Asuni leikkaukset ovat taattua tanttaa eli laatikkomainen polviin asti ulottuva hame yhdistettunä väljään paitaan, jossa on pieni kaula-aukko. Mutta koska molemmat vaatteet ovat pitsiä ja laukkuvalinta on jokseenkin tavallisesta poikkeava, asun tunnelma muuttuu heti.

Tässä ollaan nyt sen asian ytimessä, miksi rakastan leikkiä vaatteilla. En usko että innostukseni menee ohi koskaan, se tulee aina olemaan osa minua edes jollain tasolla. Tai sanotaanko niin, että jos vauvavuosi ei tappanut intoa niin ei sitä taida tappaa mikään :D Se on ollut luontaista minulle lapsesta asti.  

Paita - Zara / hame - H&M / laukku - TopShop / nilkkurit - Bullboxer

Kuljetan nykyään arkipäivinä koko ajan työläppäriä mukana, eli käsilaukkuni on aina suuri. Olen alkanut tekemään niin, että otan ison laukun sisälle pikkulaukun, joka on helppo ottaa mukaan lounaalle ja muille asioille. Ei tarvitse raahata jättilaukkua mukanaan koko päivää. Tämä TopShopin ananaslaukku on hankittu Lontoosta, se on yksi näistä laukku laukun sisällä -laukuistani. 

Kommentit (3)

Iiduska
3/3 | 

Ei vitsi, rakastan tuota laukkua, ihan mieletön! <3 onko se vielä heijastavaa kangasta? vau. Pitsipaita on myös tosi hieno!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010