Kuvitellaan tilanne, että ehtisin pelastaa tulipalosta vain yhden ainoan vaatteen. Kengistä ei voida kuvitella samaa tilannetta, koska alkaisin hyperventiloimaan pelkästä ajatuksesta. Mutta vaatteet. Minkä vaatteen pelastaisin?

Tämän mustan kaavun:
 

Musta Ikonin tunika maksoi vuosia sitten Nellyllä 9 euroa, enkä sitä tilatessani edes tajunnut millaiseen kultakimpaleeseen käteni iskin. Hieman kiiltäväpintaiselle raskaalle kankaalle ei ole käynyt pesussa eikä käytössä yhtään mitään, se on edelleen kuin uusi.

Tunikan voi mytytä matkalaukkuun vaikka millaiselle sykkerölle, eikä siihen tule rypyn ryppyä. Toisin sanoen kyseinen vaatekappale kulkee mukanani ihan jokaisessa reissussa, kutsun sitä sunnuntaivaatteeksi. Kun lauantai on hummailtu, tämä on maailman ihanin ja rennoin rytky heittää ylle kotimatkalle.

Se käy kotivaatteesta, sen voi pukea korkkareiden ja sukkisten kanssa, tai vetää jalkaan pillifarkut ja tennarit. Se käy ihan kaikkeen.

Eilen se sai parikseen raitasukkikset ja nilkkurit.

Oodi Ikonin tunikalle.

Mikä vaatteen sinä pelastaisit?

Kommentit (11)

Sanna
1/11 | 

Mun vaatekaapista löytyy samainen mekko ja allekirjoitan täysin väitteen, että se soveltuu kaikkeen. PAITSI kotivaatteeksi mun tapauksessa! En oikein edes ymmärrä miten siinä onnistun, mutta kotona ovien ohi kulkiessani jään joka kerta ovenkahvaan kiinni niistä pikkuisista vyöaukoista..?!

miu mau
2/11 | 

Nyt on pakko kysyä eli miten estät sen, että hame ei nouse sähköistymisen takia pitkin reittä ylöspäin? Alushame?

Maj Kalma
4/11 | 

Mää muistan kun hankit ton / esittelit ekaa kertaa blogissa! Olin nimittäin innoissani jo klikkailemassa sitä itselleni ostoskoriin, mutta viimeinen kappale ilmeisesti vietiin nenän edestä ennen kuin kerkesin saada luvan äidiltä tilaamiseen :D Kyllä harmitti!

Cerp
5/11 | 

Ahdistava kysymys! :D Mutta pitkän harkinnan jälkeen pelastaisin bikermallisen, niittikoristeisen keinonahkatakkini, jonka ostin Vero Modasta joskus kolme-neljä vuotta sitten. Takki alkaa pikkuhiljaa olla rikki rakastettu, mutta se on minulle tärkein ja muistorikkain vaatekappale.

S
6/11 | 

Jonkun lämpimän taikka turvallisen, jossa ois kiva kökkiä ilman kotia. Muita vaatteita ehtis sitten miettiä myöhemmin, mutta ahdistais varmaan muutenkin niin paljon että ois kurjaa olla jonkun muun kotona jonkun muun kotivaatteissa.

Ami
7/11 | 

En mä osaa vaatteista valita(lue: en oo vielä löytäny tarpeeks ihanaa vaatetta). Mut pelastaisin mun järkkärin ja sit mun kovalevyn, jossa on rutosti kuvia:)

8/11 | 

Apua, en yhtään tiedä! Pakko mennä kaapille tuijottamaan mun vaatteita ja miettimään "sä palaisit, säkin palaisit, sä et välttis palais, sä oot aika turha, sä oot ihan ok..."
Selkeästi supervaateiden puutosta havaittavissa.

ps tuli paha mieli, en oikeesti vaatteilleni puhuis noin julmasti, anteeks!

Kaisu
9/11 | 

Vaikka mulla on kasa kaikkia kaupasta ostettuja vaatteita joita rakastan, niin tulipalossa pelastaisin ehdottomasti mummani aikoinaan tekemän villamekon, jossa on käsintehty pitsikuvio TAI omatekemän kansallispukuni. Varmaan kuitenkin tuo mumman mekko lähtisi ensimmäisenä mukaan, sillä kansallispuvun voin tehdä uuden, mutta samanlaista villamekkoa ei toista löydy.

Jasmin
10/11 | 

En uskalla edes miettiä minkä kaikista rakkaista vaatteistani nappaisin mukaani, toivottavasti ei ikinä tarvitse sitä tilannetta kokea tai joutua miettimään..!

Oletko muuten menossa syyskuussa Placebon keikalle Jäähalliin? :) Entä Musen joulukuussa?
Täällä odotellaan toisen puoliskon kanssa innolla molempia keikkoja, etenkin Placebon! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla