Paikallisessa kultasepänliikkeessä on meneillään loppuunmyynti. Älyttömän kurjaa että pienten kaupunkien kauppapaikat autioituvat, mutta poikkesin kuitenkin auttamassa omalta osaltani varaston tyhjentämisessä ja ostin kaksi Kaleva Korun sormusta kunnon alennusprosentilla varustettuna.

Tein viime vuonna blogiyhteistyön Kalevala Korun kanssa ja samalla totesin että pronssi on itse asiassa todella raikas materiaali koruissa sadan vuoden hopeakauden jälkeen. Olen selvästi päässyt yli 90-luvun pronssikoruövereistä.Minulla oli silloin yhteistyön merkeissä kuvauslainassa Lapinsormus (kuvissa vasemmalla) joka jäi kuumottelemaan pahemman kerran, joten se oli ihan selvä valinta. Lapinsormuksen rinnalle ostin vielä Pallas-sormuksen, koska haluan pitää aina useampaa sormusta kerralla ja nämä kaksi sopivat yhteen todella kivasti. Minulla ei siis ole yhtään pronssisormuksia ennestään.

Ps. Löysin tuota Pallasta koskien mielenkiintoisen jutun korun taustasta. Sormuksen inspiraationa on toiminut Kuhmoisten Papinsaaren löytö ja korun kuviointi on viikinkiajalta. Koko stoorin voi lukea täältä.

Kommentit (5)

Tiina
3/5 | 

Kiinnostaisi kyllä kuulla, paljonko sormuksille jäi hintaa. Itsekin ostin juuri kyseisen Lapin sormuksen ja maksoin käytetystä pronssisormuksesta noin 40 euroa. Samanlainen hopeinenkin löytyy kokoelmastani. Ne on vaan niin kauniit!

Nuppunen
5/5 | 

Itse tilain vastikään kalevakorun nettisivuilta hopeisena. Lienevät poistotuote, kun se vanhemman mallinen lapin sormus tulee uustuotantoon. Hintaakin jäi alle 70 e postikuluineen! ^^

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011