Ei mennyt ihan putkeen meidän päivä, alkaen ihan perusjutusta eli lennon myöhästymisestä. Missattiin lounas ja välipala, no tietysti se Ida Sjöstedt ja juostiin kuin viimeistä päivää Filippa K:n näytökseen. Tietysti myös VIP-passit olivat hukassa, kutsukortit kateissa ja muuta pientä alkujännitystä ja säpinää oli ilmassa.

Päivän tahti oli niin hektinen, ettei ehditty käydä hotellihuoneessa kuin kääntymässä, joten siksi yöllistä postausta. Ja läppärini akku kuoli, eli koneen kantaminen mukana oli turhaa joka tapauksessa. Nyt vihdoin pieni hetki omaa aikaa! Mutta vauhdista huolimatta tämä on ihan mahtavaa! Siinä on sitä jotain, kun valot himmenevät, puhe lakkaa ja musiikki alkaa pauhata.

Pulinat sikseen, tässä lempparini Filippa K:n näytöksestä.






a6

a6






a3

a3






a2

a2






a7

a7






a4

a4






a8

a8






a5

a5






a1

a1

Omaan makuuni usein turhan konservatiivinen Filippa K marssitti esiin hulmuavaa 70-luvun lahjetta, pitkiä linjoja, hapsuja, maksimekkoa ja neutraaleja pastellisävyjä. Olin aika yllättynyt, että löysin paljonkin viehättäviä suuntauksia Filipan mallistosta. Jostain syystä hento, lähes retrolta tuntuva vaaleanpunainen näyttää raikkaalta. Pörröisestä kesätukasta iso plussa! Filippa K on selvästi vaihtanut vapaalle ja jättänyt hiukset harjaamatta.

Dr Denim ei tarjonnut varsinaisia yllätyksiä, mutta kokoelma mallisto joka tapauksessa. Trendikästä farkkulinjaa, sympaattisia nörttivaatteita (pitäydyn puhumasta hipstervaatteista) ja värikkäitä saappaita. Minä rakkaus siniset mokkasaappaat!






a14

a14






a13

a13






a12

a12






a10

a10






a9

a9






a11

a11

Miesten malliston jättimäiset kaulukset toivat takkeihin paljon lisää näköä. En tiedä moniko suomipoika on valmis liihoittelemaan kaulukset heiluen takki auki, mutta siitä huolimatta toivon todella, että tämä tyyli leviää Suomeenkin. Mittasuhteilla ei usein leikitä miesten vaatteissa joten otetaan siitä kaikki irti!






a15

a15

Yleisiä fiiliksiä ensimmäisestä päivästä. Ensi talven iso juttu tulee olemaan tiputetun haaralinjan ohella leveäpunttiset housut, niitä näkyi tänään lähes jokaisessa näytöksessä. Samoin vihreä sen kaikissa eri sävyissä näkyi voimakkaasti. Vihreään luottivat tänään ainakin Ann-Sofie Back, Whyred ja Carin Wester. Moderni hippimäisyys ja 70-luku ylipäänsä näytti olevan läsnä monenkin suunnittelijan mallistoissa. Joten kaivakaahan tolppakorot naftaliinista ja puntit hulmuamaan!

Kommentit (6)

1/6 | 

Mä olen kyllä niin valmis vähän leveämpipunttisten farkkujen paluuseen, alkaa nuo pillit jo vähän kyllästyttää :P

villahuivi
3/6 | 

uhh, mua ei FIlippa K:n liehuhiukset nappaa ollenkaan! En pysty edes kommentoimaan mallistoa, niin harmittaa noi tukat :) Ja näytöksen ympäristö vaikuttaa kanssa vähän blaaah. Luonnonvalo on jees, mutta tähän aikaan vuodesta se on niin tosi terävää ja yhdestä suunnasta tulevaa, ettei (ainakaan kuvia) voi nähdä kunnolla!

Toi lookki on enemmän kuin tuttu jo tässä vaiheessa talvea: aamulla töihin, pipo pois päästä - ja täydellinen Filippa K -look tulee pilattua muutamalla kamman sipaisulla :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012