Ystäväni virkkasi minulle synttärilahjaksi aivan upean mintunvihreän pitsikaulakorun. Se on tärkätty sokerivesiseoksella kovaksi, niin että leveä koru ei lörpähdä kaulassa. Tämä käy melkein irtokauluksesta ja toimii hauskana asusteena yksinkertaisten paitojen ja toppien parina. 

Yhdistin sen kuluneella viikolla tummanviolettiin huulipunaan, sillä mintunvihreällä pitsikorulla on sangen helppo "lieventää" dramaattista goottimeikkiä. Vastakohdat todella täydentävät toisiaan. 

Neulojaa minusta ei koskaan tule, mutta virkkaus taas kiinnostaa kovastikin. Juuri tällaisten korujen virkkaus, mitään päiväpeittoja ei meikäläisen hermoilla räpellettäisi. Veikkaan tosin että siinä saattaa tovi vierähtää, että tekeleeni olisivat valmiita päivänvaloon :D

Kommentit (5)

Vierailija
2/5 | 

Ihana! Onko tuohon jotain ohjetta? Tai jos ei ole valmiina ni voisiko se ystävä tehdä sellaisen?

pii_ku
4/5 | 

Upea koru!
Blogisi ja virkkaavan ystäväsi ansiosta innostuin itsekin kokeilemaan virkkausta. Annin aikoinaan lahjaksi saama happypotamus oli niin ihana, että halusin tehdä sellaisen ystäväni tulevalle vauvalle. Ensimmäiseksi virkkaukseksi se oli aika haastava, mutta niinpä vain nykyinen kummipoikani sai hipponsa ja paljon muutakin sen jälkeen :)
Virkkauksesta on tullut minulle todella rakas harrastus ja olen tehnyt erilaisia töitä laidasta laitaan. On ihanaa ilahduttaa läheisiään itsetekemillä lahjoilla.
Haluankin kiittää sinua ja ystävääsi innoituksesta! Ansiostanne olen löytänyt elämääni upean harrastuksen, joka toimii myös terapiakeinona ;)
Kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010