www.artelimited.com/artists/javier-g-pacheco/tiger-girl-giclee-ar...

Tyylillisesti ihan erilaisia, mutta mulla ei vielä olekaan omaa asuntoa jota sisustaa. Eli haeskelen vasta inspiraatioita, joiden ympärille rankentaa omannäköinen koti! :)

Noora
225/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/sonia-marialuce-possentini/lei-lui-gi...

Mulle kelpais kaikki Artelimitedin Sonia MariaLuce Possentinin teokset, mutta eniten miellytti tämä. Kuvassa on taianomainen, pysähtynyt tunnelma, herkkyyttä ja harmoniaa, jota jaksaa katsella kauan. Se antaa rauhan pysähtyä ja olla ja mielikuvitukselle tilaa luoda uutta. Jos oikein vielä hehkuttaisin, sanoisin, että voimauttava kuva. Pääsisi makuuhuoneeseen. Tai miksei olkkariinkin. Sopisi myös keittiöön. Hmmm...

aJattar
228/397 | 

http://www.artelimited.com/art-prints/lost-in-the-wilderness-giclee-art-...

Kun näin tän, pysähdyin hetkeks kattoon että tässä on nyt jotain tuttua. Hetken katottuani tajusin, että tuo kuva on ihan kuin vihkojeni sivut: täynnä eri kiemuroita, jotka omalla tavallaan esittävät jotain, mutta eivät kuitenkaan. Nämä vihkon sivut ja tuo kuva kuvaavat minua todella hyvin: saattaa näyttää että en tee mitään, mutta pääni sisällä versoo kuitenkin mite monimutkaisempia ajatuksia.

Liisa
230/397 | 

Oi, olipas mielenkiintoisia printtejä, uppouduin niiden pariin pitkäksi aikaa. Ja miten vaikea oli valinta! Päädyn ehkä tähän (http://www.artelimited.com/artists/sonia-marialuce-possentini/la-funambo...), jossa näen synkeän kauniin balleriinan. Tanssi ja baletti on minulle tärkeää ja jotenkin omaan, tyttömäiseen sisustukseen tuo sopisi ihanasti. Toisaalta mustavalkoinen kuva vähän rauhoittaisi muuta hörhellystä. Mutta monet muutkin kuvat kiehtoivat, kuten Banksyn henkeä hieman huokuva printti missä punaiset perhoset mudostavat miehelle sateenvarjon, tai satumainen sinivihreä metsä, tai tai .. oi, veronpalautuksista täytyy käyttää pieni osa johonkin näistä töistä kyllä!

Iiduska
232/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/sonia-marialuce-possentini/donna-dal-...

Kuvan hahmo näyttää pehmeältä, kiltiltä, mutta on peittänyt kasvonsa. Häpeästä, pelosta? Kiltistä ulkomuodosta huolimatta huppu luo vaarallisen tunnelman, aivan kuin vain osittain itsensä näyttää hahmo olisi uhka. Kuitenkin hupun alta kasvaa kaunis kukka, elämän symboli. Onko jokin saanut naisen pelkäämään ja peittämään kasvonsa saaden samalla maailman pitämään tätä elämän juurta uhkana?

Rakastan tuota kuvaa, se on ihanan mystinen ja lämmin, mutta silti uhkaava ja kuvaa minusta hienosti maailman kieroa puolta. Ja silti se on lämmin ja ystävällinen, ei mr. Nightmare.

heisi
233/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/mydeadpony/i-still-haven-t-found-my-o...

Tämä on vaan niin upea. Visuaalisesti mun silmää on aina miellyttäneet tämän tyyliset printit naishahmoista. Lisäksi tämän värit sopii mun sisustukseen täydellisesti ja lisäksi sen sanoma viesti etsimisestäkin on osuva elämääni. Mullakin on vielä se oma keidas hakusessa.

Osuispa kerrankin arpaonni kohdalle. Haluaisin tämän niiiiin paljon asuntoni seinää koristamaan. Voi olla että veronpalautusten tullessa sorrun ostamaan tämän itse itselleni, jos onnetar on mut jälleen hyljännyt. :)

234/397 | 

Kyllä se suosikki on tässä postauksessakin näkyvä Voyage! Juuri tuo kuva sopis mulle niin hyvin, rakastan matkustamista ja uusien paikkojen näkemistä, samalla taulu muistuttais siitä kuinka koko elämä on yhtä pitkää matkaa :)

Minttu
235/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/philip-giordano/bamboo-forest-giclee-...

Ehdottomasti tämä! Kihlattuni yllätti minut eilen ostamalla minulle ihanat oranssit converset, joita olen kuolannut - ihan tuosta vaan. Olisi mahtavaa antaa miehelle joululahjaksi jotain tällaista. Meillä molemmilla on todella random maku sisustuksessa, ja mielestäni tämä sopisi täydellisesti mini Lenin-patsaan, Neuvostoliiton propagandajulisteiden ja lukuisten kirjojen joukkoon, meidän tulevaan kirjastohuoneeseen! Aivan ihana.

237/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/tiziano-soro/strawberry-tree-giclee-a...

Kuva on juuri minua, koska kuva on niin hämmentävä. Taustan sinisävyinen metsä, sinisävyinen sateenkaari ja mansikat beigellä taustalla riitelevät hassusti keskenään, samoin kuin kuvan mustavalkoinen vuohi, mutta samalla kuva on jollain tapaa hauska, minkä vuoksi tykästyin siihen kovastikin. Vuohi vetää mua puoleensa. Se on niin söpö.

240/397 | 

Miten näistä voi valita vain yhden??? Siis huh huh miten siistejä kuvia.

Mulle tulee lähes jokaisesta jonkinlaisia mielleyhtymiä joko klassiseen taiteeseen, sci-fiin, sarjakuviin tai animeen. Jokainen on aivan omassa sarjassaan.

Mutta en kuitenkaan haluaisi mitään kovin pelottavaa seinälleni, tai toisaalta liian moderniakaan. Niinpä mä jotenkin rakastan vain tätä, ehkä mulle tulee Picasso mieleen...

http://www.artelimited.com/artists/martin-nicolausson/self-portrait-gicl...

Hane
245/397 | 

Oli pakko tapella kahden kuvan välillä, koska ihastuin molempiin yhtä paljon, vaikka teokset on keskenään aika erilaisia. Päädyin kuitenkin tähän: http://www.artelimited.com/artists/gianluca-foli/untitled-giclee-art-pri...
Good jobissa viehättää kaunis viivatyö, vesivärimäisyys sekä yksinkertaiset värit. Samalla kuvasta tulee ulos tiikerin voimakas, jopa pistävä katse, joka samalla kuvaa teoksen sanomaa. Teos kuvaa itselleni kauniilla ja surullisella tavalla nykypäivän työelämää, "vahvin voittaa."
Gianlucan työssä tiivistyy kaksi asiaa minusta; herkkä ihminen, jolla on samalla voimakas tahto täällä pinnan alla!
Pidän hyvin erilaisista taidetyyleistä ja oma sisustustyylini on aika värikäs. Tämä toisi lisää maustetta muiden printtien joukkoon ja erottuisi edukseen rauhallisuudellaan ja pysäyttävyydellään.
Jokainen printti seinällä on harkittu ja rakas. Kissat myös sattuu olemaan lähellä sydäntä ja tiikerihän on iso kissa. :D

(Toinen mitä harkitsin oli http://www.artelimited.com/photographs/photographers/kristian-jalonen/ph...)

Luna
247/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/marguerite-sauvage/stripes-giclee-art...

Erosin kihlatustani ja eron seurauksena halusin sisustaa kämppäni puhtaalta pöydältä. Päätin siis poistaa sisustuksesta kaiken, mikä muistutti minua vanhasta suhteestani - tämä sisälsi myös muutamat yhteiset taulut. Nyt tästä on kulunut yli vuosi ja tuloksena oli se, että seinälläni on istunut yhdet tyhjät kehykset vailla kuvaa, sillä yrityksistä huolimatta en vain ole löytänyt sitä oikeaa teosta. Selailin mielenkiinnolla Arte Limitedin tarjontaa ja yht'äkkiä löysin sen - juuri minua ja elämäntilannettani kuvaava teos! Vihdoin! Olen vihdoin toipunut erostani ja oppinut jälleen rakastamaan itseäni. Tämä teos kuvaa juri sitä.

