Kun löysin Liverpoolin reissulla itselleni ryhdikkään harmaan hatun, sain siinä samalla innostuksen sotilaalliseen lookkiin. En ole oikein ikinä syttynyt militaryhenkiselle muodille, mutta tämä hattu muutti kaiken. Myssyihminen käänsi myssynsä lennosta.


p2

p2

Tällä hetkellä haaveilen ryhdikkäästä eleettömästä villakangastakista, pitkistä mustista maihareista ja tietynlaisista rintakoruista. Että näin vähän siihen mielen muuttamiseen tarvitaan, yksi hattu. Inspiraatioita saa välillä odottamattomista asioista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

Anneli
2/7 | 

Ihana! Ihmisenä joka käyttää lähes päivittäin suikkaa tai talviaikaan karvahattua en osaa kuvitella pukeutuvani mihinkään "hienoon" hattuun vaapaa-ajalla, oikeastaan en pidä minkään sortin päähinettä muuten kuin oikeasti ulkoillessa tai liian kovalla pakkasella... Tuo tosin saattaisi innostaa käymään läpi mummon vanhoja varastoja...

eltsu
5/7 | 

Hattu on mahtava, kelpaisi itsellenikin!!

Olisi muuten kiva lukea sun mielipiteet linnanjuhlien puvuista!!

Iina
6/7 | 

Ihana kuva! Pidän military-lookista todella paljon ja tuo sun lakki on kadehdittava (samoin kuin ne zaran leo-korkkarit joista ei nyt sen enempää ;). Yllättäen olen viime aikoina ihastellut paljon (tumman)harmaita ja puuterinvärisiä vaatteita. En tiedä mikä muhun on tullut, koska aiemmin en olisi ikinä edes huomioinut sellaisia pliisuja värejä! Weird..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011