Koska en arvaa vielä lähteä ulos paljain varpain (hrrrrrr), ajattelin olla stereotyyppinen suomalainen ja laittaa sukat sandaalien kera. Tosin en perinteisiä tennissukkia, vaan Monkin neonoranssit pallosukat.Kiilakorkokengät ovat Sorelin, sain ne blogin kautta kera seuraavan viestin hehhee..


Rakkaat kumiankkani :D en olisi pärjännyt talvea ilman niitä. Nyt ne ovat talviteloilla odottamassa ensi syksyä, joka toivottavasti ei ole ihan heti täällä. Sorelin kiilakorot ovat mukavuudessaan ihan vastaavat kuin ankat, ja vaikka korkoa on useampi sentti, tuntuu siltä kuin kävelisi tennareilla.


Loppuasuna toimi mustat pillit ja Barcelonasta ostamani pääkalloneule, ei ehkä ihan tyypillisin asu meikäläiselle mutta vaihtelu virkistää ja viihdyin kledjuissa mahtavasti.


Olen ollut aikaisemmin sitä mieltä, että läskiposkelle ei sovi pilottimalliset aurinkolasit, mutta jostain kumman syystä olen alkanut lämmetä ajatukselle sittenkin. Kaikki lähti siitä kun kokeilin (=ryöstin) Sakun pilottilaseja ja totesin että hitsi, näähän on aika kivat. Omat pilottini ovat vitosen rimpulat, mutta pitääpä katsoa josko jenkeistä ostaisi kesällä ehdat reiskat. Vai ovatko ne halvemmat siellä kuin Suomessa, luulisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (23)

Mymmeli
1/23 | 

Mulla on samat sukat! Noi on mulla parhaimmat kaverit Parikan vihreiden Lin:en kanssa :D Ja itseasiassa kaikkien muidenkin kenkien kanssa...

Siitä muistuikin, kuulitko parikan sample sale:sta tänä lauantaina??

2/23 | 

Ha! Vihdoin järjen ääni! Alas sukkafundamentalismi ja sandaalivanhoillisuus – eläköön yhdistelmäin ennakkoluulottomuus!

4/23 | 

Muuten ihana asu, mutta mun mielestä ihan karseet kengät :D :D.

Mutta pääasia, että lahjan saaja on tyytyväinen!

ansku
6/23 | 

Olen muuten miettinyt, että olis hauska nähdä susta ja Sakusta yhteiskuva, jossa seisotte vierekkäin. En muista nähneeni sellaista! :D

Hotzilla
7/23 | 

En ole yhtään tiennyt, että Sorelilla on tämmösiäkin päheyksiä! Luulin, että tekevät pelkkiä "ulkoilukenkiä". Pitääpä kokeilla joskus jos tulevat vastaan. Oon viettänyt kolme talvea kumiankoissa päikyn pihalla, josko tuosta mallista kesäkaduillekin menottimet!

annepa
9/23 | 

Pilottien sopivuus riippuu linssin mallista. Olen itse ollut sitä mieltä että pilotit ei sovi mulle ensinkään, mutta sitten tutustuin linssmalliin nimeltä peacock. Juu, riikinkukko-linsseillä pilotit sopii mullekin :)

annepa

Läskiposkisena jaan tuskasi. Perinteisissä piloteissa linssi on ikään kuin kärjellään seisova kolmio, jossa se kärki tulee poskea vasten. Se korostaa poskia ja ainakin musta tuntuu, että malli saa koko naaman jotenkin riippumaan. Peacockissa (mallin nimen kertoi minulle optikkoliikkeen henkilökunta) linssin alaosa on pyöreämpi. Esim. http://www.randolphusa.com/product-categories/sunglasses/ , vertaa sportsmania ja crew chiefiä. Linssin alaosa on erimallinen näissä malleissa. Tässä myös yksi malli jossa on pyöreämpi alareuna: http://www.silmaasema.fi/productimages/Police_%20charger2_s8757_019.jpg. Kokeilin peacock-mallia ja TADAA, naama ei roikkunut!

-helen
10/23 | 

Hauska tuo sukat-sandaalit -yhdistelmä. Erityisesti koska kevään Tokion reissulla laitoin merkille, että KAIKKI tokiolaiset fashionistat kulkivat erilaiset sukat näkyvissä: nilkkureiden varsista vilkkuivat hapsuvarret, ballerinoista näkyivät printatut ohuet sukat, ja sandaaleista puolestaan juuri tuollaisia kuviosukkia :D

Sun blogisi on kyllä niin paras, ja ihanaa kun annat itsesi kulkea juuri sellaisessa asussa kun minäkin päivänä haluat, etkä lukitse itseäsi mihinkään tiettyyn univormuun/tyyliin. Ihanaa ja inspiroivaa luettavaa! <3

Asta
11/23 | 

En itse fanita kumiankkoja, mutta hitto että nuo on kyllä hienot. Ja jos kerran tuntuvat hyvältä kävellessä, vaikka tuota korkoa onkin. Googletin noiden hinnan, se ei enää kuulostanutkaan niin kivalta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011