No niin, nyt on sivu-ullakko viimeistelyä varten valmis. Tai no se on nyt valmis, mutta koska haluan maalailla asioita niin aion maalata vielä johonkin väliin viistokaton ja seinän. Olkoon tämä ikuisuusprojektini. Kyseessä on tosiaan varastotila joten sen ulkonäkö on ihan se ja sama.

Remppamiehemme eristi ullakon Finnfoamilla, uusi lattialaudat ja laittoi paneelit kattoon. Tosiasiassa ullakko pieneni hieman sillä tuuletusraot sun muut oli tietysti pakko jättää, mutta vaaleat materiaalit saavat sen näyttämään melkeinpä suuremmalta. Ullakko on koko talon mittainen ja korkeimmalta kohdalta n. 185cm korkea, jos siitä saa jotain käsitystä.

Ennen:Ja jälkeen: 

Siistiytyi aikalailla joten nyt kelpaa laittaa tavarat järjestykseen. Olen ihan erityisen iloinen että saan raivattua yläkerran kahdesta huoneesta varasängyt, harrastusvälineet yms. irtoroinan veke ja alkaa miettimään mitä niille kahdelle huoneelle ylipäänsä tehdään. Toinen huone on varattu lastenhuoneeksi, mutta sillä ei ole niin kiire sillä se tulee käyttöön vasta kun tyttömme osaa kulkea itse portaissa turvallisesti.

Kommentit (18)

Katar
4/18 | 

Montako huonetta tässä teidän talossa yhteensä on? Onko keittiö ja olohuone alakerrassa ja loput ylhäällä?

Petra
6/18 | 

Tulipas siitä hyvännäköinen! :) Tuonnehan on sitten kiva laittaa tavarat järjestykseen :)

Samajuttu
7/18 | 

Hei! Meillä tulossa samankaltainen projekti vanhassa talossa, kysyisin, minkäpaksuisella Finnfoamilla eristitte? Tahtoisin maksimoida tilan, enkä "tuhlata" sitä villoitukseen, mutta mieheni mälsästi väittää, että Finnfoamit eivät riittäisi eristykseksi...?

ReetaJohanna

Hei,
10 senttiä Finnfoamia vastaa noin 30 senttiä villaa eli valitettavasti miehesi ei nyt tiedä, mistä puhuu. Tervetuloa meille Valkeakoskelle katsomaan kuinka olemme saaneet Finnfoamilla meille lämpöisen talon :)

Terkuin, ReetaJohanna

8/18 | 

Moi Niina :)

Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

Hauskaa päivänjatkoa!!

ee
9/18 | 

Hyvältä näyttää! Meillä samanlainen remontti tiedossa joskus tulevaisuudessa, saanko udella paljonko kustannukset olivat?:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012