Heidi
249/397 | 

Hei kävikö printteihin myös nuo valokuvat? No tämä http://www.artelimited.com/photographs/photographers/kristian-jalonen/ph... ainakin porautuin niin minuun sisälle, tuijotin vain. En tiedä oikeastaan, mikä into minulla on lintuihin, koska oikeastaan pelkään niitä. Silti ylhäällä lentävät linnut jotenkin rauhoittaa ja antaa vapauden tunteen ja olon, että voin lähteä valloittamaan maailmaan. Valokuvan värit ovat myös ihan mielettömän upeat, ihan minun suosikkejani!

Jos tuo valokuva ei käy, niin kovana kakkosena tulee tämä http://www.artelimited.com/artists/jennifer-madden/a-secret-shared-gicle... Katsoin jo ihaillen kuvaa sinun postauksessasi ja kun luin arvonnasta, niin mieleen tuli heti että haluan tuon puputaulun :D Nään kuvassa serkkuni, joka kuoli kolme vuotta sitten. Hän näytti juuri kuvan tytöltä ja rakasti kaneja. Tämä olisi kaunis muisto serkusta seinälle roikkumaan.

Heidi

Pakko laittaa vielä, että tuosta puputaulusta tulee mieleeni serkkuni juuri siksi, että hän oli niin mystisellä tavalla kaunis kuten kuvan tyttö. Toisia ehkä kammottaa ajatus ns. pelottava kuva kuolleesta sukulaisesta seinälle, mutta en tiedä, tuolta serkkuni vain näytti ja minusta se on kaunis.

Daisy
251/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/daniel-egneus/the-forest-giclee-art-p...

Ehdottomasti The Forest. Kiinnitti heti huomion, kun selasin valikoimaa läpi. Katsoin silti kaikki printit ennen kuin viimeisenä aukaisin tämän. En ollut väärässä tämän suhteen. Rakastan metsää ja luontoa. Niistä olen aina saanut voimaa selvitä kaikista vaikeimmista ajanjaksoista elämässä. Tuo kuva vangitsee metsän tunnelman todella hyvin. Lisäksi siinä on satumaista salaperäisyyttä. Rakastan myös satuja ja niiden maailmaa, olenhan (tuleva) kirjastonhoitaja :)

Riksu
253/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/lina-ekstrand/forest-giclee-art-print...

Hirveää taistoa kävin tämän ja toisen kuvan (http://www.artelimited.com/artists/javier-g-pacheco/madame-giclee-art-pr...) välillä, siinä määrin että piti jo äitiltä pyytää taustatukea. Madamessa viehättää voimakas nainen ja punaiset värit (punainen on ikuinen rakkaus), siitä voisi joka aamu tankata I run the world -asennetta päivän varoiksi. Sininen metsä vei kuitenkin tällä erää. Seikkailijan mieltä kutkuttaa metsät ja kukkuloiden toiset puolet.

Jemma
254/397 | 

Hirmuisesti ihania printtejä, mutta postauksessakin näkyvä Ofelia valikoitui lopulta suosikikseni. Tulipunaisen hiuspilven dynamiikka yhdistettynä rauhalliseen värimaailmaan ja naisen tyyneen olemukseen vetoavat. Taulu kävisi ihanasti kotiseinälleni mummini antaman taulun pariksi tai vaihtoehtoisesti siskolleni ylioppilaslahjaksi.

man(u)uu
255/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/daniel-egneus/straydogs-giclee-art-pr...

Joka sivulla olisi ollut jotain ihanaa, mutta päädyin tähän kuvaan, koska rakastan ääriviivakuvia. Kuva näyttää joka kerta jotain uutta ja se tuntuu elävältä. Tähän valintaan vaikutti myös rakkauteni marimekon Miina Äkkijyrkän Kevätjuhla kuosi - jota R-A-K-A-S-T-A-N. Ja tässä tuli vähän sellainen sama fiilis (ei siis se plagiointifiilis...).

marja-leena niskanen
257/397 | 

plpggaajalla on kyllä hyvä huumorintaju.itse en sitä kaasunaamarioliota seinälleni panisi,se on sairaan pelottava.mitä järkeä on väreistä vaatteissä jos seinällä on tommonen mörkö.tukka juttu oli hyvä.ponnarilla menee huono tukka päivä.ja huivi päähän.

apple
261/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/antonello-silverini/voyage-giclee-art...

Olipa kyllä toinen toistaan upeampia printtejä, mutta tämä olisi kuitenkin minun valintani tähän hetkeen. Olen tässä piakkoin muuttamassa Helsinkiin monen Tampereella vietetyn vuoden jälkeen, eli muutoksia on luvassa. ELi näin ollen tuo kuvan teema liikkeestä ja matkasta iski jotenkin erityisesti. Ja hyvältähän tuo näyttäisi uuden asunnon seinällä ;)

Karoliina
262/397 | 

Menipä kauan tätä etsiessä ja valitessa. Oikeastaan, ollakseni tässä nyt ihan rehellinen, en valinnut teosta pelkästään sillä perusteella, mikä ihan itsessään kuvana kaikista eniten minua puhuttelee (silloin olisin ehkä valinnut tämän: http://www.artelimited.com/artists/paola-piglia/shopping-angel-giclee-ar...), vaan meillä on makkarissa iso tyhjä seinä odottamassa vertaistaan kuvaa. Huone on hyvin vaalea ja kalustettu vanhoilla puukalusteilla. Tämä kuva istuisi huoneeseen kuin nenä naamaan. Mielestäni kuva on aistikas ja herkkä. Olen aina pitänyt ihmisistä, erityisesti naisfiguureista raameissa. En voi jättää myöskään huomioimatta kaunista värien yhdistelyä sekä tekstuurien ja elementtien sommittelua.

Tässä siis valitsemani Robert Tiradon työ:
http://www.artelimited.com/artists/robert-tirado/amor-escultural-giclee-...

Tia
265/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/pietari-posti/birdy-giclee-art-print-...

Selailin printtejä monena eri päivänä, kun en vain osannut päättää mikä niistä on suosikkini. :) Löysin monta kaunista ja makuuni sopivaa printtiä, mutta monet niistä olivat jotenkin todella surullisia tai ahdistavia. En tosin tiedä kertooko tämä enemmän minusta kuin sivuston tarjonnasta... :D Tämä printti kuitenkin sekä miellyttää visuaalista silmääni että saa minut jostain syystä hymyilemään, joten valitsin tämän niiden surullisten kuvien sijaan.

Taru
269/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/paola-piglia/owl-girl-giclee-art-prin...

Owl girl. Tämä oli hirveän mielenkiintoinen kuva, johon samaistuin eniten. Minua viehättää kuvan eleettömyys ja pysähtyneisyys. Aivan kuin klassinen maalaus 1800-luvulta, johon on vain ilkikurisesti istutettu pöllöpäinen tyttö. Se on hauskaa, mutta ei silti yhtään hauskaa. Hahmo on surullinen ja kummallinen, vähän awkward. Kuitenkin kuvasta huokuu voimakkuutta ja hiljaista uhmaa. "Tässä olen ja olen juuri sellainen kuin olen".

Jenu
284/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/sonia-marialuce-possentini/s-solitudi...

Tämä kuva on täydellinen. <3
Minulle tuo voikukka kertoo rakkaudestani luontoon, korppi (siltä se ainaki näyttää) kertoo kuolemasta ja hieman sen pelostakin, lapsi kertoo ikuisesta halustani olla äiti. Sairauteni takia en ehkä koskaan saa lapsia, mutta äitiys on silti ikuinen haaveeni. Luonnossa oleminen ja luonnon säilyttäminen on minulle todella tärkeää ja kuolema - se nyt vain osa elämää. Meistä niin kaukana mutta silti aina niin kovin läsnä.

Mira
293/397 | 

http://www.artelimited.com/artists/mette-boesgaard/on-my-way-giclee-art-...

Selailin printtejä pitkään ja arvoin parin erittäin mielenkiintoisen välillä... Päädyin lopulta tähän. Teos on kaikessa simppeliydessään niin minua ja tuosta ihanasta sydänlaukusta tulee mieleen pikkuinen Parikka-laukkuni, jonka sain syntymäpäivälahjaksi viime keväänä. Tämä teos sopisi enemmän kuin hyvin makkarini seinälle niin tyylinsä kuin pienen väripilkkunsakin puolesta. Ihana!

Näytä kaikki kommentit (397)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla