Olin jo ehtinyt aamulla kiskoa koipieni suojaksi turkoosia, kun tajusin että harmaa mekko mitä olin ajatellut pukea koipieni kanssa, oli pyykissä. Kun olin aikani myllännyt vaatekaappiani ja turhautunut totaalisesti (ennen kuin lamppu syttyi mekon suhteen), totesin että fak tis ja ensimmäinen tyrkyllä ollut hame ylle, perusteeppari päälle ja se on siinä. Yllärinä tuli se kuinka paljon ihastuin oranssin ja turkoosin yhdistelmään! Olen tähän asti fiilistellyt enimmäkseen oranssin ja pinkin liittoa, mutta turkoosihan on ihan yhtä mahtava. Pitäisi pyrkiä enemmänkin vapautumaan tutuista ja turvallisista yhdistelmistä, että voi löytää uusia ihastuksia. Sirkusvärit <3
 

Rilleillä ja ilman. Joku pohti onko tyylini muuttunut viime aikona vai johtuuko se rilleistä. Se johtuu rilleistä. Samat hameet ja mekot näyttävät täysin erilaiselta riippuen siitä onko nenällä jotain ylimääräistä vai ei.

Asiapentti:
Hamepirkko:
 

Vai mitä :D tosin myönnän huumaavan ensirakkauden pöhinän kaikenlaisia kreisipäntsejä ja trikoita kohtaan, se on vähän huolestuttavaa. Jossain vaiheessa kuvittelin olevani matkalla kohti asiapenttiyttä enkä kissamummoutta, mutta se oli vain hetkellinen harhaluulo. Kissamummo it is.

Kommentit (30)

Teija
1/30 | 

Asiapentti :D

Hei rilleistä ylipäätään, miten oot tottunut niiden käyttöön? Ite sain rillit seiskaluokan keväällä, ja niihin sopeutuminen oli tosi vaikeeta (niinkuin kaikki asiat siinä iässä), ja vasta lukiossa aloin pitään niitä jatkuvasti. Nyt jo suorastaan tykkään laseista enkä törki piilareita joka välissä pupilleihin.

Saree
6/30 | 

Tämä ei liity nyt asiaan mitenkään, mutta oletko huomannut, että ensi tiistaina alkaa yleltä joku neliosainen sarja aiheena route 66! Ajattelin, että sinua voisi se kiinnostaa :)

panda
10/30 | 

Mistä noin ihanan värisiä sukkahousuja löytyy? Näytät loistavalta sirkusväreissä(kin)!

Karo
11/30 | 

Mitkä noi sun kengät tässä on? Saattaisivat ainakin näistä kuvakulmista sopia oman kenkäkaapin koloja täydentämään...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

vagabondin Poppyt, eli se perusmalli mitä niillä on myynnissä vaikka millä väreillä ja härpäkkeillä vuodesta toiseen, on ihan paras pikkusievä kävelyballerina :) eli nämä: http://www.brandos.fi/vagabond/poppy-3512-701-20-black/a66857

EDIT HUOM!!! just tuli mainos mailiin että kookengässä on noi poppyt 39e nyt huomenna torstaina, joku synttäritarjous tms.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Karo

Ei ole todellista!! Kerrankin kun luulee bonganneensa jotkut "uudet" kivat kengät toiselta, on ne samat jotka itseltä jo löytyy kaapista toisessa värissä.. :D

Kiitti tiedosta kuitenkin, pitänee välittää tarjoustietoa eteenpäin kaverille, joka varustaa kenkähyllyään melkein yksillä Poppyilla per vuosi. :)

13/30 | 

Kissamummo, tietysti!

Pitkäaikaisena lukijana sanoisin, että sun tyyli vaikuttaa muuttuneelta myös siksi että pidät tukkaa enemmän kiinni ja otsista pois silmiltä, (joka varmaan kanssa johtuu siitä, että pitkä otsis ja rillit ei oo mitenkään helppo yhdistelmä, nimi. kokemusta on).

Marjo
17/30 | 

Värit on ihanat! Turkoosi ja pinkki on mun mielestä myös aaaaivan ihana yhdistelmä! Tulee mieleen viidakko ja papukaijat. :D

Naks
19/30 | 

Mitä nöyrimmin kiitän Poppyjen alennusvinkistä! Noudin oman mustan parini sieltä kotiin kaveriksi rakkaille vihreille Poppyilleni.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012