Mitkään maailman awww -äänet eivät riitä!

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=A3JC24p0YsA[/embed]

Simon`s cat pelastaa ihan jokaisen myrtsipäivän. Terveisin mörökölli, jolla meni hermot junamatkalla, kun vierustoveri työskentelyhytissä mölisi koko matkan eli melkein pari tuntia puhelimeensa rakkaaallekultsimussupuppeilleemusmus. Ihan oikeasti, kiva että maailmassa on rakkautta, mutta työskentelyhytti on töitä tekeville ja se kultsipuppelimuruprkl varmaan kestää pari tuntia ilman puheyhteyttäkin! Seriously.

Nyt tilanne jo naurattaa, mutta tappoväsyneenä messurykäisyn jäljiltä kun yrittää kuroa kiinni parin päivän rästitöitä apinan raivolla, tunnelmat eivät olleet kovin lämpöiset vierustoveria kohtaan :D Tämä dude (kyllä, häirikkö oli mies) vielä jaksoi joka toinen minuutti mainita hanipöölleen että hän on nyt vähän pahassa paikassa, eikä oikeastaan voisi puhua. NII!

Kommentit (28)

1/28 | 

Simon's Cat! Ihan paras ever! Haha voi ei, mä olisin kyllä vetänyt muutamat hernemaissipaprika-pussit nenääni tuollaisesta vierustoverista = lyhyet hermot :D

2/28 | 

Toi sun junamatkas kuulostaa kyllä hupaisalta :D Et oo koskaan harkinnut stand-up koomikon uraa?

Tollasista asioista nimittäin sais revittyä niin hyvää läppää!

ccc
3/28 | 

IHANA VIDEO<3 Hauskinta tuossa on, että me otimme juuri pennun vanhemmalle kollillemme kaveriksi ja meno on muuten juuri tuollaista!! PIeni änkeää aina ison päälle nukkumaan pieneen pesään ja sitten lopulta pieni saa paikan itselleen ;D Ja kohta juostaan taas kilisivien lelujen perässä... Voi niitä vauvoja.

sorhell
5/28 | 

Kälättäjiin tehoaa vaivihkainen päästä jalkoihin vilkaisu, tai pari.

Tai vaikka Simonin kissan ruokintapyyntö; sormilla/käpälällä avonaiseen suuhun viittominen.

6/28 | 

Simon's cat oikeesti piristää aina :)) Ja toi vieruskaveri kälättäjä todellakin kuulosti raivostuttaalta! :D

7/28 | 

Simon's cat <3 mun hermot on kans niin lyhyet, erityisesti junassa.. En kestä ihmisiä jotka puhuu puhelimessa junassa niin kovaa että koko vaunuosasto kuulee! Ja sit se yhteys välillä katkeaa niin ne soittaa uudelleen tyyliin "hihi oho se katkes ku oon täällä junassa, mihis me jäätiinkään"....

8/28 | 

Simon's cat <3

Ja nyt, kun tässäkin taloudessa on katti, oon tajunnut, kuinka aitoja noi Simpan kissat on. Mun lemppari on se video, missä kissa herättää Simpan pesismailalla, koska sillä on nälkä.

Nimim. joku käveli tänään aamulla mun yli

9/28 | 

Aww, Simon's catit on ihania. Miu!

Sitten vielä postaukseen varsinaisesti liittymättä: Osaatko sanoa, mikä neuvoksi, kun haluaisin blogger-lukulistallani seurata sekä teikäläisen että Stellan blogeja, mutta kun yritän lisätä molemmat listoilleni, niin blogifeedit jotenkin "kumoavat" toisensa ja vain jälkimmäisenä lisätty jää listoille? Olisi kiva saada molempien päivitykset lukulistalle, mutta jotenkin siis nuo Olivian alaiset osoitteet näyttävät menevän sekaisin.

Omppu
10/28 | 

Hahaa söpöltähän se tuossa näyttää, saa nähä kuinka kaukana söpöys on kun meille tulee 3v draamaqueenin seuraksi Sfinx poikapentu :D

11/28 | 

Valitettavan tutulta kuullostaa tuo rakastavaisten junapuhelinlässytys... Mutta tuo viedo oli ihana! Ja sekin niin oli jotenkin tutun oloista :P

liibalaaba
12/28 | 

Hmm, eikö asia olisi ratkennut sillä että olisi käynyt ystävällisesti sanomassa, että yrittää tehdä töitä ja puhuminen häiritsee? :D (Onhan junissa myös niitä puhelinkoppeja jonne voi tarvittaessa mennä toisia häiritsemästä) Turha jälkikäteen nillittää (vaikka se nyt tietysti onkin se peri-suomalainen tapa) ;)

makkarankuori
14/28 | 

Moi, tuun nyt ahdisteleen sua parilla kysymyksellä! Jos nyt oon ymmärtänyt oikein, niin harrastat roller derbyä? (Toivottavasti oon ymmärtänyt oikein koska ahdistelukysymykseni liittyy ko. harrastukseen) :-) Luistellaanko siinä siis sellasilla luistimilla, jossa rullia on kahdessa rivissä? Onko niillä helpompi luistella kuin normirullaluistimilla? Ainakin näyttävät helpommilta! Ja roller derbyhän on siis k-18? Kuinka helposti sitä voi alkaa harrastamaan; vaaditaanko esim jtn hyvää luistelutaitoa vai voiko kaikki vaan änkee mukaan? Vai otetaanko sinne edes kuinka helposti uusia jäseniä? Ja kumpaa "kenttää" Suomessa käytetään yleisemmin, sellasta tasaista vai kaltevaa? Ja onko Suomen derby oikeesti yhtä tönimistä kun siinä roller girl-leffassa? (Kyllä, ko. leffa toimii innoittajana kysymyksiini..) Tai kun mietin vaan et en uskois, et Suomessa hyväksyttäis noinkin väkivaltasta peliä? Mut mistäs mä sen tiedän:D Ois ihana, jos vastaisit! Netistä löytyy aika vähän tietoa, joten siksi eksyin tänne! :-)

-

Olen kirjoittanut vanhan liikuntablogini puolelle aloittelijan derbyoppaan: http://liikunnanvihaaja.blogspot.com/2012/01/roller-derby-suomessa-mita-...

Ja nykyään derbystä ja muusta kirjoittelen osoitteessa: http://www.evitalehti.fi/blogit/liikunnanvihaaja

Suomessa pelataan flat-trackilla eli ei sillä kaltevalla ja täällä ei todellakaan lyödä ketään nyrkillä pelissä, mutta taklataan kyllä senkin edestä :) Derby on k-18 ja seurasta riippuu millainen aloitustaso on, pääsääntöisesti ei tarvitse osata etukäteen luistella.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013