Jos tosissaan kyllästyy läpsyjen käyttämiseen (minäkö, ehei suinkaan...) voi välillä fiilistellä hienojakin kenkiä kun vaan laittaa ohuen ohuen sukan väliin. Sattumalta vielä nämä vanhat Monkin läpikuultavat pallosukat sopivat hauskasti Parikoiden väreihin. Ihan sama millainen musta kaapu on yllä, jos jalassa räiskyy neonvärit:

Like mother, like daughter? Likka sai omat "minnaparikat" :D haluan itsellenikin tuollaiset kotitossut, on meinaan hianot!


Tänään me ollaan kuunneltu koko aamu Elvistä. Saku soittaa tytölle The Beach Boysia ja minä Elvaria, musiikkikasvatus alkaa jo nuorena ^^

Ps. onko kokemuksia ilmalämpöpumpuista? Jaa ne täällä.

Kommentit (10)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/10 | 

muutamiin parikoihin on ollut pakko laittaa kumipohja, kun ne ovat olleet niin liukkaat että henki lähtee :D mutta pääsääntöisesti käytän kenkiä sellaisenaan ja kärrään ne suutariin sitten kun kantalappu on kulunut ja päkiän nahka alkaa näyttää siltä että se kaipaa vahvistusta. Tärkeimpänä tietty se että vesikeleillä en koskaan käytä nahkapohjaista kenkää, sillä suojelee kenkiään jo pitkälle :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

6/10 | 

Sinulla kun on pitkä Parikoiden käyttökokemus, minua kiinnostaisi kuinka huollat Parikoita? Myös kiinnostaa, laitatatko kenkiin kumipohjat ennen käyttöönottoa? Jospa sitten omani ja ensimmäiseni uskaltaisin ottaa käyttöön loppukesän myötä. =)

Anne
9/10 | 

Oi miten söpöt parikkatossut! :) oletko yleensä vaihdattanut korkolaput Parikan kenkiin? Minulla on kahdet Linit ja vaihdatin niihin heti uudet korkolaput. En tykkää liiasta kopinasta.

Heidi
10/10 | 

Kysymys liittyen pinkkeihin Parikoihin: onko kyseiset kengät "venyneet" yhtään käytössä? Tilasin kengät itselleni, mutta ovat himpun verran liian pienet. Mietinkin nyt, että uskallanko luottaa siihen, että väljentyvät käytössä.. Kiitti etukäteen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012