Eilen menikin sitten tappiin asti ja vähän sen ylikin hyvässä seurassa YO-talolla. Hirveän kätevää, kun ravintolapäällikkö on Sakun pelikaveri :D En ole tainnut ennen poistua ravintolasta viimeisenä? Stella oli hyvä, mutta jäi ehkä vähän vaisuksi. Vaisuus tosin saattoi johtua siitäkin, että olimme miksauspöydän takana eli kaukana, kun tunnelma yleensä on paras lattialla. Rakastan Marjan ääntä ihan yli kaiken, se on yksinkertaisesti huikea! Ja se oli sitä livenäkin, mahtavaa!

Korkkasin kevään shortsikauden hennesin punaisilla versioilla.


nelliinan vaatehuone

nelliinan vaatehuone


v6

v6


v5

v5


v4

v4

Mielestäni tuossa yllä olevassa paidassa sanan "guitars" voisi korvata sanalla "shoes" :DD


v31

v31

Saku se viihdytti meitä ilmeillä siihen malliin, että oli ihan turha edes yrittää. Maija repeili tuossa vaiheessa jo niin pahasti, että enää nenä näkyi :D


v2

v2


v7

v7

YO-talon keikkarintama näyttää tässä keväällä siltä, että tulee käytyä useammankin kerran (Ruotomieli, Fireal, Manboy jne). Ja god damn Martti Servo. Nää kuvittelee, että suostun lähtemään ensi sunnuntaina päivällä Martti Servo -bileisiin argh! Vähän sellainen huono kutina, että löydän itseni Vappumatineasta, vaikka kuinka yritän vältellä :D

Olen päässyt pitkästä aikaa livekeikkojen makuun ja meitä työläisiäkin kohdellaan nykyään hyvin, keikat alkavat viikolla jo kympin pintaan. Erittäin kiva suuntaus.

Kommentit (11)

Outi
2/11 | 

Olisi kiva nähdä tosta sun tatuoinnista hieman parempaa kuvaa :) Oon monta kertaa miettinyt, että miltä se näyttää ja onko sillä joku tarina - toisaalta, ovathan ne hyvin henkilökohtaisia monesti. Mutta, jos se ei ole liian henkilökohtaiselle alueelle tunkeutumista, olisi mukava saada tietää siitä hieman enemmän. :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
7/11 | 

nnea: puoli reittä juu :) ja huomenna tulee lisää jei!

sonja: toi on ihan paras kirkkaanpunainen, eli Sokkarilla ainakin myydään merkkiä Gosh, sävy 60 Lambada :)

domestic animal: on näkynyt, ne on saatu kaverilta kenkävaihdossa vuosi sitten, mutta niitä myydään edelleen Brandosilla: http://www.brandos.fi/blowfish/heynow-bf416-035-blk/a19078 koko-opasta sen verran, että ovat vähän niukkaa kokoa jos harkitset itsellesi :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Domestic Animal
9/11 | 

Jahas, ei näköjään tullutkaan edellinen kommentti tänne asti. Mutta siis kiitos kenkävastauksesta, jouduin heittämään edelliset tasapohjasaappaat roskiin niiden hajottua niin nyt on uusien metsästys menossa :-)

Sanna
10/11 | 

Juu mainostit Kesä- AL:ä mansikka kädessä eilisessä lehdessä :) Kiva kuva.

Ihana keikka-asu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012