Jos joku teistä sattuu olemaan boheemin, pitsin, värien, vintagen ja DIY-hommien ystävä, tässä kirjavinkki: Pearl Lowe's Vintage Craft. En tiedä mistä Pearl on kotimaassaan eniten tunnettu, muusikon urasta vai kuuluisista muusikkoaviomiehistään, mutta minulle hän tuli tutuksi ensimmäisen kerran upeista vintagehenkisistä mallistoista joita nainen suunnitteli brittiläiselle Peacocks-ketjulle. Koska makumme oli varsin yhtenäinen vaatteiden saralla, ajattelin että ehkä myös sisustuksessa ja tilasin sokkona Vintage Craft -kirjan. Eikä tarvinnyt pettyä, voi että mitä silmäkarkkia opus on täynnä! Rakastan tiettyä särmää kaiken pitsihörsellyksen keskellä, ja Pearl on osannut luoda juuri oikeanlaisen naisellisen mutta kuitenkin tarpeeksi synkeän tunnelman. Kirja ei ole maalaisromanttinen, se on enemmän goottiromanttinen jos pitäisi lokeroon asettaa. 

Vintage Craft on nimensä mukaisesti DIY-kirja, joka on täynnä toinen toistaan kauniimpia tee-se-itse -ohjeita ja ideoita aina joulukoristeista raheihin ja pöytäliinoihin. Osa on peruskauraa käsillä tekevälle, mutta näistäkin ohjeista voi ammentaa inspiraatiota. Parhaimmillaan kirja toimii fiilisten luojana, kuten esimerkiksi voisin napata tuosta viimeisestä kuvasta värimaailman melkein sellaisenaan eteistä varten. Minulla on tulevana projektina maalata pikkueteinen ja olen pyöritellyt mielessäni vihertävän turkoosia, ja kuvasta oikeastaan saan vain vahvistuksen sille että voimakas värivalinta on oikea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

2/5 | 

Muusikkona tämä nimi se sano mitään (nopea googletus kertoi, ettei tarvitsekaan) mutta onpahan vaan ihan hengästyttävän upea tyylitaju daamilla! Jo muutama vilkaisu riitti, ja naputtelen täällä jo kirjatilausta matkaan! Kiitokset vinkistä! :)

myohmy
3/5 | 

En yleensä innostu tällaisista DIY -kirjoista yhtään, mutta tämän kirjan voisin hankkia ihan vain silmäkarkkina. Meinasin jo klikata ostoskoriin, mikä mua vaivaa? Mitä nopeasti googlasin niin Pearlin vaatemallistokin on tosi upea ja keulakuvana hänen kaunis tyttärensä, joka on kuin ilmetty äitinsä nuorempana. Ehkä käyn silmäilemässä tätä kirjaa ensin kirjakaupassa. Kiitos vinkistä!

Sirpa
4/5 | 

Hei! Mielenkiintoinen kirja!
Radiosta, oisko ollu Nova: Sari ja Annika, tuli juttua ilmalämpöpumpuista ja Panu Kailan kannanottoa vanhempiin taloihin asennettaessa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011