Apua mikä kipale minulla on pyörinyt koko päivän päänsisäisessä jukeboxissa, New Kids on the Blockin Step by Step :D shoot me now. Nyt jotain muuta mieleen ja äkkiä!

Rusetteja.
Hiuspanta: Kirsi Nisonen /Cailap, mekko: H&M.

Kiitos paljon kivoista ideoista joita olette antaneet tuunaushaasteeseeni, olen niin fiiliksissä koko projektista ettei tosikaan! Ihana raivata pitkästä aikaa tilaa kalenterista näperrykselle, ratkomiselle ja luovuudelle. Liikkumisproggis on periaatteessa syönyt viimeisen vuoden verran kaiken käsityökerhoaikani, mutta ehkä näiden kahden välille voisi löytää jonkinlaisen tasapainon.

Kommentit (19)

lukija
2/19 | 

Moi :) musta olis tosi kiva jos laittasit aina noi asutiedot tohon jonkun kuvan alle :) olen blogiasi seuraillut jo kauan ja se oli eka jota aloin lukemaan ja aina tätä olen ajatellut että olis kiva jos toteuttaist toiveeni.

Maija
3/19 | 

Ootan mielenkiinnolla minkälaisia ideoita siulta löytyy tuunausprojektiin:) Itellä on vähän sama juttu tuon näpertelyn suhteen. Ootan malttamattomana, että saan palautettua tämän himputin kandityön ja muut miljoona harkkaa. Sitten on pienen joululoman paikka ja pääsen värkkäämään uutta sisustusta kämppään ja vähän päällelaitettavaa myös itelle:)

Noora
4/19 | 

Hei Niina! Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! Voisitko vinkata/postata mistä löytää parhaat mustat sukkahousut (ohuesta villaan)?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

kiitti itselles :)

Thö best mustat sukkikset ovat sokkarilla myytävä edullinen House -sarja, ja siitä tukisukkahousut :D ja kyllä, tukisukkahousut, koska ne pysyy tiukasti paikallaan, ei tarvi ikinä pelätä että lähtee valumaan. Lisäksi ne on ihan tajuttoman kestävät, ja hinta alle 9e. Villiksiä en osaa suositella, ostan mitä sattuu.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Marie
8/19 | 

Damn you Nelliina, mies myrkyttää kaikki perjantai-illat nostalgisella ylexin ysäri-illan poppiksella ja nyt kun olin vihdoin päässyt eroon Step by Stepistä se alkoi soimaan taas päässä. Onneksi olen aina ollut enemmän Backstreet Boysin tyttöjä. Quit playing with my heart, aaawwwhh :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012