Vaikka meillä vanhassa puutalossa on tällä hetkellä meneillään paksujen villasukkien aikakausi ja takassa roihuaa tuli joka päivä, on silti pakko nauttia tästä ihanasta kirpeästä pakkasesta ja puuterilumesta. Otan kävelyille aina kameran mukaan, näppien jäätymisen uhallakin.

Valkoisen luonnon kuvaaminen on melkein meditointia vastaavaa puuhaa. Näillä keleillä minun on ihan turhaa yrittää lähteä oikealle lenkille, kun juoksen kuitenkin pusikoissa kuvaamassa jäisiä kukkia ja möyrin ojissa jäätyneiden purojen perässä. 

Tammikuu on myös kaakaokuukausi ja se on innostanut hifistelemään kyseisen juoman parissa enemmänkin. Tällä kertaa tein lukijakommentin innoittamana sinisen kaakaon ja nimesin sen suoraviivaisesti smurffiksi. Lässähtäneestä kermasta huolimatta maku oli enemmän kuin kohdillaan.

Edustuskelpoisempi vaaleanpunainen valkosuklaakaakao ja värillisten kaakaoiden ohje löytyy täältä

En muistanutkaan millainen kylmyys vanhan talon nurkissa kovemmalla pakkasella kulkee, kun on ollut niin pitkään lämmintä! Vanha rouva hengittää ja laittaa asukkaansa kääriytymään villaan :) 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Muistattehan sitten kaikki, että talon hengittävyys ei tarkoita sitä että nurkissa tuulee. Veto on vetoa, hengittävyys tarkoittaa kosteuden siirtymistä rakenteista pois jos sitä sattuu sinne joutumaan. Eli sama idea kuin goretexissa...

Ei mulla muuta :D

Jenna
2/3 | 

"Näillä keleillä minun on ihan turhaa yrittää lähteä oikealle lenkille, kun juoksen kuitenkin pusikoissa kuvaamassa jäisiä kukkia ja möyrin ojissa jäätyneiden purojen perässä."

Hahhah, vahva samaistuminen! On niin mielettömän nättiä, että sitä huutaa puolisolle "ihan vaan nopeesti käyn tuolla ottamassa pari kuvaa" samalla kun juoksee möyrimään jonnekin puskaan ja jättää toisen steppaamaan kylmässä paikoilleen :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010