Jos trendiennusteita on uskominen, vihreä tulee olemaan yksi kevään kuumimmista väreistä. Tämä on hyvä uutinen kaikille vihreän ystäville kuten siskolleni, joka rakastaa vihreää, mutta itsestäni en ole ihan varma. Tietenkin joka väristä löytyy aina muutama kaunis sävy, vaikka limenvihreä onkin mielestäni yksi epäimartelevimmista asioista mitä tiedän. Metsänvihreä taas toimii lähes aina, samoin voimakas sinertävä vihreä. 

Ei muuten uskoisi, että ihan hetki sitten pärjäsin ulkona ihan sujuvasti mokkatakilla! Tässä asussa on yhdisteltynä mokkaa, hapsua ja smaragdinvihreää. Hame on Lindexin, hapsulaukku Zarasta, ja takki kirppislöytö. Sukkiksissa pilkahtaa murrettu viininpunainen, joka rikkoo sopivasti vihreää ja mustaa. Tuo hattu on se kirppikseltä löydetty ja tuunattu turistihattu

Nyt onkin sitten kunnon toppatakkikelit ja voin haudata mokkarotsin kaappiin hetkeksi aikaa. Mutta ihanaa, että on lunta! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010