Kaikki minun tyylini tuntevat ymmärtävät kohta, miksi astuin ekobrändi Camilla Norrbackin näytösestä ulos hymy huulilla. VIHDOINKIN naisellisuutta tänne androgyynisyyden keskelle!

g3
g3
g14
g14
g2
g2
g4
g4
g5
g5
g6
g6
g13
g13
g9
g9
g11
g11
g10
g10
g8
g8
g7
g7
g12
g12

Pitsiä, pussy bow -kauluksia, plyyshiä, pussihousua, mekkoja, jättimäisiä lierihattuja, suloista lumikkokuosia. Tarvitseeko sanoa enempää? Camilla rokrok!

Kommentit (13)

Amelia

Nam noille keltaisille sukkiksille <3

Minä näen lumikkokuosin ennemmin kannanottona turkistarhaukseen. Tulee mieleen jokin minkkipuuhka. Printin eläin näyttää minun silmiini kärsivältä, mikä ehkä voi olla ekobrändissä kannanotto.

Mutta ihmiset näkevät asioita eri tavoin, tulkintakysymyshän tämä on. Kiinnostava tuo paita on joka tapauksessa.

sari-62

Tuosta konjakinvärisestä tuli mieleen häivähdys myöhempien aikojen Greta Garboa,en tiedä miksi,mutta ihana on.Ja noi keltaiset sukkikset!Lumikkopaidasta tuli mieleen jo edesmennyt Amadeus-kissani-tykkäs roikkua tollain niskassa-kumma kyllä.Tämä mallisto on hyvinkin käyttömuotia.

maria

IHANA tuo kissapaita! <3 Mistäköhän moisen voisi löytää..?

Muutenkin tykkään Camillasta ja hänen vaatteistaan, sekä erityisesti vaatteiden ekologisuudesta. :)

meriK

Minä en kyllä näe näissä naisellisuutta yhtään! Huonosti istuvia, naisen vartaloa epäimartelevia liepukkeita sitäkin enemmän.

Takeissa oli vähän yritystä, mutta minun silmääni nämä näyttävät (ainakin mittasuhteiltaan) väärän kokoisilta itse kunkin mallin päällä.

Ai että♥ Ihania laskoksia, rusetteja, harmaan sävyjä! Ja toi musta pitsimekko on niin rakkaus. Voisin pukee noi kaikki päälleni!

hymy tulee huulille myös kuvista :) ihania nuo takit, ja keltaiset sukkahousut. himoitsen myös noita viimeisen kuvan saappaita. mutta tuohon sametti/plyyssi (mitä materiaali nyt sitten onkaan, en saa nimeä päähäni) en pysty venymään. kun olin pieni äiti ompeli joka joulu ja kevätjuhlaan jonkun mekon tuosta materiaalista, joten sitä on jo käytetty koko loppuelämän tarpeiksi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011