Hei Tampere, ihan kohta alkaa Näsinpuistossa puistokirppis (mihin voi mennä myös itse myymään)! Klo 12-20 on tänään tapahtuman ajankohta, eli sinne vaan. Kirppis on osa Y-festivaaleja, mikä valloittaa puiston ja Milavidan vielä parin päivän ajan. Toisinsanoen, hopihopi jos haluat  käydä tsekkaamassa taidenäyttelyn, nauttia esityksistä ja tunnelmasta.


Itse bongasin Y-festivaalit vasta eilen, että siis miten niin jälkijunassa taas. Kuinkahan paljon kivoja kotikaupungin tapahtumia menee ohi tietämättä :(

Kommentit (3)

3/3 | 

Ääh, multa on kans menny tämä aivan ohi, vaikka oon yrittäny tsekkailla puistokirppisten ajankohtia. Höh. Mutta kiva, että Tampereella tapahtuu niin paljon, ettei pysy perässä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012