Kun tänä sukkasunnuntain aamuna avaisin verhot ja vilkaisin ulos, menin aika sanattomaksi. Kymmenen senttiä lunta! Eikö sukkasunnuntaina pitäisi perinteiden mukaan heittää sukat pois ja lähteä tanssimaan ja juhlimaan ulos paljain jaloin :D Taidan jättää väliin. 

Meillä kukkii pihalla sinivuokot ja krookukset, ja tulppaanien lehdet ovat jo yli 20 cm korkeita! Tämä lumivaippa ei nyt ihan ollut se mitä odotin. Mutta ei käy kiistäminen että kaunistahan tuolla auringonpaisteessa toki on. Ja meidän 2-vuotiashan tokaisi aiemmin tällä viikolla kun lunta tuli pari senttiä (ja suli tunnissa pois) että ihmeellistä, pulkkamäkeeeeen! 

Tuntuu ihan helmikuulta! Miltäs muualla Suomessa näyttää sukkasunnuntaina?

Kommentit (3)

Mimmi52
1/3 | 

Täällä 20 kilometrin päässä, Valkeakoskella, ei puissa ole lunta ja maassakin vain ohut, ehkä sentin-parin kerros lunta - onneksi. Kauniin aurinkoista ja kylmää kylläkin. Nyt vaan toivotaan ilman lämpenemustä ja lumien sulamista :)

Vierailija
2/3 | 

Siltä miltä pitääkin huhtikuun puolivälissä; aurinko paistaa, hanget kimaltaa, kelkka odottelee josko kohta lähdettäis pilkille. Pari astetta pakkasta. Tiet sulat mutta mettässä vielä lunta vaikka millä mitalla, tosin hanget kantaa vaikka pyörällä ajelis. Ivalo kuittaa :)

Tirpustiira
Liittynyt16.2.2017
3/3 | 

Näyttää ihan siltä miltä pitäis näyttää sinä valoisimpana hetkenä jouluaattona ;D vastasatanutta lunta jne. Etelässä en ois eilen kyllä ilman sukkia lähtenyt liikenteeseen, sen verran kirpakka koillistuuli oli että kun yritti jotain sataa, satoi lunta, onneks suli saman tien pois. Kesä oi kesä tulejo!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010