Nyt on jo palattu karuun arkeen (luoja mikä väsymys), mutta fiilistellään vielä yksi näytös. Eikä ihan mikä tahansa näytös. Altewai.Saome tarjosi eilen muotiviikon mielenkiintoisimman shown. Suunnittelijoiden mallisto oli täynnä kauniita kirjailuja, metallipanssareita yllättävissä paikoissa ja 70-luvun henkeä sekoitettuna itämaisuuteen. Ihanan raikas yllätys viimeiselle päivälle.


r7

r7


r5

r5


r3

r3


r1

r1


r91

r91


r4

r4


r8

r8


r2

r2

Ja tähän viimeiseksi on kiva laittaa (minun mielestäni) koko muotiviikon kaunein asu. Ihan jokainen yksityiskohta hipoo täydellisyyttä. Ostaisin tämän mekon silmänräpäyksessä, jos se tulisi kaupassa vastaan. Olettaen, että hinta olisi edes jotenkin järkevä.


r6

r6

Kiitos ja näkemiin, jään näkemään valkoisia unia.

Kommentit (9)

1/9 | 

Yllättävän mustavalkoisia kaikki nämä näytökset ovat kyllä olleet :/ Mieluusti olisin katsellut innovatiivista värien käyttöä ja niiden taitavaa yhdistelyä, mutta toisaalta musta on melkein takuuvarmasti tyylikästä.

Kukka
2/9 | 

Onpa ollut kiva lukea näitä reportaaseja, vaikken juuri mitään tällaisesta catwalk-muodista tajua :D Kiitos niistä. Mutta pakko myöntää että ihan silmiin pisti tuo viimosen kuvan (ja aikaisempienkin...) malli, tai mallin rippeet... Miten paljon kauniimmalta tuokin vaate näyttäisi jonkun normaalipainoisemman naisen yllä, niinkuin vaikka sinun? Ja not to mention, miten paljon kauniimmalta tuo mallikin näyttäisi, jos olisi vähän lihaa luiden päällä. Mielestäni tuollainen muotinäytösmallin elopaino ei ihan oikeasti ole kaunista, edustavaa saatikka pukevaa. Ovatko suunnittelijat sitä mieltä, että heidän luomuksensa ovat parhaimmillaan noilla vaatepuilla? Sitä haluaisin ihan oikeasti kysyä, koska itse en ihan... hoksaa. Tai ehkä mie oon vaan naiivi, enkä tosiaan tajua tällaista high fäshönii :D

4/9 | 

No huh huh mitä ilotulitusta! Olen aivan myyty noihin kirjailuihin ja mekkoon jossa nahkainen härpäkekauluri, ehdottomasti parasta antia!

Anna
5/9 | 

Ei liity tähän postaukseen (kiitos vaan reportaaseista!), mutta olin äsken Sokoksella sukkaostoksilla ja ilmeisesti Actuelle-sarja on vaihtumassa toiseen. Ainakin kehumasi tukisukkikset olivat poistoalennuksessa 5.95. Vinkkinä vaan. :)

Johanna
7/9 | 

Ihanku näissä vaatteissa olis koristeina jotain piirilevyjä? : D Miun mielestä nuo catwalk mallit on nykysin melko rumia : ( miks

E
9/9 | 

Sun kuvat ei näyyy :( Ne turkoosit hanskat (en muista otsikkoo:D) juttukaan ei näkynyt...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011