En voi uskoa, että unohdin koko syksyn eniten odottamani sarjan alun eilen! Sami Yaffan Sound Trackerin toinen kausi alkoi Yle Teemalla. Onneksi on Areena, mistä jakso löytyy. Sami Yaffa - Sound Tracker voitti kultaisen Emman ja erittäin ansaitusti. Olen melkein liikuttuneen kiitollinen, että näin laadukas reissu/musiikkiohjelma on tehty, ettei bad TV valtaa kanavia kokonaan. Tämä on minun ja Sakun yhteinen supersuosikki, aiheet ja kaupungit ovat kiinnostavia ja Sami on huippu hyvä omassa roolissaan. Liian usein matkaohjelmissa on vaivaannuttavan epäsopivat juontajat, mutta tämä on napakymppi. Sanoinko jo, että rakastan tätä sarjaa!

On kaksi matkaohjelmien juontajapersoonaa, jotka saavat minulta täydet pisteet, Yaffa ja Anthony Bourdain.


(Kuva: Yle)

Jos Sound Tracker on jäänyt jostain ihmeen syystä unohduksiin, suosittelen kävelemään keittiöön, tekemään kaksi isoa herkullista voileipää, majoittautumaan sohvalle mukavasti ja laittamaan volat kaakkoon. Luvassa on musiikkia ympäri maailman, katusoittajista tangoon, Afrikasta Intiaan. Sitten Areena päälle. Ensimmäisessä kakkoskauden jaksossa saa annoksen Jamaikalaista aurinkoa, just passelisti näin marraskuun kynnyksellä.

Kommentit (2)

Mairajal
Liittynyt25.9.2013
2/2 | 

Muuten priimaa tää sarja, mutta Yaffan taustaselostus on mielestäni helvetin kankeata ja väkinäistä slangivääntöä. IMHO. Eikä ollut kakkoskaudella parantunut, ainakaan ekan jakson perusteella.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011