Tänään koittaa meidän perheessä kauan odotettu TV-ensi-ilta, kun Teemalta alkaa klo 20 Sound Trackerin 3. kausi. Kolmannella kaudella Sami Yaffa kiertää mm. Japanissa, Venäjällä ja Kolumbiassa. 

Olen saanut mukavasti nostettua tunnelmaa joululahjaksi saamani kirjan, Sami Yaffan maailma, parissa. Saku tietää täsmälleen meikäläisen fanitukset ja osasi iskeä kultasuoneen kyseisen kirjan kanssa. Luin kirjan heti välipäivinä ja sen perusteella voisi odottaa aika huikeaa Sound Trackerin kolmatta kautta. Kansien välissä tarina kulkee päiväkirjamaisesti Yaffan matkassa vuoden verran, ja vuoteen osuu niin Sound Trackerin kuvaukset kuin häät Meeri Koutaniemen kanssa. Kirjoittaja on jälleen Tommi Liimatta, jolla on viihdyttävä ja mukaansa tempaava sana hallussa, olen melkein kateellinen moisesta taidosta!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010