Viikonloppuna kyläilemässä käynyt ystävämme toi mukanaan vauvalle pikku tuliaisen, voitteko kuvitella miten awwwww olin näistä tumpuista. Ensinnäkin valkoiset sydämet punaisella pohjalla eli kaikkien aikojen rakkain kuosini ja sitten tuo merkki :DNöpsis! Yksi meidän pörröpersauksen lukuisista lempinimistä!

Olen parhaillaan tekemässä pinnikseen reunapehmustetta juuri tuosta samaisesta kuosista, siitä originaalista Finlaysonin Cook Collectionin kankaasta josta hääpukuni korsettikin oli. Elämäni kangas läsnä elämäni tärkeimmissä tapahtumissa. Kyllä, rouva anti-romantikko on edelleen vähän sekaisin hormonihöyryissään ;) saatte mennä oksentamaan sydämiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

Minttuankka

Oi! En ehkä kestä noita lapasia! Kuvia sitten pikkuneidin sängystä, se on varmaan makee!

Söpöt lapaset. :) Ja ovat muuten tosi käteviä ja tarpeellisia, eli kannattaa muutamat napata mukaan jos jossain kivoja näkee. Jostain syystä noita tuntuu olevan vähän huonosti tarjolla.

Roosa

Tampereellahan on lastenvaateliike Kuopus. Niillä on kaksi myymälää. Kehräsaaren myymälä on pelkästään lastenvaatteiden suomi design. Voi, että siellä menee sekaisin. Hinnat tietenkin ovat korkeammat kuin kiinassa teetetyillä vaatteilla, mutta suloisia!

Nöpsis

Heippa! Täällä nainen Nöpsis-merkin takana, eli olen ommellut kyseiset tumput. Pakko oli tulla kommentoimaan, kun tutulta kuulin tästä postauksesta. :) Kiva, että ovat mieluisat!

myohmy

Tämä oli kyllä niin aww-postaus. Jäin miettimään sitä miten ihanaa, että jollakin on elämänsä kangas, josta tulee mieleen elämän tärkeät tapahtumat. Minulla oli tuosta kuosista lapsena pussilakana, joka piti aina saada jouluksi. Ja sitten meillä on miehen kanssa tuollainen tarjotin. Jos minulla olisi elämäni kangas niin se luultavasti olisi sellainen mustavalkoinen hämärä geometrinen sotku... ei mitään tuollaista runollista ja söpöä sydänhässäkkää, valitettavasti. :)

piitzi
Liittynyt28.2.2014

Iiiihanat tunppuset!! Mä hankin neuvolakortin kannet tuosta kuosista, heti sai kehuja neuvolatätsältä =) Ne on helppo ommella itsekkin, en vain jaksanut vaivautua.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012