Eilisen paras show oli aivan ehdottomasti NAKKNA. Mustanpuhuva, androgyyni, erilaisilla tekstuureilla leikittelevä mallisto taisi viedä sekä minun että Veeran sydämen. Näytösen tunnelmaa lisäsi tykittävä konemusiikki, joka veti huomion muusta oheistoiminnasta vain lavalle.


b3

b3


b2

b2


b5

b5


b4

b4


b1

b1

Ei kaikken kaupallisin mallisto, mutta luulisin muutaman suomalaisen naakan ihastuvan synkeään NAKKNAan ;) Itse voisin tuoda ihan mielelläni suomeen tuon mustan pohjepituisen silkkimekon.

Kommentit (8)

hmm2
1/8 | 

Kommenttiboksi on laitettu aivan liian pieneksi, reilu 40 merkkiä leveys ja korkeus 6.

Siihen käyttäjän puolelta helppo apu bookmarkettina, http://marklets.com/FormTextResizer.aspx mutta voisi sen pyytää ihan ylläpidon puolestakin suurentamaan järkevämmäksi.

Lisäksi kommentoinnin napin voisi vaihtaa toimimaan suoraan ilman javascriptiä.

Sitten toistan aiemman jutun:

* Lähettäjä: hmm

* 8.1.2011 2:53:45

Oletko huomannut että tästä nykyisestä blogista tulee feediin vain osa tekstistä, kuvia ei lainkaan.

Tarkoituksellista?

sara
2/8 | 

Toi vaaleanpunainen mekko on kyllä ihana, toisin ku se malli kenen päällä se on:):( ehkä hieman turhan laiha ja huonovointisen näköinen..

MM
4/8 | 

NAKKINA! On joo androgyyninnäköstä toimintaa siellä. Miehetkin on ihan luuviuluja! Nuo housut on kyllä melko hot tuossa kolmannessa kuvassa. Ja toisen kuvan vaalea mekko-systeemi, jeeees.

Muunica
6/8 | 

Oi kauheeta mikä järkyttävä keskitysleirilook noilla malleilla. Rumaa ja surkeeta. Tekee koko näytöksestä jotenkin vastenmielisen ja pahaa oloa aiheuttavan. En vaan voi ymmärtää miksi tuollaista lommoposkisuutta korostetaan. Sairaan näköisiä malleja.

Taika
7/8 | 

^ Mallithan on ihan normi-kokoa, on vaan stailattu aika synkäksi, varmaan korostamaan tuota mustanpuhuvaa lookia.

Minusta tosi hyvännäköistä, 90-lukulaista. Tykkään! Kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011