Hätä keinot keksii, kun kaikki rintakorut ovat jossain "varmassa tallessa". Ryöstöretki kohdistui sohvatyynyihini, joissa keikkuu hirveen kätevästi pari isoa rusettia rintaneulakiinnityksellä. Ilman rintakoruahan ei tietenkään voi olla, kun kerran on saanut päähänsä että nyt tarvitaan vähän rusettia ja on myllätty asustelaatikko ympäri löytämättä yhtä ainutta rusettia. Ja hei sen ei edes pitäisi olla mahdollista, että meikän asustelaatikosta ei löydy rusetteja!


 

Rilleillä pystyi hyvin peittämään itkusilmäisyyden, kun lipsahti vahingossa vähän liikaa chiliä lohiwokkiin. Huh heijaa että oli ruuassa potkua, itkettää vieläkin :D

Kommentit (4)

Lotta
1/4 | 

Oliskohan tämä "ruma äijä" Billy Connolly, skottilainen stand-up koomikko täältä Glasgowista? Jos on, niin katsoin tätä ohjelmaa joskus aikaa sitten, ja ihan hyvältä vaikutti! :)

Annukka
3/4 | 

Pakko ihan tulla vinkkaamaan kun olet sinne amerikkaan lähössä että ykköseltä alkaa sellane minisarja 19.3. kun Amerikan valtatie 66 . Joku ruma äijä siinä kieteli mainoksessa mutta vois saada kivaa vinkkiä reissuun:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012