Löysin maailman ihanimman kirjan Urban Outfittersilta! Lontoolaisen kampaajan Belinda Hayn kirja Style Me Vintage opastaa alusta loppuun kuvin ja tekstein kuinka luodaan legendaarisia vintagekampauksia.


b6

b6


b5

b5


b41

b41

Ohjeet vaikuttivat niin idioottivarmoilta, että jopa minä taidan onnistua niiden avulla. Sormet syyhyävät jo pahemman kerran Barbarella -kampauksen perään, rakastan isoja kiharakampauksia!

Kommentit (16)

Terhikki
3/16 | 

Ooo..kiva löytö.Hmm..ihailen noita 50-luvun viimeisen päälle väkerrettyjä kampaksia.Itsellä ei kyllä maltti eikä näppäryys riittäisi noin tarkkaan työskentelyyn,vaikka kiharoita väsäänkin -lämpörullat on niin helpot! Olis kyllä kivanähdä sulla joku hieno väkerretty tukkalaite! : )

Suvi
4/16 | 

Oi! Mikä ihanuus.

Jos jostain syystä kyllästyt tuohon olen vapaaehtoinen ottamaan kirjan vastaan ;)

5/16 | 

Huippulöytö! Täytyy metsästää tuo kirja jostain, haikailen aina vintagekampausten perään mutta oon ihan surkea tekemään niitä ilman kunnon ohjeita. Kiitos vinkistä! :)

7/16 | 

Tuota kirjaa saa helposti tilattua myös esim. Book Depositorysta ilman postikuluja. Ostin tuon viime syksynä, mutta olin hieman pettynyt kirjan tasoon. Kampaukset olisivat voineet olla monipuolisempia ja ihan rehellisesti sanottuna paremmin tehtyjä. Kiva kirja se on kuitenkin.

Enemmän suosittelen Vintage Hairstyling -kirjaa, joka on aivan älyttömän kattava, laadukas ja selkeä opus kaikenlaisten vintage-kampausten tekoon.

http://www.vintagehairstyling.com/

8/16 | 

Katselin samaa kirjaa joulukuussa Hampurin Urban Outfittersillä, nyt harmittaa etten tullut ostaneeksi.. Upeita kampauksiasi odotellessa! :)

Kimmy
11/16 | 

Et haluaisi pistää kirja IBANia ylös että sitä olisi helpompi metsästää? :D

13/16 | 

Jahka jossain välissä ehdit itse kokeilemaan noita kampauksia niin tekisitkö jonkun tutoriaalin? olisi kiinnostavaa saada ohjeet niin että niissä on tavallisen kaduntallaajan kommentit miten kannattaa tehä kun noissa opaskirjoissa on usein vaan mitä pitää tehdä

Käyttäjä1660
Liittynyt13.11.2015
14/16 | 

Kun aikoinani aloin opiskella vintagetyylisiä kampauksia, onneksi netti ja etenkin youtube oli tässä mahtava apuväline. Alun kauhean näpertelyn jälkeen nykyisin victory rollit tulevat hetkessä. :) Kuitenkin tommosen kirjan haluais omaanki hyllyyni!

Hikviiva
16/16 | 

Tällaiset kirjat ois muuten hyviä, samoin kuin youtube-videot aiheesta, vaan hittokö niissä malleilla on aina pitkä ja paksu tukka. Omani on puolipitkä ja ohut ja suomalaiseen tapaan helskatin liukas, ei paljo ohjeet auta :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012