Luin juuri jostain lehdestä (dementia! En muista mistä...) että Nansolla on sukkahousutestaajia ja totesin että nyt löytyi sellainen ammatti missä minä olisin luonnonlahjakkuus :---D Niina Tapojärvi, sukkahousutestaaja. Tarvitseekohan tittelin saadakseen käydä sukkahousukoulu?

Siskoni toi minulle tummat petroolinsiniset sukkikset henkkamaukalta kun oli lukenut akuutista sinisten sukkisten puutostilastani ja nämähän ovat aika mahtavat, vaikka eivät perinteisen tummansiniset olekaan.Jumitan pahemman kerran raitahameeseeni, olen ollut tällä jopa omenankeruuhommissa. Siis niin että olen mennyt vain "vähän keräämään" ja sitten jäänyt ulos ties miten pitkäksi aikaa kavereiden avuksi. No, ei kai missään ole määritelty omenankeruuasukoodia.


En muista että minulla olisi ennen ollut petrooleja sukkiksia, ja nehän ovat itseasiassa aika hauskat. Tämä venyvä vaatekappale on kenkien jälkeen suosikkiasusteeni, sukkahousujen avulla on niin helppo saada asuun kuin asuun väriä.

Kommentit (19)

jonna
1/19 | 

Moi,
sopiiko kysyä mikä koko sulla oli niistä River Islandin shortseista? En osaa yhtään arvioida UK kokoja ja musta me ollaan melko samankokoisia... Kiitos jo etukäteen!

+ kiitos että eksytit mut sivustolle
t. haluan kaiken!!!! :((
:DD

Suvi
3/19 | 

Se lehti oli joko Pirkka tai S-ryhmän se jäsenlehti. Joo dementia täälläkin. Mut siis muistaakseni noista jompi kumpi. :D

5/19 | 

Wohoo vihdoin hyvänväriset petroolinsiniset! :D Olen etsinyt jo hetken kivanvärisiä petroolisia muttei neonkirkkaita sukkiksia, tähän asti Gudrun Sjöden on ollut luottonimi. Täytyypä käydä H&M:ssä kurkkimassa :)

6/19 | 

Joo-o, tuttu tuo ajatus, että mä vähän käyn tekemässä jotain putarhassa ja sitten unohdun sinne pidemmäksikin aikaa. Itse aloitan usein ajatuksella mä tosta vähän nypin noita rikkaruohoja, en sitten maltakaan lopettaa ja uppoudun hommaan niin ettö koko kukkapenkki ja vähän seuraavaakin on siivottu. Eikä mitään väliä mitä on päällä, saatan olla tulossa asioilta tai illalla vaikka hakemassa yöpaidassa pyykkiä. Ihan mikä asu ja ajankohta käy. =)

Petra
10/19 | 

Olen lukenut tuon Pirkan sukkahousujutun (Nro. 9/-14). Nansolla on Torniossa ja Nokialla sukkahousujen koekäyttäjiä. Itsekin käytän värillisiä sukkahousuja. Yksi suosikkiväri minulla mariini. Ja hameiden kanssa tasoissa suosikkiasusteena juuri sukkikset. Milloin sininen hame ja mustat sukkahousut, milloin toisinpäin. Niin helppo sukkahousuilla muunnella asua kuin asua.

Samassa jutussa muuten sanotaan, että mukavuutta sukkahousuihin tulee mm. mahdollisuudesta hankkia entistä tarkemmin juuri oikean kokoiset sukkahousut. Onneksi minulla riittää kun valitsen sukkahousut yhtä numeroa isompana kuin normaali vaatekoko.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012