Joopajoo. Ei juhlita vappua vakuuttelut muuttuivatkin yllättäen ai bileet meillä vai? ja siitä se idea sitten lähti. Skumppaa, sipsiä ja Singstaria, kolmen ässän kekkerit.


o9

o9


o5

o5

Nöpön en ole sun laukussas, yhtään -ilme.


o7

o7

Ja iik Mona pussaa -ilme.


o6

o6


o4

o4

Vappumekkona toimi eBaysta napattu sitruunamekko, joka vaikuttaisi olevan ehkä itse ommeltu. Aivan ihana.


o3

o3

Ja tämä upea jättiruusuke on hattunero Kirsi Nisosen suomalaiselle Cailapille suunnittelemasta mallistosta, Paradise of Amazoniasta. Sain muutaman malliston tuotteen itselleni ja ihan pian myös teillä on mahdollisuus voittaa kaunokaisia omaksenne, palataan pian :)


o2

o2


o1

o1

Toivottavasti teillä oli mahtava vappu, nyt voidaankin julistaa kesä virallisesti alkaneeksi, jäätkin lähtivät tänään Näsijärvestä jee!

Kommentit (11)

panda
4/11 | 

Apua, se olet siis sinä, joka vei sitruunamekon mun nenän edestä! Ellen ole ihan väärässä, yritin huutaa tuota nimenomaista mekkoa itselleni :)

Sanska
5/11 | 

Ääk tulit heti mieleen kun bongasin VirtualTampereen sivuilta et Näsilinnan sisätiloista on tehty upea virtuaaliesittely. Pääsee lähes jokaiseen huoneeseen, ullakolle ja kattoterassillekin seikkailemaan <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011