Olen aina pitänyt folkhenkisistä vaatteista, niissä on tiettyä tenhoa. Kirjailut ovat kauniita niin mekoissa kuin asusteissa. Tämän tummasävyisen mekon löysin parilla eurolla Skotlannista, se roikkui kausialerekillä viimeisten joukossa. Tämä mekko tulee jäämään ikuisesti muistovaatteeksi, sillä se ylläni huristeltiin Ylämaiden road trip :) Tajusin juuri, että yhdistän usein mahtaviin reissuihin tietyt vaatteet, jotka ovat olleet matkassa mukana. 

Valkeakosken ja Toijalan rajalla Konhossa on huikeat näkymät vanhan rautatiesillan kupeessa. Pysähdyspaikalta näkyy molempiin suuntiin Vanajalle. Raiteilta tosin kannattaa pysyä poissa, sillä niillä liikkuu silloin tällöin tavarajunia vaikkei kaupunkien välillä henkilöliikennettä enää olekaan. 

Kommentit (7)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Vaaleat raidat tapahtui :D kasvatin kokonaan oman värin koska oli väriallergian vuoksi pakko, ja hiukseni olivat aivan karsean hallitsemattomat vaikka väri itsessään olikin tosi kiva. Kampaaja ehdotti että ihan ohuet vaaleat raidat voisivat saada ryhtiä moppiin, eikä blondausaine sisällä PPD:tä joten ei muuta kuin foliot päähän. Nyt on hyvä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Mmyy

Kiitos vastauksesta :) Muistelin, että kasvatit jossain vaiheessa omaa väriä takaisin. Hain blogistasi vertaistukea kun olen miettinyt samaa projektia. Hyvä tietää, ettei blondausaine sisällä PPD:tä.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Suosittelen lämmöllä oman värin kasvatusta, se huolettomuus ja helppous on aivan ihanaa verrattuna jatkuvaan värjäilyyn :) nytkin minulle on laitettu noita ohuita vaaleita tukiraitoja edellisen kerran (ennen tätä kahden viikon takaista siis) puoli vuotta sitten eli näkyvää juurikasvua ei raidoista tule.

Oma värini muuten näkyy tuossa blogin sivussa bloggaajaesittelyn yläpuolella jossa minulla on keltainen mekko.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Vierailija
3/7 | 

Mitä ihanaa sävyä sulla on huulissa näissä kuvissa? Ja huomasitko että Minna Parikka on ottanut Raquelit takaisin tuotantoon?! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011