Huomio steampunkin ystävät, tänään järjestetään Toijalan veturimuseolla Steampunk-picnic ja kirppistapahtuma klo 11:00 alkaen. Tapahtuman FB-sivu löytyy täältä. Kuva tapahtumasivulta. 

"Tervetuloa mukaan Steampunk- picnic ja kirppari -tapahtumaan Toijalan Veturimuseolle. ( Ryödintie 3, Akaa) Tapahtumaan on helppo kulku myös junilla. Tarkoitus on viettää mukavaa lauantaita leppoisissa merkeissä piha-alueella picnic:stä nauttien, sekä mikäli sinulla on myytäviä steampunk/ dieselpunk/ gootti jne. asusteita tai tavaroita, myös kirppistellen. Kirppistelystä ei tarvitse maksaa myyntipaikasta, eikä provikoita myyntituloista ( kirppis vain yksityisille myyjille).

Toijalan veturimuseo tarjoaa kaikille pukeutuneille ilmaisen sisäänpääsyn museoon koko päivän ajan, sekä erinomaisen mahdollisuuden kuvaukseen sekä höyryveturin, että dieselveturin kanssa- veturit otetaan tallista ulos meitä varten. Paikalla on myös puffet.Tapahtuma on edullisen hintatason ja matalan kynnyksen tapahtuma - olet tervetullut mukaan, vaikkei sinulla olisi erityistä steampunk-asua. Haluamme tuoda harrastajia yhteen ja kannustaa uusia harrastajia steampunk-harrastuksen pariin. Tapahtumaan ei tarvitse ennakko-ilmoittautua."

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013