Älkää laittako minua katumaan, että suostun stailattavaksenne. Ja vieläpä niin totaalisesti, että lopputulos päätyy joulukuun Olivian sivuille. En suostu pukemaan fillarihousuja. En! Paitsi että minun on pakko, jos sellainen asukokonaisuus päätyy loppukierrokselle. Kääk!

Tein postauksen kuvitukseksi pienen Ali G -version ja voi hyvänen aika... juu ei :D tämä ei taida olla uusi tyylini. Voin tämän perusteella hyvin kuvitella, miten typerä olo jollain streethenkisellä tytöllä olisi minun kermakakkumekossani.


g4

g4

Mistä on kysymys? Olivia-lehti on tänään avannut hauskan OmaOlivia -sivuston, jossa kaikki halukkaat pääsevät vaikuttamaan lehteen tuleviin juttuihin. Ideana on osallistua eri haasteisiin, aihepiirejä on aina ruuasta paperinukkeleikkeihin minun kanssani.

Minä saan hemmotella yhtä asuehdotuksen tekijää ihanalla Olivia Rougen mittojen mukaan tehdyllä mekolla. Ajattelin kriteerieni olevan: ehdotus poikkeaa omasta tyylistäni, se on luova ja mielenkiintoinen, ja se epäilyttää minua sopivasti.


g5

g5

Joten klikkaa itsesi OmaOliviaan, rekisteröidy (vaatii rekisteröitymisen), klikkaa haasteeseeni ja käy ehdottamassa minulle hienoa uutta tyyliä. Kuvaile ehdotuksesi päästä varpaisiin, kampausta myöten. Nyt on se hetki, kun voitte nähdä minut täysin erilaisessa lookissa; hiukset nutturalla, silmälasit päässä, jakkupuvussa tai niin, niissä pyöräilyhousuissa. Kuusi tyyliä valitaan äänestyskierrokselle (Olivian toimituksessa suoritetaan valinta, minä en voi vaikuttaa siihen) ja te äänestätte lopulta kolme toteutukseen. Hui hui.

Kommentit (18)

Seinis
2/18 | 

Mutta niinkuin tuonne kerroin niin EI fiftari mekkoinen rockabilly vaan farkut, prätkärotsi, creeppersit jalkaan etc

Tiina
6/18 | 

kappas, nyt suostut jo tällaiseenkin... Muistan hyvin kun ehdotin samaista kokeilua vanhan blogisi puolella ja taisit loukkaantua erittäin syvästi :-\ et voinut käsittää miks joku haluaa nähdä sinut "omasta tyylistäsi poiketen" Nyt olet ilmeisesti lämmennyt ajatukselle

Viliina
7/18 | 

Tämä on mielettömän kiva haaste. Mielikuvitus ainakin lähtee laukkaamaan itse kullakin.

Sain jotenkin pidäteltyä itseäni ja jätettyä sen kiltin pois, vaikka brittiläishenkisellä fiilistelyllä mentiinkin ehdotuksessani. :D On mahdollista, että jokavuotinen "luetaan kaikki Gabaldonit jotka käsiinsä vain saadaan miljoonannen kerran läpi" ja tuleva Edinburghin matka saattoivat hieman vaikuttaa. ;)

Viliina

Minulle Skotlannin ylämaat assosioituvat aina syksyyn, joten se Gabaldonkin, vaikka monessa paikassahan ne hääräävät, jotenkin pureutuu aina parhaiten tähän vuodenaikaan. :D

Ja oikeasti, minä voisin melkein naida skotin niiden kilttien takia. <3

Tiina
8/18 | 

Ei, en ole ikinä ajatellut mitään, mutta nyt ajattelin vahvasti lopettaa tämän *hitin seuraamisen :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu